|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Za što je ovaj konektor?
Zadnje izmijenjeno od: Lvx Demos. 26.04.2009. u 21:20. Razlog: Sliku u thumb! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
bump, stavio sam thumbnail po uputi admina |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
A/V Bracket and Cable Set Jasno, opet zanimljivo, a s druge strane upitno koliko upotrebljivo... Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ma DVB mi troka pa sam mislio da možda nekako mogu spojiti audio na zvučnu da bar malo oslobodim resurse tog govanceta. Hvala ti puno na odgovoru! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Opis pinova za taj header imaš ovdje : http://www.shspvr.com/ Traži pod FAQ->WinTV-HVR 1600/1800 A to kaj ti DVB šteka nema veze s resursima. Komp ti dovoljno dobar za tjerat DVB u svim inkarnacijama bez ikakvih problema. Uzrok "trokanju" kod DVB-a je gotovo uvijek nedovoljno dobar signal (u odnosu na osjetljivost tunera).
![]() |
#6 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
A radi normalno s vanjskim STB-om? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Set Top Box? Nemam vlastiti STB a neznam da li ga zgrada ima. Naime signal za zemaljske antene i satelita ulazi u nekakvo pojačalo (neznam točno što je) i iz toga se provodi koaksijalnim kablom po stanovima. Jednostavno uštekam karticu u zid i imam analogni, satelit (vjerojatno ga ono pojačalo pretvara u analogni signal) te digitalni sve preko jednog ulaza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Treba svakako utvrdit radi li ikome kako treba(ili ne koriste uopće preko STB-ova)? Kako primiti DVB-T signal u zgradi sa zajedničkim antenskim sustavom (ZAS)? Sobna/vanjska antena? Ovo moje "vanjski STB" se moglo krivo protumačit(vanjski s obzirom na karticu na koju ga je moguće priključit). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|