|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Pomoć pri kupnji do 4000kn
Kupujem laptop a ne razumijem se baš u prijenosna računala (oznake procesora i sl) pa vas molim za vaše prijedloge za najbolji izbor do 4000kn (eventualno malo više ). Laptop bi prvenstveno služio za net, gledanje filmova ali i povremeno nezahtjevno igranje. Pošto sam iz Osijeka osuđen sam na samo nekoliko trgovina : Links, Vemil, Hgspot i velike trgovaćke lance. Unaprijed zahvaljujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Lenovo N500 HP 6735s Acer 5535 Lenovo je najkvalitetniji, ali ima i najslabiju grafičku, druga 2 su podjednaka, ali se ni na njima nećeš naigrati nešto previše. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Mo'š mislit kak je taj model dostupan, to je relikvija iz njihove "čarobne" baze podataka |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Agent 0
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#7 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Agent 0
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
|
Tak nekak, u pravilu nisu baš skloni dovlačit ardver iz poslovnica...
![]() |
#10 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni su iz Varaždina u Kutinu povukli besplatno 6720s. Jedino što sam se načekao 10-ak dana jer su imali nekih problema sa isporukom. Zato odi vidjet mogu li ti šta sredit. Forcebook - jedno veliko NE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
Jel moguce kupiti neki slabiji laptop dovoljan samo za internet i slusanje muzike a da kosta max 1200 kn???jel to moguce.....ako da napisite konfu i koji ducan plsssss ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Sto se misli o ovom Dell-u Inspirionu 15 trenutno na akciji za 3.390+PDV? http://www.kodeks.hr/Dell/inspiron-1...705,G-372.aspx Citiraj:
Ipak su Dellovi nekad slovili za The Laptop (doduse Latitude serija), ne znam kakva je situacija sa ovim novim krsevima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Super Moderators
|
![]() |
#20 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Pa dobro, jel se isplati bolje dati 3900kn za tog Della ili uzeti onaj HP 6735s? Meni se subjektivno cini Dell kao malo kvalitetnija opcija, ali tu vise nema pravila, pogotovo u tom šrott segmentu ispod 5000kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Meni odmah na prvu upada u oči da ima samo 12mj. garancije sto mi je full cudno za dell? Imas u superbitu akciju dell-ova pa pogledaj ima par zanimljivih modela u tom cjenovnom rangu; sa c2d procom ili sa neintegriranom grafom...ovisno sto ti vise treba, a imaju i 36mj. garancije http://www.superbit.hr/index.php/Pri...-products.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Slot-in DVD Drive je fora, mramorni uzorak na kućištu i touch kontrole ne baš. Grije se umjereno, tipkovnica i donji dio su topli na dodir, ali ne i vrući (mislim da se može držati na krilu bez problema). Autonomiju nisam testirao, ali vjerujem da je standardnih 2 i pol do 3 sata. Monitor je isto solidan, ne sjećam se ničeg posebno lošeg. 1080p filmovi (mkv, "standardni" bit rate) opterećuju procesor 50-60% (iako mislim da je procesor bio T2xxx, znači slabiji od ovog). Akceleracija u MPC HC radi fino (zauzeće procesora pada na 10-15%). Ovaj model nije imao daljinski, tako da to neću komentirati. Mali je bed bio naći drivere za XP (morao sam improvizirati), ali vjerujem da se stanje popravilo od tada (za Vistu nema problema). Valjda možeš naći neki koji nije ružićasti? Zadnje izmijenjeno od: marsal. 28.04.2009. u 00:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
Netbook Asus EEE PC 701 4G Surf Instaliras na njega WIn Xp, dodas mu neku SD karticu ili veci USB stick ili ako imas love externi hdd i ko bog. Ima celeron na 900 mhz 512 mb rama intel GMA 910 Ima wireless, lan, citac sd kartica i tako to. Imas ga u vecini IT trgovina, i cjena mu je tu negdje oko tvoga. Moze cak pokrenuti i neke starije igre poput CoD1, GTA:SA i slicno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Super Moderators
|
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Pozdrav. Da ne otvaram novu temu, molim preporuke za laptop do 4000kn, veličina ekrana oko 14 ili 15''. Služio bi samo za surfanje, gledanje filmova i prijem tv programa putem DVB-T usb sticka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|