|
![]() |
#1 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
Jucied -DEMO
Pa ovako...jel itko probavo demo te igrice ,navodno igrica obećava pa si razmišljam da skinem DEMO al nešt mi se ne da tolko vremena skidat ak je demo šrot....pa ak je netko probo nek javi jel se isplati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
A da bacis link pa da ti javimo???? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
...(=_o)...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
...(=_o)...
|
Moj bed sorry,nije JUCIED nego JUICED |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
...(=_o)...
|
Ako kog zanima...,igricu ne mogu pokrenut jel mi najmanje treba ovo: Minimum specification: 933Mhz CPU Directx 9.0b 3D accelerated DirectX9b compatible video card NVIDIA GeForce3 or better ( excluding Geforce4MX ) ATI 8500 32 MB or better Matrox Perhellia 128 Megabytes of RAM 2.5 GB free hard drive space (additional space required for Windows swap-file and DirectX 9.0b installation) 8x CD-ROM drive Directx 9.0b Compatible Sound Card MS compatible mouse Keyboard Meni fali Directx 9.0b i jača grafa(moja NVIDIA nForce 2-Geforce 4 equivalent GPU) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
skinuo si 140 mb da skužiš minimalnu konfu. to se prije provjerava
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
...(=_o)...
|
Ma nije bed,probat cu je kod nekog drugog al je da sam popušio...a čuj kad čovjek nema pametnog posla...a to mi je znak da ozbiljno moram razmišljat o novoj grafi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
Nazvat ću te da se dogovorimo. |
|
![]() |
![]() |