|
![]() |
#61 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
raikkonen je 9, kak i piše na ovoj listi, a ne 15. brawn, williams i toyota su brzi zbog posebnog stražnjeg difuzora kojeg nemaju niti jedna druga ekipa osim te tri.oni kažu da su pravila protumačili na drugi način od drugih ekipa i zato imaju modificiran difuzor koji daje više downforce-a u brzim zavojima.ferrari i mclaren su prijavili žalbu u vezi toga, ali suci su rekli da je sasvim legalno... sad valjda čekamo novi aero paket iz drugih ekipa, pa bi se stvari trebale vratit u normalu. ferraria čeka velik posao sutra u utrci... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Napokon do izražaja dolaze pravi vozači. Razlike u vremenima su toliko minorne da se svaka greška jako osjeti. Sad će se napokon vidjeti tko je dostojan titule na temelju svoje vožnje, a ne superiornosti bolida kao prošlih godina. KERS je zasad totalni promašaj, ali nema veze, možda dođe do izražaja tijekom sezone.
![]() |
#63 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Hoce li se moci pogledati kvalifikacije u 2 sata na HRT2?
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Netočno. Četiri momčadi su uložile žalbu, Ferrari je jedna od njih, ali McLaren se nije žalio. @Milentije Koliko vidim na TV profilu, neće biti reprize. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako koga zanima, mogu uploadati snimku. Radim si kolekciju za ovu sezonu ![]() 345 MB na T-comovom osnovnom uploadu, trajat će dugo, ali može se. Zainteresirani može i na PM da se ne spama po temi. Ako se javi bar troje, upload ide.
![]() |
#67 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ah,slaba je to utjeha za McM,ni kov nije uspio bit medu boljima;ugl,sad krece low na brawn gp jer ulovit ce ih top momcadi ziher,samo je pitanje vremena i koliko ce biti bodovna razlika.inače,mislim da će ferrari sutra odjutrit na startu s kersom,ipak je to +80ks |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Premium
|
Citiraj:
Ukratko, Toyota dijeli pozicije 19/20, Lewis je 18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Slažem se sa time šta si napisa. Inače mislim da su timovi Ferrarija, Renaulta, BMW-a pa čak i McLarena potencijalno u prednosti u odnosu na trenutno vodeće. Oni svi imaju funkcionalan KERS i nemaju kontraverzni difuzor koji će ako se zabrani oduzet vrime trenutno vodećima, ili ako se pokaže legalnim kroz trku-dvi bit prilagođen na svim bolidima. Iako kažu da se triba puno toga mijenjat na bolidu da se stavi takav difuzor, za jake timove to ne bi triba bit veći problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() BTW tko mi je maknuo post (mislim da je i Rosin maknut) a od onog kr***** nije? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Hoće li itko reći koliko je čiča Brawn bolji od McLarena. Ako gledamo samo imena ![]() ![]() ![]() Nego, zna brawn svoj posao, i izgleda da ga je obavio na najbolji mogući način. Ah znao sam ja da će sezona bit zanimljiva, nema više dominacije ![]()
![]() |
#77 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Superbad
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() bojim se da ce im ovo biti posljednja sezona u f1 ali jos ne mogu vjerovati da je Jenson Button osvojio pole position i nema teorije da raspored snaga medu momcadima ostane ovakav, pa sjetite se samo prosle sezone kako su doslovno iz utrke u utrku dodavali nove aerodinamicke pakete, ne ceka se vise barcelona za uvodenje novih piz... ovo ce biti zanimljiva sezona
![]() |
![]() |
#81 | |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Totalna je brija sto su par momcadi nasle rupu u pravilima i instalirale difuzor. Muka mi je vise od Ferrari/McLaren dominacije i "savrsenstva" areodinamike i raznih "diđa miđa" , ajde da ih sad vidim na slickovima ,KERS-om koji se fila preko zadnjih kotaca te manjkom kontrole proklizavanja. Predviđam zabavnu sezonu. Sto se Australije GP tice bit ce konkurencije za prvih 8 mjesta sve do 16-og (sve unutar 1.2 sekunde) a prva dva-tri zavoja 5 mil. € karbonskih dijelova po pisti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
dosta zabavna utrka. Brawn-Mercedes ![]() ![]() Kubica + Vettel ![]() tako se to radi, bez proracuna i bez mozga ![]() ![]() i da, ove meke gume su banana i pol. sacuvaj boze, pa to se mozes voziti 4 kruga i ici u boks. a i vrijeme je pred kraj utrke za vozace onak, nisko sunce i ubijanje u oci.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
|
Brawn svaka čast,nhf al mislim da neće dugo trajat Hamilton sjajan,u lošem bolidu fino je vozio Kubica malo forsao i sam si je kriv,u 2 zavoja ga je stigao,mogao je jos malo pričekat da ga pretekne Trulli sjajan,iz boksa do postolja Utrka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Kaj fakat niko ne kuzi da je Kubici gorilo pod nogama da sto prije rjesi Vettela da stige i buttona. Vettel je kriv 80% jer nije pustio ocito brzeg covjeka. Kubica je novi prvak, pogotovo kad zadnje krilo svi dobiju a ne samo ovi shabani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Superbad
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() |
#88 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
a dobro malo je zaje*** ali nije to bas toliko da dobije odmah kaznu jer i Kubica je mogao ostaviiti malo vise mjesta hell pa bilo bi i glupo da bude kazna ipak su se pravila mjenjala da se moze tako voziti kako je Burko rekao "bez proracuna i bez mozga" ![]() enivej dosta dobra utrka fino je vidjet ove "monopoliste" Ferrari i McLaren kako se muce da dodu do bodova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
evo i kazni i novog poretka utrke: Vettel gets grid penalty for Malaysia Trulli penalised, Hamilton gets third Code:
Pos Driver Team 1. Button Brawn GP 2. Barrichello Brawn GP 3. Hamilton McLaren-Mercedes 4. Glock Toyota 5. Alonso Renault 6. Rosberg Williams-Toyota 7. Buemi Toro Rosso-Ferrari 8. Bourdais Toro Rosso-Ferrari 9. Sutil Force India-Mercedes 10. Heidfeld BMW Sauber 11. Fisichella Force India-Mercedes 12. Trulli Toyota 13. Webber Red Bull-Renault 14. Vettel Red Bull-Renault 15. Kubica BMW Sauber 16. Raikkonen Ferrari |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|