|
![]() |
#1 |
weliki pwner...
Datum registracije: Nov 2007
|
hp deskjet1125c
bok ljudi imam probelm s ovim printerom posto za njega nema driwera samo se instalirao plug&play... i sad printao je i sad sam ga otvorio uzeo malo boju van da ju ucistim...i stavio ju nazad (to je neka zamjenska...) i nece se vratiti ona glava printera kad poklopim poklopac...svijetli zuta lampica,a u manualu pise da je problem u tome da je poklopac otvoreni ili da nema u njemu umetnute boje, ili da neso ne valja s bojom. dajte mi recite ako kupim original boju da li bi se stvar popravila? jer sam primjetio da je orginal boja imala vise onaih dodirnih kontakata s printerom nego ova (to su neki pozlaceni kontakti za druge strane posudice za boju...) hvala vam ljudi...to sam nasao u ormaru printer posto mi je stari printer riknuo... hvala pozz... P.S. molim admina ako mu se da da u naslov doda -problem s bojom..hvala...
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
1 - Ketriđi - posudi / pronađi "ispravne" zamjenske ili nove 2 - Driver - nisi naveo koji ti je OS, ako je XP instaliraj driver / software za Win2000, ponekad serucka za neki hlp file al to se da rješit pješke |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Da, može. Imao sam par tih printera u firmi (mislim da je još jedan u upotrebi). Rekoh poviše, kad instaliraš sve radi ok osim šta serucka da nemože naći neki hlp file a to rješiš tako da makneš / editiraš link u registriju (ako se dobro sjećam). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|