Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.02.2009., 10:44   #1
KrunoSTc
Owner

KrunoSTc's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
LG Kp500/502 Cookie

Ljudi danas idem kupiti LG cookie pa me zanima jel ga netko ima da mi kaze kakav je mobitel?Posto je dosta jeftin i vec je dosta ljudi kupilo...nadam se da nije neko sranje jeftino sa touchscreenom...pozz
KrunoSTc je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2009., 11:10   #2
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Nije ga jos dosta ljudi kupilo jer u tele2 ih je doslo jako malo i to malo je sve prodano , danas takodjer bi mi trebao stici jedan crni i navodno bude nekodiran pa ako ne nabaci netko prije mene dojmove , nabacim ja .

Zadnje izmijenjeno od: Router. 13.02.2009. u 11:41.
Router je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.02.2009., 11:36   #3
KrunoSTc
Owner

KrunoSTc's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Vjerojatno cu ga danas kupiti rezervirao sam u tele2 centru,,pa cu napisati misljenja..
KrunoSTc je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2009., 20:43   #4
Router
Hejter

Dojam ukratko : Mob za 995kn u prepaidu nudi jako puno . Ekran je ogroman i to me najvise odusevilo jer na mobitelu mi je ekran na prvom mjestu , touch je ok - rekao bi da reagira malo sporije od modela nekih drugih marki ali te marke ovakvu tehnologiju naplate puno vise pa mu ne bi to kao manu uzeo , zanimljivo sucelje - pogotovo 2 desktopa , ostalo nisam pogledao zasad . Nazalost lockan je na tele2 , tako da se nece dugo kod mene zadrzati . I baterija je podnijela danas cijeli dan pimplanja po njemu , i jos ima cak jedna crtica , dakle vjerujem da normalne upotrebe 2 ili cak 3 dana bi se moglo navuci .
Staro 16.02.2009., 14:24   #5
Slash555
Premium
Moj komp

Slash555's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
aj nek još netko da neki info i mene zanima dosta!
Slash555 je online   Reply With Quote
Staro 18.02.2009., 12:42   #6
BlackDwarf
BIND SOFT d.o.o.
Moj komp

BlackDwarf's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Kakva mu je kamera jer koliko vidim nema bljeskalicu. Da li se moze s njom slikat tekst i slike iz knjige a da pri tome ne bude mutno?
BlackDwarf je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2009., 17:51   #7
mirtek10
It's all cool!!!
Moj komp

mirtek10's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
meni je mob za 900 kn dobar i zadovoljan sam. Samo je bed to što neznam kako dekodirat, a ima nekih caka sa programima... Trenutno surfam i gledam za nadogradnju software-a, jer čitam na tuđim forumima kako ljudi "ubrzaju" kukija
mirtek10 je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2009., 18:07   #8
BlackDwarf
BIND SOFT d.o.o.
Moj komp

BlackDwarf's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
@mirtek10 de mi reci jel se daju napravit kakve fotke teksta a da nisu mutne?
BlackDwarf je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2009., 18:28   #9
mirtek10
It's all cool!!!
Moj komp

mirtek10's Avatar

Citiraj:
Autor BlackDwarf Pregled postova
@mirtek10 de mi reci jel se daju napravit kakve fotke teksta a da nisu mutne?
ne kaže se de, neko daj... Ukoliko ti je gramatika u qrcu još se slobodno upišeš u osnovnjak...

Ova prva je slikana u restoranu pod malim svjetlima. A druga komp, samo su stolna svjetiljka i monitor davali svjetlost

Evo slikao sam sad neki tekst...

Ja mislim da sa kamerom od 3megapixela nemožete više očekivat. Ovo je snimano pod špar žaruljom koja ne daje baš bistrinu. A pod normalnom svjetiljkom bi se bolje vidlo ziher...
Staro 22.02.2009., 18:44   #10
innercy
Registered User
Moj komp

innercy's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Ja mislim da sa kamerom od 3megapixela nemožete više očekivat. Ovo je snimano pod špar žaruljom koja ne daje baš bistrinu. A pod normalnom svjetiljkom bi se bolje vidlo ziher...

Probaj tekst slikati sa macro funkcijom ukljucenom (ako cookie to ima naravno), ako vec nisi, jer ovo mi izgleda jako lose bez obzira na kvalitetu fotoaparata.
innercy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.02.2009., 18:54   #11
mirtek10
It's all cool!!!
Moj komp

mirtek10's Avatar

nema opciju tu...

Nekima je potrebna kamera za mobitel, nekima je jednostavnost... Moj frend je kupio neku novi nokiu za 6000 kn jer ima super sliku. Tko je tu lud? Mobitel sa touchscreenom za 900 kn bolji necete naci.
Staro 25.03.2009., 11:38   #12
AnG
Premium

LJudi evo planiram ovih dana uzet taj mobitel, ima li jos sta ,sta bi treba znati prije nego ga uzmem neka njegova mana ???
AnG je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2009., 22:32   #13
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor AnG Pregled postova
LJudi evo planiram ovih dana uzet taj mobitel, ima li jos sta ,sta bi treba znati prije nego ga uzmem neka njegova mana ???
Nekim ljudima radi dosta nestabilno, i resetira se često...
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2009., 00:05   #14
NortonCommander
Orthodox file manager
Moj komp

NortonCommander's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Koga zanima, Technomax u sklopu neke uskršnje akcije nudi otkljucani Cookie za 1395 kn.
NortonCommander je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2009., 00:54   #15
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
Nekim ljudima radi dosta nestabilno, i resetira se često...
Ne zelim napadati/vrijeđati, ali meni su ti LG mobiteli oduvijek bili totalno sranje od mobitela..
Sestra je imala onu prvu čokoladu, totalno debilno sranje od moba koje je stalno nesto blokiralo,ja nisam u zivotu vidio debilniji soft na mobu, ono vecina stvari kao da je namjerno napravljena da te jebe u mozak, onda se "opametila" pa je kupila shine-a, ista stvar, frend je imao neki LG sa touchscreen-om, ne znam koji tocno model jer ga je prodao za dva dana i rekao nikad vise.
Uglavnom je sebi nikad ne bi kupio LG. Iako koliko sam citao na netu, svi ga relatvno hvale,(Cookie) ali mislim da je to prvenstveno zbog njegove postene cijene, jer stvarno, kupnaj mobitela ovakvih karakteristika za 995 kn, kod nas je jos uvijek spadala u sfere SF-a..
Ali mislim da ce se ta cijena odrazit na kvalitet, ali vrijeme ce pokazat..
srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2009., 13:19   #16
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Ma da, ovo definitivno stoji...ja sam neko vrijeme razmišljal o kupnji Cookia, ali općenito to što sam čuo preko newsgrupa, i vidio po netu me odbacilo od njega, ponajviše zbog softvera kakav je na njemu i mogućnosti stavljanja novih programa, itd...

A i oduvijek sam želio symbian mob, pa sam zato i uzeo nokiu...a aplikacija i mogućnosti kolko te volja.
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2009., 14:21   #17
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Da se i-phone može napravit tak jeftino ko cookie onda bi i njega prodavali po 1k kn. Mob je spor, ima traljav soft ko i svaki LG i izgleda kao da su i na plastici kučišta tražili najjeftinijeg dobavljača bez obzira na kvalitetu. Tko god si misli da je čak i wannabe power user nek bježi od bilokojeg LG-a. Ako vam je mob samo šminka onda bi mogli bit i zadovoljni uređajem. Btw LG se uz Samsunga najviše kvari tj. najviše reklamacija ima na LG, a nešto malo manje na Samsung, bar kaj se tiče mobova iz Tele2 ponude iako vjerujem da je i globalno gledajući tako.
e-one je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2009., 16:00   #18
Router
Hejter

Svako ima pravo na svoje misljenje , pa i ovakva negativna na LG su razumljiva , ali ocito vecina misli drugacije , zato LG ima solidne prodajne rezultate , uredjaji su dosta popularni jer nude dosta mogucnosti uz ugodan izgled , a sto se tice Cookiea mob je pravi hit , prodaje se odlicno jer je uredjaj pogodjen 100% .
Osobno za LG imama misljenje da su kao i drugi , dakle imaju modela koji su nepokvarljivi i bez mane , ali isto tako imaju i modela koji imaju bugova ko u prici , i softver na lgu ipak zahtjeva malo vise upoznavanja i mozda koji put gledanje u upute jer nije sve tolko logicno kao kod drugih . Recimo jedan od vjecnih modela je Ku250 , reklamiran kao najjeftiniji 3g mob na trzistu , uglavnom pouzdan do bola , imao sam ih nekoliko i jedan jos uvijek stoji kao rezerva . A sto se tice kvarljivih i bugovitih , pa Shine sa prvim softom je bio koma , kasnije osjetno bolji .
Staro 07.04.2009., 17:02   #19
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Nemojmo zaboravit i legendarnog KE800, prvi firmware = nemožeš poslati poruku tj. čim ju pokušaš poslati mob zablokira u meniu poruke i moraš izvati bateriju da bi ga odblokirao
e-one je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2009., 01:14   #20
BuRKy_91
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2008
LG KP502 nadogradnja softvera

Zanima me jel netko zna jel se moze na LG KP502 nadogradit softver za DviX/Xvid...
BuRKy_91 je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2009., 13:32   #21
Router
Hejter

Ne moze nazalost .
Staro 26.04.2009., 14:07   #22
BuRKy_91
Registered User
Moj komp

Ja sam uzeo u Vip-u za 291 kn na pretplatu LG KP502 i zadovoljan sam do bola... kamera je odlicna..snimanje jos bolje... zvucnik je jako dobar...al sam cuo da postoji nekakav driver za poajacavanje zvucnika tako da bi glasnoca bila ko kad se namjestava zvono na njemu. JEDINA MANA.... 3 crtice baterije što nedaje dobru sliku o jacini baterije tako da mi se vec 3-4 puta desilo da mi je crko, a pisalo je da ima 2 crtice jos traje baterija u prosjeku 2-3 dana uz skoro nikakvu uporabu (malo slusanja glazbe preko sluski i 2-3 poruke na dan.... Zvao Vip i rekli da ce mi dat drugu bateriju...
Staro 26.04.2009., 16:04   #23
Router
Hejter

Jer mu softver brandiran sa vodafoneom ili ima tvornicki cist softver ?
Staro 26.04.2009., 22:32   #24
BuRKy_91
Registered User
Moj komp

Ima svoj orginal softver... dosta dobar i brz...bar za mene jer sam se naviko. Jel mi neko moze dat link da si nadogradim jacinu zvuka??? Cuo sam da se moze dl na nekoj stranici:P
Staro 21.05.2009., 20:25   #25
ivan1605
Registered User

Datum registracije: May 2009
Thumbs down

Citiraj:
Autor AnG Pregled postova

ja sam ga uzeja nekidan... ima neku grešku na softveru na sebi.... softver spor, uđeš u muziku ugasi ti se mobitel, slika mutna... mislim sranjeee
Staro 24.06.2009., 16:24   #26
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
dobar dan svima ,htio bih upitati korisnike ovog mobitela kako su zadovoljni sad s njim,jel im "sjeo u radu",neke mane itd.
prvenstveno kupujem novi mob jel mi je t-mobile pre skup,a i nesto novo bi uzeo (imam sada w880).nist posebno mi ne treba,poruke,pozivi,preglednik slika,tu i tamo kamerica za nes uslikat i eventualno mjuza u skoli ... =)
hvala
edit:ako imate neku preporuku za mob do 1000kn iz teleta,molim liepo =)
TomG je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2009., 17:13   #27
Gx25
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
nemoj kp500 uzimat za mjuzu jer je ocajan, softver ima dosta mana i ja koji sam prije imao v640 i k750 kada sam presao na kp502 nisam mogao vjerovat da su softver toliko iskomplicirali, zato uzmi neki se tipa w890 za 900kn u tele2
Gx25 je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2009., 19:39   #28
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Bio sam zagrijan za mob jedno vrijeme, ali nakon cca sat vremena druzenja sa njime ne pada na pamet uzeti ga.... Svaka cast na niskoj cijeni, ali ima i jako dobar razlog zasto je toliko jeftin....prvo sama izrada je bez uvrede smece, losiju i jeftiniju plastiku izgleda nisu mogli naci pa su ovu stavili. Soft je uzasno spor sto se od LG-a i moglo ocekivati....imao sam sve "cokolade" i KU990 koji je za ovaj Cookie "avion"....fotografije su isto koma (no niti od jednoga moba ne ocekujem neke super fotografije, ali ove su ispod prosjeka)..... Uglavnom....prije par. mj sam imao dva MDA Touch Plus smartphone-a i sada kada usporedujem recimo taj LG sa onim MDA, ovaj LG je igracka...znam da mjesam kruske i jabuke, ali da se doda malo love u oglasniku se za taj novac moze naci bas taj MDA Touch Plus koji je za ovaj Cookie zvijer.... Cookie je za nekoga kome je bas fora touchscreen i bas ga briga za izradu i mogucnosti.....glavno da mob "bljesti" i da je kul....znaci da se ciljalo na neku mladu populaciju sto i sama cijena govori.... Sada samo zahvaljujem frendu sto mi ga je dao da se "poigram" malo sa mobom (a i nije da bas ima nekih naprednih opcija) jer da sam ga kupio malo bih se zesce zahebo. No....nekome se svida i biti ce mu najbolji mob ikada....ovo je bilo samo moje misljenje. Promjenio sam dosta mobitela i da sam uzeo ovaj Cookie usao bi u konkurenciju 5 najlosijih koje sam ikada imao.....a medu tih 5 su i one dvije verzije "cokolade"... Ali uvijek ide ono.....kako kome pase....i naravno da ima svoju "publiku" sto govori i sama cinjenica da se mora rezervirat po nekim trgovinama, ali isto tako vidim da ekipa jako brzo prodaje doticni mob nakon kupovine pa vjerojatno i to nesto govori...

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2009., 23:05   #29
pedjo99
Registered User

Datum registracije: Jul 2009
ovak stoje stvari, treba mi pod hitno neka preporuka za mobitel da si kupim!!!! bio sam dosta vremena zagrijan za cookie, a sad malo citam po forumima i moram priznat da nisam na čisto!!! govorite da nije softverski odlican, da je spor, što se tiče kamere, ne smeta mi, žao mi je što nema više aplikacija kao iPhone( light saber, pa oni mjehurici, i sve te pizdarije....) što se tiče izgleda fora mi je prejako jer sam do sad imao klizni mobitel... Idem na cifru do 900-1000 kn!! e sad dali je moguce osim cookie-a na trzistu ili preko oglasnika kupiti neki mobitel, a da je touchscreen, da ima više pohvala od cookie-a, jednom rjecju da je bolji od cookie-a a opet ne puno skuplji ili cak jednak po cijeni...... eto nadam se fkt iskreno nekom pametnom odgovoru i prijedlogu.....
pedjo99 je offline   Reply With Quote
Staro 23.09.2009., 10:59   #30
Gx25
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Evo napuknuo mi ekran na kp502 razlili su se kristali tako da pola ekrana vidim, a pola ne, mob je pod garancijom ali to ne spada pod jamstvo. Cijena ekrana s zamjenom je 468kn. Gledao sam malo po Splitu ali sve je to u rangu 500-690kn pa me zanima da li se negdje moze naci samo ekran po normalnoj cijeni oko 250kn. Meni ga nije problem ugradit.
Ako netko ima pokvaren cookie s ekranom koji radi neka me slobodno kontaktira na pm.
Gx25 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno