|
![]() |
#121 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Gabre tnx na infu!
![]() |
![]() |
#123 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Stigla nokia 5800 i u ponudu naseg treceg mobilnog operatera : http://www.tele2.hr/telefoni/ponuda_...tplatnici.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
e gdje su oni dani simpa 5800 1500kn ![]() Svaka im cast na cijenama usluga, ali za pretplatnike bi mogli povoljnije davati uređaje Ali ajde bar će ih po oglasnicima biti ![]() Zadnje izmijenjeno od: Munjara. 26.03.2009. u 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Istekla mi je pretplata od 2god na SE K750i prije par mjeseci, a i mobitel je već sav poderan, onaj gumb za slikanje skoro pa i neradi... Uglavnom mislim da je došlo vrijeme za zamijenu, htio bih uzeti Nokiu XM 5800 u t-mobileu na produženje ugovora sa obveznim trajanjem od 2god, i uz flex 60(sadašnji) došlo bi me 1298KN. Dali za te novce ima nešto bolje, ili da uzmem ovog. Kupio bih ga krajem ovog ili sljedećeg tjedna. Hvala
![]() |
#128 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
|
Citiraj:
Ja takoder cekam istek ugovora pa ga uzimam. Iako ja bih mozda na tvom mjestu pricekao malo jer se na netu naveliko prica da nokia namjerava rezistivni touch screen u 5800xm zamijeniti sa kapacitivnim i da bi se takvi telefoni trebali pojaviti na trzistu vec polovinom ili krajem petog mjeseca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Premium
|
http://www.bug.hr/vijesti/stize-nasl...ica/96355.aspx Znači sad bi se trebalo moći sa prstima tipkat kada stave te capacitive touch screenove. Samo sumnjam da će to u t-mobile doći prije 5. mjeseca kak ti veliš. A ništa pričekat ću tu verziju mjesec-dva.
![]() |
#130 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
|
http://dailymobile.se/2009/04/17/rum...panel-version/ Zasad su to samo glasine i nitko ne zna da li ce ista biti od toga. Neki kazu da ce bas model 5800 poboljsati i napraviti ga konkurentnijim a neki pak da dolaze novi modeli. Ako je suditi po narudzbi screenova koje je nokia narucila a koji su iste dimenzije i rezolucije kao u 5800xm moguce je da rade bas na tome. A nitko ne kaze da i sada ne mozes sa prstima tiplkat, samo kapacitivni ekrani imaju bolji odziv i mogućnost multi toucha, jednostavniji su za uporabu sa prstima i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
dal mogu ikako pojačat zvuk osim sa equaliserom i sa onim postavkama "stereooprema" i "pojačani bas" , zvuk je zapravo jači kada su te postavke isključene... ali mene zanima dal postoji još neka opcija s kojom bi mogao pojacat zvuk ? imam doma N73 koji ima duplo jače zvučnike od ove nokie 5800, tocnije , N73 krešti ko lud kad ga navijem, čuje cijela zgrada... a 5800 kad navijem do kraja, zvuk se čuje puno puno kvalitetnije, te ugodnije uhu nego sta je zvuk na N73, ali ne i jače.... ne znam dal razumijete ? ili dal postoji neki music player za 5800 u kojem je zvuk jaci ?, probo sam onaj LCG jukebox al zvuk mi se cini isti ko i na ovom obicnom playeru.... ili je mozda zvuk pojačan na softweru v.20 ? imam v.11 ...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Mislim da nema bitne razlike u zvuku između verzija 11 i 20...ali napravi update u svakom slučaju jer je mob sveukupno gledajući daleko bolji... A sad ovo kaj pitaš za zvuk...neznam kak drugima, ali meni je zvuk na max ionak prejaki...za zvono, alarme ga imam najviše na otprilike 60-70% jačine...više mi stvarno nije potrebno. A i daljnje pojačavanje iznad sadašnjeg maksimuma je samo forsiranje i možeš sam zaj**** zvučnike |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Premium
|
E da još jedno pitanje, kak ja mogu znat koji je rezistivni ,a koji kapacitivni ekran? A i opet kak ja znam baš da ću dobit sa kapacitivnim ekranom? Jamstvo je jednako 0...
![]() |
#134 |
Premium
|
Pitaš tam gdje budeš kupil...a i za vjerovati je da će biti malo izmjenjena kutija i istaknuto na njoj da se radi o još bolje fancy verziji...a i po svoj logici i cijena bi trebala biti veća... |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Premium
|
A da to nebudu nazvali nešto kao nokia xpress music X5850? Inače uvijek nasrljam na prve komponente pa i na grafičku(referentna hd4870), procesor(uzeo ga čim je došao, a onda rekli da se oni malo kasnije proizvedeni daju otključat,ali dobro da se i moj)... Neželim i sad popusit, pa mislim da ću ipak pričekat, pa šta bude. Čuo sam da ova ima dosta problema nokia sa kamerom, sporim software-om,zvukom, kućištem... Pa valjda će to ispravit u sljedećoj "verziji".
![]() |
#136 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
kupio sam nokiu 5800 u tele2, i mogu reći da je verzija softvera v20. Zadovoljan sam kupovinom.
![]() |
#141 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Prodao sam svoj 6210 Navigator i odlučio sam uzeti 5800 iz druge ruke sa oglasnika do nekih max. 1500-tinjak kuna uz obaveznu garanciju, jer me stvarno (ali na papiru!) mobitel fascinira ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Mala crna
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Mobitel je za te pare odličan,samo da još malo ispeglaju firmware da uklone neke bugove. Glavna zamjerka mi je što je preplastičan-ako se prošeta po pločicama nema mu spasa (e to su bili dani kad je moj K750 pravio žabice po asfaltu bez ikakvih posljedica ![]() Ja sam svoju 5800 umotala u invisibleSHIELD od Zagg-a i sad je malo sigurnija od ogrebotina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() P.S. Vidio sam da po oglasnicima i ima dosta komada sa garancijom -1500kn, jako primamljivo! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Mala crna
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
U Zagg-u naručiš online shield za ekran 12$ ili za cijeli mob 25$. Imaju free shipping i dodje za 15-tak dana,u ZG ima njihov distributer ali cijena shielda za cijeli mob je 177 kn.Ako naručuješ online probaj naručiti skupa s nekim jer daju popust. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Premium
|
Sviđa mi se taj invisible shield, možda ga i uzmem kad kupim xm5800.
![]() |
#146 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Totalno se dvoumim izmedju 5800 i E71. U prilici sam nabaviti obadvije za otprilike istu cijenu. Koristila bi se za razgovore, mobilni internet i kao MP3 player. Foto aparat je u drugom planu, ali je isto bitan faktor. Ima tko da je posjedovao sa oba mobitela neko vrijeme, pa da usporedi malo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Prvo E71 sve pohvale odlican mob najbrzi symbian ikad, po meni najbrzi.. Tipkovnica je odlicna sve pohvale kad se naviknes odlicnoo, mala zamjerka tipka "A" i tipka za brisanje su mi nekako kvrckale, nista strasno al meni je malo smetalo. I sad sam prije par mjeseci uzo 5800 i malo pozalio ono fora je to sve, ekran osjetljiv na dodir i te sve brije al mob nije ni u pola kvalitetan kao E71.. E71 je biznis klasa i tako je i napravljen, a 5800 nazalost klasa koja ce se masovno prodavat i po meni ne toliko kvalitetna nokia. Uzmi E71 neces pozalit.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|