|
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
uzmes neko psu i to ti sluzi umjesto ispravljaca? istina, malo je vece, ali naponi su barem bolji od mase ispravljaca + nije nategnuto do 3A jer prakticki sva napajanja isporucuju debelo preko struje? samo prijedlog jer mislim da je jeftinije. izvuces sa jednog molexa adapter za napajanje na laptop ili sto vec, samo napajanje negdje stavis da ga ne vidis, i napravis na 220V prekidac. inace se spajaju samo dva pina na 20(24) pinskom konektoru, 14-ti pin (zelena) + bilo koja masa (crna zica). barem napajanja svakavih mozes naci za male pare.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
buka se povecava sto je unutar napajanja veca temperatura. sto se dogada kad je napajanje kod opterecenjem, ili kad je unutar samog kucista poprilicna temperatura od ostatka komponenti. a ti nebi imao niti jednu situaciju, jer 3A je skoro pa nista za jedno imalo bolje napajanje. jer to je 36W, danas i srotex napajanja mogu dati preko 200W bez problema. a kuciste neces stavljati jer nema nikakve potrebe ![]() tako da, ako bi se i culo, culo bi se skroz lagano zujanje lezajeva, eventualno mali protok samog zraka. ali kad bi stajao na pol metra od napajanja ![]() ![]() sad kad sam malo procitao, ne moras napajanje drzati uopce blizu tv-a. mozes ga zakamuflirati negdje gdje se ne vidi, a crnu+zutu zicu jednostavno "produziti" do receivera. sa nekom tanjom dvozilnom zicom, jer 36W je stvarno mala snaga ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Evo ja sam našao konačno napajanje za svoj dream (u zg). Odnosno kupio sam napajanje od wii koje ima 12V i 3.7A . Jedino što treba promjeniti jack jer od wii ne paše. U međuvremenu sam imao složeno privremeno napajanje od pc-a i radi bez problema osim što je ružno za vidjet. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|