|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
PS2 i SMS player za divx/xvid
Koristim gore navedeni player za gladanje divxa/xvida na PS2 konzoli i zanima me sljedeće, ima li kakvog načina da se taj player pokrene direktno sa memory kartice (bez ubacivanja cda/dvda na kojem je player)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
![]() Instaliranje McBoot na memory card. http://www.sksapps.com |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
...trebam pomoć ...instalirao sam sve po uputama ali nisam ga uspio pokrenuti ...tebi radi ? ...radi li bez swap trikova ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ex manki1
|
Probaj vidjet da li ti CHIP podrzava DEV1 mod...pokretanje sa MC...ako podrzava onda udjes u njegov meni i podesis pokretanje sa MC. Ja sam imao ps2 sa matrix infinity chipom i ulazak u meni je isao pritiskanjem(i drzanjem) trokuta i kruga nakon resetiranja. Pokretao sam filmove sa usb sticka...bez ikakvih dvd-ova. Gledanje sa dvd-a se bas ne preporuca jer se konzola (laser) grije i skracuje vijek lasera. I na kraju...mislim da dvd mora biti izvadjen da udje u McBoot u protivnom direkt (u mom slucaju) ucita igru (ja sam kao sto rekoh ubacivao samo igre, filmove ne). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
...ok, probam pa javim kako je prošlo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
...imam neki messiah (mars) čip (ps2 je scph 39004), podržava li on dev1 mod? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ex manki1
|
![]() Trazis pomoc a nisi se potrudio da identificifas cip koji imas ugradjen u ps2. Identificiraj chip (ako ti ne pise na ekranu nakon paljenja pise ti na njemu, skines sarafe od ispod...i upises to u google...nadjes cip i podatke da li podrzana DEV1)...ostalo sam ti objasnio gore. ...treba ti tocan model chipa...brand nije dovoljan :-) Zadnje izmijenjeno od: Prijateljski. 22.04.2009. u 12:57. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|