|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Normalno kuciste
Uzeo bi neko obicno (jeftinije) kuciste kao recimo ovo http://www.diskont24.com/product.php...cat=422&page=1 pa me zanima jer u njaga stanu kompenente ati 4870 corsait 550w hdd 500gb mbo 690 gx i sl kasnije i nadogradnja komponenti |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Kakve komponente,i onda to govno od kejsa... Iskreno,sumnjam da ce grafa stat,ali postoji sansa da bi mogla ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Moja preporuka je COOLERMASTER Elite 334, cca 300 kn. http://www.coolermaster.com/products...detail&id=4253
![]() |
#6 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Jel znaš možda dali stane Sonic Tower u njega? Planiram taj case za jednu konfu kod kuće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
@Razer Neče stati u tog CM-a( (W)187 x (H)421 x (L)485 mm) imam kućište 20cm i ostane mi 1cm slobodnog prostora taman da zatvorim stranicu ali sam morao skinuti vent od 80mm bočni da stane.Tako da prilikom kupnje gledaš na širinu kučišta od minimalno 20cm glede stavljanja ST-a. nikako manje i po mogučnosti bez bočnog ventilatora jer češ morati skidati dolje jer su ga baš tamo naguzili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ovo je minimum ispod kojega ne bi trebao ici, s tim da i nije bas neko kuciste, ali za te pare se ni nemoze bolje.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
.
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
MOzda bolje za 300 kn probat iskopat neki bolji case tu na trznici.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
.
|
Good ol' Chiefa nekog... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Autronic ima neko "no name" kučište, koje košta 330 kn. U njega su zgurali konfu od 13 700 kn (Intel Core i7-940, 6 GB DDR3 1333 MHz, 1 TB, HD4870X2, DVD snimač, kućište, tipkovnica, miš, zvučnici). U to bi moralo sve stati bez problema. Na slici kučište izgleda dobro. Dalje ne znam, trebalo bi pogledati. http://www.autronic.hr/cms/Detaljno....Kategorija=315
![]() |
#14 | |
prcknedl
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|