|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
MIO moov 330e
Želim kupiti navedeni model GPS uređaja. Da li mi netko tko posjeduje ovaj model može potvrditi da je karta hrvatske uključena u paket topografska karta? Pozdrav, Neno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Mio Moov 330 FEU (Mio Moov 330 Europe Plus) ... wide ekran, karte se redovno obnavljaju, skineš svakih 4 - 5 mjeseci sa stranice ... sve preporuke ... karet za RH rade naši (mireo) i imaju ugovornu obavezu mislim 4 puta godišnje poslat nove karte RH MioTech ... mislim ja na raspolaganju imam državni proračun kada neš kupujem pa nije problem ... pročitao, vidio, probao, sve i svašta ... ovo radi i svi penzići se snađu bez greške i nema 1001 nepotrebnu glupost. Sprava obišla cijelu europu i RH nekoliko puta i nikada se izgubila (aj dobro pa neki selendrama u RH se malo i pogubi ali u te selendre osim mene nikeo ne dolazi jednom godišnje) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() Koliko mu treba da nađe satelit, kakav je u tunelu, glasovna navigacija da ili ne, hrv ili eng., lakoća rada, što je ono pozitivno a što negativno u odnosu na konkurenciju itd.itd. ![]() ![]() Namjera mi je kupiti 330u pa bi bilo dobro saznati što više o tom proizvodu. Baš i nemožeš naći nešto konkretnije na netu o njemu. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
i dida mi je bija Torcida
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Na ovom linku http://www.gps4us.org/index.php?opti...=3678&catid=39 imaš više o samom uređaju.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|