|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Service.exe problem
Naime na drugom racunalu mi se pri podizanju sustava upali nekakav service.exe problem i pise da stisnem OK ako zelim maknut service.exe i CANCEL ako ga zelim debug. Sta god da pritisnem ostaje samo crni ekran. Udem u safe mod nekako jedva(cekam pola sata) ali si nemogu niti jedan dokument staviti niti na usb niti u shared documents. Moze pomoc za rjesavanje problema ili barem kako da prebacim dokumente na usb barem? |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ajde ti tu masinu poskeniraj http://www.malwarebytes.org/ za pocetak..Meni se cini ko da si ti pokupio tu nesto ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Pokupio sam ja tu svasta, ali nisam kasnije sinoc mogao uci ni u safe mod. Pokusao sam prebacit datoteku sa Linux Lite odnosno Slaxom, ali posto je bila word 2007 datoteka nisam mogao. Stavio sam instalacijski cd od winsa i racunam da ce me trazit REPAIR, otisao sam nesto prigrist i kad sam se vratio vidio sam da je zavrsio sa kopiranjem nekakakvih fajlova negdje. Nakon toga me trazio ponovnu instalaciju ![]() Rekoh dobro mozda treba samo ponovo instalirat winse, nakon toga sam vidio da su moja dva diska C i E postala samo jeda C. Nigdje se nije vrtilo da formatira disk, nije mi jasno ni malo, nije me ni pitao dal hocu. Molim vas da mi pomognete jer ako nedobijem taj dokument mogu se lagano ebat sa poslom. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A jesi provao sa hirensom ili nekom drugom live distribucijom kopirat taj dokument?Na hirensu imas onaj "mini XP".. |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
A jbga kasno sam dobio preporuku, hvala sad da znam za slj put. Ugl izvucena je vecina dokumenata sa formatiranog diska. Moze kljuc |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|