|
![]() |
#541 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Dobro je. Number 7 je falio tamo od 1 sezone. 13 plemena - 13 cylon-aca. i 1, 2, 3, 4, 5, 6. i OSMI model. A pet nikad nisu numerirani na taj nacin. Broj 7 je uvijek nedostajao, sjecam se da sam se jos u prvim sezonama pitao, where the fu*k is it? Tako da, gle cuda, mozda je ovo dio price koji je oduvijek bio u planu... Daniel Grayststone,no.7. Nakon što Danielu u bombaškom napadu pogine kćer, on odlučuje napraviti njenu kopiju, cylonsku kopiju. Moguće da je Kara hibrid.
... Zadnje izmijenjeno od: bozzomfeeder. 16.02.2009. u 00:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nema komentara od 15og stoga ću ja malo osvježit, isčekuje se ujutro razjašnjenje tko(što) je C.Thrace, njena uloga u svemu tome... nadam se da kraj neće podbaciti ko zadnja epizoda(16x4) Edit:Pogledao epizodu (spoiler) Epizoda je odlična. Možda bolja i od 15X4. Razriješilo se dosta rupa u odnosima između Cylona-cylona, ljudi-cylona. A ova manipulacija Boomerice s Ćifom je zajeb svjetski. ![]() Zanimljivo je kad se Galactica počela raspadati srušila se i Roslin...(spoiler)
... Zadnje izmijenjeno od: bozzomfeeder. 28.02.2009. u 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Sve mi se čini da će Galactica završiti u kamikazi stilu. Barem sam ja to tak zaključil iz prve i zadnje scene s04e18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ne kuzim zas je sad moj post izbrisan... Lijepo gore pise SPOILER ALERT. Jako šteta za BSG, bila je zakon... Samo da Adama ne bude pametnjaković pa da se on sam zaleti u neke Cylonce. A da ne velim kak bude glupo gledat Adamu u nekoj basestar kak tam zapovjeda, ak bude uopce. I uopce ne kuzim zasto je Adama JR. prvo zabio Pegasus u one basestarove kad je sa 4 pogotka totalno unistio jednu... A bile su tri. Tak da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Gotovo. Mislim da će neka pitanja morati naknadno rješiti. _ Npr Zemlja iz s04e10 i s04e20 izgledaju isto iz svemira ali nisu isti planet ai ova druga je zelenija._ |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
kraj ere ![]() shta reci, nakon 5 godina se covjek navikne kraj mi je ocekivan donekle, cim sam poceo gledat seriju i kad su spominjali Zemlju sam mislio da ce doci pri nastanku civilizacije. Jedino moram priznat da mi je preteshko progutat da bi se svi ljudi odrekli tehnologije tj, njezine udobnosti i samo poceli "zivjet od zemlje" i, shta cemo sad gledat? ![]()
![]() |
#553 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Kakav retardiran kraj. Cak mi ni onaj fight nije bio nesto... Ajde drago mi je da chief zakrenuo vratom onom zlu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
evo dost "otvorenih" pitanje su odgovorili: Battlestar Galactica: Ronald D. Moore finale Q&A
![]() |
#555 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
http://www.scifi.com/battlestar/memorial/ Ako itko hoce ostavit poruku... Ja nisam uspio još, valjda je prevelik load. |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Stvarno dobra serija.... dobar kraj, broj sezona/epizoda optimalan, za razliku od nekih tipa lost koje su mi dosadile. |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
zadovoljan sam krajem i drago mi je da je gotovo jer zadnjih par sezona se nije moglo mjerit sa 1. koja je bila pre savrsena pa i 2. sve ostalo je malo bilo cudno, ali nasla se tu i tamo koja epizoda koja bi bila opet savrsena sve u svemu not bad |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Battlestar Galactica: The Plan Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: McG. 16.04.2009. u 15:55. |
|
![]() |
![]() |