|
![]() |
#1441 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Ma dobro, izuzetak za Voyager ekipu >> Original tema : http://www.voymedia2.fsnet.co.uk/sou...2/voybegcr.mp3 Original odjavna tema : http://www.voymedia.fsnet.co.uk/soundbite/voyend.mp3 Za one koji znaju citati note evo i score sheet : http://www.voymedia3.fsnet.co.uk/theme_score.gif |
![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
ma daj koja ezri... Mlađi sam od vecine vas ovdje(17) i ne kužim kak opce mozete mjeriti tpol sa ezri(curica sa Xericama- ako je netko gledao onu epizodu "vic's gang" ili tako nesto kuzit ce o cemu pricam...) Najbolja ST treba je Tpol!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Re: ...
Citiraj:
To se definitivno slažemo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Evo zavrsila prva epizoda voyagera, katica rula. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: ...
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1446 |
MadModerator
|
Al mi nesto nije jasno. Davno je bilo kada sam ja gledao Voyager, ali se sjecam da su oni prosli kroz neku pukotinu, a ne kroz ono cudo! Ili se ja pogresno sjecam?!
![]() |
#1447 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
ma nemres ti nis protiv aktice. kad ona velim "I can, and I will" mozes se slikat. ![]() ![]() kaj se tice onih torpeda meni stvarno nije jasno od kud voyageru trikobaltna torpeda???
![]() |
#1448 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Voyager rula! Za kompozitora sad bio totalno zaboravio.
The šuma... Zadnje izmijenjeno od: ćiber_manija. 05.08.2004. u 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1449 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
bat ajm not šur 100% , or em aj ?
![]() |
![]() |
#1450 |
CyberSky
|
Očito nisu i ja sam mislil da su najslabija,budem pogledal na webu
![]() |
#1452 |
CyberSky
|
Evo ga:
TRI-COBALT (TRI-KOBALTNI) TORPEDO Sama tehnologija i torpedo spadaju u stariju klasu oružja. Ne postoji kanonski podatak od čega se sastoji bojeva glava, ali na Daystrome Institute stranici nagađa se da je to trostupanjska fisijsko-fuzijsko-fisijska glava, koja je u oba fisijska stupnja dopunjena sa kobaltom-60 kako bi se povećala sveukupna snaga. Snaga bojeve glave varira između 1 i 500 kilotona, a smještena je u metalnom kontejneru veličine trećine klasičnog fotonskog torpeda. Iako je ovo zastarjela tehnologija, Starfleet brodovi ponekad imaju manju količinu ovih torpeda za razorne, demolirajuće zadatke nad ciljevima koji nisu pod štitovima. Jedan takav primjer bilo je moguće vidjeti u pilot epizodi Voyagera - "The Caretaker", kada se sa tri-cobalt torpedom razara Skrbnikova postaja-mreža.
![]() |
#1453 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Znao sam da ce mi se ovo desiti ![]() Prvo me ošamari komentar danas kako je Voyager vec poceo !!!! Ne gledam TV uopce a i kad bih mogao radje radim nesto drugo ![]() Sad mi samo recite hoce li repriziranje biti jednako kao i za DS9? Za vikend full sve epizde od proslih dana ili? U koje vrijeme ide uopce serija i kad su dnevne reprize. Da, i sto je uopce kraj u ovoj vasoj DS9-ki. Vrati se v'Hiži ili odu u etericno stanje ili ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Onaj prokleti HTV je baš leglo ignorancije, ne znaju i ne žele znati! Danas prije odlaska na more gledam ja teletekst i piše Voy 16,00-16,50 i stavim ja REC 15,55-16,55, za svaki slučaj. I gledam ja večeras snimljeno, nešto ne štima, traje već 50min. epa. Tuvok pruža Neelixu ručnik, kad ono gotovo; pogledam na TXT kad ono Voy 16,00-17,35! Očito pametnjaković koji sastavlja sadržaj teleteksta (ili više njih) nije skužilo da se radi o pilot epizodi trajanja dviju "normalnih" epizoda (ako nisam u pravu, ispravite me) i tako me sj...li! J... sam im sve po spisku! Sad moram gledat u ned iza ponoći! Screw you ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1455 |
Sannin
|
poceo voyager... ne znam kojim sam dijelom mozga mislio kad sam ocekivao neke nove epizode... a ne reprizu od pocetka... ![]() ps. madboy - kaze se "argument"
![]() |
#1456 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
CyberSky
|
Čudno. Prošla jedna voyager epizoda i veliki fanovi Voyagera nisu postavili niti jedan post.: roller :Šala mala trekeri.Epizoda podsjeca na DS9 sapunjaru no barem nije dosadna bez ikakve radnje u VOyu se barem nešto zanimljivo uz sapunjaru događa dok u DS9 se samo vrti oko sapunjare
![]() |
#1459 |
CyberSky
|
Evo jednog pitanjaca,malo je offtopic:Jeli jegalno pretvarati muziku iz jednog formata u drugi točnije iz MP3 u WAV? Ako je i netko ima program za konvertiranje i hoće napravit malu uslugu nek mi se javi na PM,plačanje: ![]()
![]() |
#1460 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ja čekam da počnu one nebuloze sa holodekom (od 10 epizoda 5 u holodeku i slično) pa će biti paljba : DualWiel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1461 |
Sannin
|
watch out!!! the DOCTOR is loose.... ![]()
![]() |
#1464 |
Sannin
|
svaki cas - samo sto nece... ![]()
![]() |
#1465 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
U prvoj epizodi je bilo par proturječnosti: 1.Kaže da brod može ić warpom 9.975,a Enterprise nije moga više od 9.7 2.Kaže oni Paris da nemogu brodovi kroz Pustinju,a Ezri kad je searchala Worfa išla je bez problema:confused: Inače Defajant(oni prvi) je 100 bolji od Voyagera ![]()
![]() |
#1466 | |
MadModerator
|
Citiraj:
1. Pa onda je Voyager brzi od Enterprise-a ![]() 2. Pa ipak su prosli sa Voyagerom tamo. Meni je Voyager bolji. Jest da nema Kloking devajs, ali kome to jos treba? ![]()
![]() |
![]() |
#1470 |
MadModerator
|
On moze warp 10? ![]() A cini mi se da su u jednoj epizodi (ili je to bio film ^_^) sa Enterpriseom (to je bilo kao nekakva alternativna buducnost) isli Warp 13, a Paris je vec sa Warp 10 obletio cijeli svemir za 5 sec. :confused: Malo su se zajebucnuli ![]()
![]() |
|
|