|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2003
|
(riješeno) OS ne voli neke particije
Pretpostavljam da je ovo ipak software problem. U kanti imam dva diska, OS je na ladici. Kći ima svoju ladicu sa svojim OS-om. Znači dijelimo ta dva diska. Na jednom disku je samo jedna particija a na drugom su tri. I taj drugi disk mi stvara probleme. Kada ga postavima na enable, PC mi se diže doslovce 15 minuta (duže od dvije cigarete ![]() ![]() Windowsi su friško zakrpani sa SP3 i sve silne ekstra zakrpe dodane. Čak je i novo napajnje (prvo mi je to krepalo) i kućište. Virusa, špijuna, trojanaca i ostalih nepoćudnih stvari nema. Hijack ne kaže ništa pametno što bih trebala ukloniti. Više nemam ideja. Zadnja solucija mi je vraćanje ghosta što mi se gadi u ovom trenutku zbog prevelike količine podataka i tome srazmjerno premalo vremena ![]() Prihvaćam sve ideje samo samo da ne vračam ghosta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Uglavnom, problem je riješen. Bila je stvar u nekim procesima koji nisu bili startani. To mi je bila zadnja stvar za provjeriti. Ajde da je davao grešku za sve particije, još bih i shvatila. Ali ovako... fakat mi vuče na egzotiku ![]() ![]() ![]() A sada odoh na zasluženu ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|