|
![]() |
#481 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
I tablica ![]() 1 Dinamo 29 +42 67 2 Hajduk 29 +33 63 3 Slaven 29 +7 48 4 Rijeka 29 +5 47 5 Šibenik 29 +13 43 6 Zagreb 29 -3 40 7 Osijek 29 +1 38 8 Varteks 29 -10 35 9 Cibalia 29 -18 32 10 Inter 29 -16 26 11 Zadar 29 -21 24 12 Croatia (-1) 29 -33 20
#483 |
Super Moderators
|
Meni je baš drago kaj je danas i Chago zabio ![]() Dobra je bila tekma, sad samo polako tekmu po tekmu...
#484 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Ali opet, s ovakvom igrom kao što je bila danas ne vidim tko može u HNL-u dobiti Dinamo. Jedino ako igraći podbace. A Hajduk se uvijek mučio u Rijeci. A imaju i diodatni problem - Šarbini je danas usro motku pred desetak stranih menadžera, jedina mu je šansa da presudi Hajduku, onda ga Mamić sigurno kupuje ![]() Gledajući ove zadnje utakmice Dinamovog preporoda uvjeren sam da je Manđukić uvjerljivo najbolji igrač lige. Trči, mlati, dodaje, puca i tako cijlu utakmicu. I znalac i fajter. Nadam se da ga neće prodati ovog ljeta, bez njega su 30% slabiji pa makar opet pokupovali pol HNL-a i frtalj Južne Amerike ![]()
![]() |
#485 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Aj bar neko da se veseli,ja mogu zaključit da su Bili ispušili,Varteksu čestitke, iako utakmicu nisam gleda pretpostavljam da su igrali od qurca,tj. da sudija nije ima ništa s igrom.Dobro su se i držali do sad,a kad završi prvenstvo ka i obično RASPRODAJA. Ne znam šta strepičkate ![]() ![]()
#486 |
Super Moderators
|
#487 |
Premium
|
Tu si u pravu. Nije u velikoj mjeri dobar Hajduk zaslužan za neizvjesno prvenstvo, već loš Dinamo koj je uspio prokockati osam bodova fore uz očajnu igru na jesen/zimu 08. Čim su se riješili penzionera šetača Balabana i Šokote, odmah je krenulo na bolje ![]() Al ajde, barem je HNL nakon dugo vremena bio zanimljiv.
#488 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Prvo idemo u Šibenik, pa Slaven i Zagreb doma...
![]() |
#489 |
Split resist itself!
|
#491 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Uf,ovaj naslov ako ga osvojimo bit će slađi od ijednog,kad se sjetim onog kretenoida (bio sam s čovjekom 2 puta na piću,dovoljno da steknem dojam da se ne radi o baš preinteligentnoj osobi) od Mišea koji se busao nakon pobjede nad Dinamom kako su oni najbolji i prvaci..... in your arse ![]() Slijedeci tjedan u Šibenik na more malo a Hajduk u Rijeku.....uf već vidim skirmishe po magistrali ![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Premium
|
#493 |
Split resist itself!
|
#495 | |
Split resist itself!
|
Citiraj:
![]() BTW za koga ćeš navijat kad Dinamo bude gazija Karlovac,za Hajduk možda =)
![]() |
#497 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Čuo sam da su vam uvjeti bajni u karlovcu(što bu se možda odrazilo i na prvoligaški status),inače moram pohvalit vaše,to nam je najaći ogranak navijača izvan ZG.....Vi pa Kutina pa Mostar ![]() |
|
![]() |
![]() |
#498 |
Super Moderators
|
Dečki, bez politiziranja...to nije prolazilo ni prije pet godima pa nebude ni sad. Nije ovo forum.hr ili index ![]()
#499 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
jesi ti jedan od GADEMZA ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#500 | |
Super Moderators
|
Izgleda da je bilo veselo u tunelu nakon tekme...prvo ih je izvrijeđao Vujović da kak su se samo usudili tak dobro igrat protiv Ajduka a kod Dinama su se šetali onda Citiraj:
Bemti, da se radi o Dinamu već bi Deica i index imali breaking news prek cijele stranice, promptno bi bile obavještene čelne EU udruge, Prasićko bi odvalio koju o huliganima i rasizmu a bogme se nebi desilo ni dobrom starom Bernardu sa sportneta da ne natipka koju u šprancu ![]() Kaj se tiče same tekme, meni se čini da Ajduk ni ne zna igrat kad nema Andrića ![]() Jednostavno nemaju igrača tog kalibra koji bi ga zamjenio...
![]() |
#501 |
Premium
|
Evo, nije dugo trebalo da počnu pričati o tome ''otkud vjetar puše'' i o tome kako su za poraz krivi suci, kako se Varteks protiv Dinama nije jednako borio... http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajd...5/Default.aspx Zbog takvih stvari nikada nisam volio Hajduk, uvijek im je netko drugi kriv kad gube. Valjda su posrijedi kompleksi. I prebrzo zaboravljaju da su do borbe za naslov prvaka ove godine došli isključivo zahvaljujući katastrofalnim igrama Dinama zimus i profesorovim glupostima. A ispada i da su svi klubovi koje Hajduk nije uspio pobijediti ili se mučio s njima (Varteks, Cibalia, Osijek, Inter...) a Dinamo je, pustili Dinamu... I sad im je odjednom kriv sudac koji je dopustio Varteksu preagresivnu igru. A kako se onda zove ono kaj je Hajduku dopušteno protiv Dinama na Poljudu prije par mjeseci? Klub boraca? ![]()
#502 | |
Split resist itself!
|
Citiraj:
![]() http://forum.pcekspert.com/announcement.php?f=29
![]() Pomelo mi sig -.- Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.05.2009. u 13:28. Razlog: Žali se adminu :-) |
|
![]() |
![]() |
#503 |
Super Moderators
|
#504 |
Super Moderators
|
#505 | |||
Split resist itself!
|
Dynamo 1.HNL 2008/09
Citiraj:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajd...8/Default.aspx Citiraj:
Zato si ti još žešći Dynamovac,pa je najbolje updateat naslov da se i javno vidi ovaj sukob interesa ![]() Citiraj:
![]() BTW Prijavnicu sam vratio neispunjenu u drugu temu pa traži ![]()
![]() |
#507 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
tu-tu pa-pa naslov hajduku ![]() samo da ih je rijeka nakantala vise...........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#509 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Da Dinamo je imao srce, a Hajduk je nema. Bas cudno nekako, Hajduk da ima srece vjerojatno bi osvojio sve naslove prvaka. Nego ,ovo na kraju si bili inserti sa tekme uz pjesmu Rijeke, sta je tako poslije svake tekme koja se prenosi uzivo?
|
|