|
![]() |
#1 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Ponosni vlasnik samsung omnije ima jedan sitan problem. Kako da ugasim onu ikonicu EDGE na njoj ide mi na živce, a u životu mi ne znači puno! Ikonica se nalazi na istom mjestu na displeyu gdje je i 3G oznaka. Btw. nije je bilo 3 dana od kako sam kupio telefon a evo je pojavila se danas!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Eh, sad ako ima neki tweak ili slicno, no inace ne mozes to maknut. I na mojoj SEX1 stalno gore E. To ti ne znaci da si spojen podatkovnom vezom na net vec znaci da imas na svojoj lokaciji mogucnost EDGE spajanja. Do sada mozda ti je bila slabija veza ili sto pa se nije prikazivalo. Jednostavno zaboravi na to E. Osim sto je tu gore ta ikona, nema nekog drugog razloga da ti ide na zivce. Nije da iskacu neki prozori ili slicno. I ne vidim cemu je to hitno ili bitno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
http://omnia.modaco.com/ Potrazi, ima fora za igranje sa tim "taskbarom" ali ako oces disejblati gprs/edge i ostale pizdarije, trazi modaco NoData ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Samo da napomenem. Dobitak u disejblanju EDGE/3G/UMTS mreze je duze trajanje baterije. To bi trebalo iti bitnije od same ikonice na displayu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|