|
![]() |
#1 |
Guest
|
Jeftina zvučna riješenja za laptop
Imam Asus X9SL-AP320 laptop - LINK Glazba koju slušam: AC/DC, Azra, Crvena Jabuka, Bijelo Dugme, Disturbed, Sonata Arctica, Metallica, Goran Bare, Joe Cocker, Let 3, Nightwish, Parni Valjak.. Glazba je uglavnom u MP3 i nešto u FLAC-u. Nabava stolnog računala nije opcija, pa mi to nemojte ni preporučivati. ![]() Trebaju mi 2 "zvučna rješenja" jedno za doma i jedno za stan (kad sam na faksu u Splitu). "Za stan" sam mislio uzeti nešto do 250kn, ništa ekstra, i zapeo sam u odabiru: LOGITECH 2.1 S-220 ili GENIUS 2.1 SW-HF2.1 1200 ili GENIUS 2.0 SP-HF 360X ili nešto četvrto? "Za doma" imam namjeru ići na jači 2.1 ili 5.1 sustav, a onda će mi trebati i eksterna zvučna kartica.. Budžet je 700-1000kn. Možda ovakva zvučna? - LINK.. Stvarno ne znam.. Nisam nimalo upućen. ![]() Zvučnici Creative 5.1 Inspire A500? Pojačalo + zvučnici? Hi-FI? - što je to? .. -> mislim da to govori sve o mom znanju o zvuku. ![]() Zaboravih na slušalice, ne treba mikrofon (do 200kn): KOSS KTX8 ili KOSS UR18 ili nešto treće? Svaki dobronamjeran savjet nagrađujem pivom. ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Kao opciju "za stan" preporučila bih ti nešto od Geniusove wood serije. Ovi 360x su možda malo preslabi. Jučer sam u Mercatoneu kupila SP HF 850 X za 200 kn, a takve imam već nekoliko mjeseci i na poslu i jako sam zadovoljna. Jako ugodan ton. A snagau ćeš odabrati sam ovisno o tome treba li treštati u čitavom stanu ili u samo jednoj sobi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
ja imam rjeseno ovak: doma: komp- skretnica- ekvilizator- linija + 7.1 sto mi je u kuci ionak bilo postavljeno.... stan: kabel i u : ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|