|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
Pomoć oko kompresiranja slika
Ovako, imam veliki broj slika na rachunaru ali ne mogu nikako da ih kompresujem. Probao sam mnoge programe ali nikako da ih smanjim i arhiviram. WinRar, ACE mi samo izbace fajlove iste velicine iako stavim kompresiju na maximum. Moze li da mi neko objasni ili preporuci neki program kojim mogu to da uradim, ili da mi objasni kako treba da podesim program da bi uradio to kako treba. Unapred Zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
u kojem su formatu slike? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
JPEG sve |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
nemozesh nista vishe napraviti. kolike su tolike su (osim ako ne zelish izgubiti na kvaliteti) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ne bih zeleo jer su slike zaista visokog kvaliteta, i bash zbog toga ih i cuvam ... hvala u svakom slucaju, ako neko ima neki savet koji bi mi mogao pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
probaj s ovim http://kgbarchiver.net/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
JPEG vec jest kompresirani fotmat i daljnjom kompresijom neces dobiti gotovo nista...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
De mi samo pliz objasni koja bi bila svrha toga sto zelis? Ne znam zasto bi itko pobogu isao kompresirat slike, pa neces na njima ustedjeti prostora, lol... Recimo da ti je svaka slika 500 kB, to znaci da mozes na jedan obican DVD sprziti 9000 (!) slika, mislim ono... kakvo kompresiranje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
problem je shto su slike velikog kvaliteta, i prosecna velicina im 3.5 mb, i zauzimaju mi preko 70 g prostora |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Sto ce reci da imas cca 20000 slika, ono, WTF? U svakom slucaju pretjero si... kupi si poseban HDD za slike |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
tako nekako ce i biti izgleda ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
ili kupi blu rej pržu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Pa ako ti je prosjek 3.5 mb po slici, mislim da bi ih mogao skresati na 1-2 mb a da gubitak na kvaliteti nebude uocljiv.
![]() |
#16 |
Premium
|
jbt jesi ti neki jeben leek. odokativno takve stvari procjenjujesh. ne isplati se biti sitna dusha i josh vishe(vec su jebane time sto su jpeg) shebat kvalitetu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|