|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Sony Ericsson G700
pozdrav, trenutno razmišljam o kupnji novog moba (dosad imah k750) zanima me ima li itko gore navedeni model, te kakva iskustva ima sa njim? - baterija, kamera, građa, sučelje i sl. tnx
![]() |
#2 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
ok telefon symbian i điđe ali vise o tome http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...review-220.php
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja ga koristim vec duze vrijeme... Super mob, baterija oko 3-4 dana ovisno o koristenju, meni inace oko 2 dana drzi jer gledam Seinfelda do posla svaki dan i natrag (u prosjeku od 5-6 epizoda) ![]() Sto se tice same grade, cvrst je i evo nakon 5mj umjerenoga koristenja nikakvih klimavih djelova niti ogrebotina na prvi dodir djeluje kao da ima aluminijsku masku, no ustvari je plastika.... Kamera je fail, mislim nije za ovako nabaciti fotku tu i tamo nis ekstra, kao i svakome drugome mobitelu danas... Sucelje je sporije malo (dogodilo mi se dva puta da se sam restartao, vise zblokirao vise se nedogada jer koristim Swiss mgr Pro) no nista strasno, vrti sve od filmica visoke kvalitete pa do excell tablica ![]() Osobno sam ga uzeo jer sam htjeo mjuzu, recimo serije, radio, veci ekran, touch ekran.... Evo jedan review na balkanski ![]() http://www.mobilnisvet.com/mobilni-t...Ericsson/G700i
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 05.03.2009. u 08:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
marked one
Datum registracije: Feb 2009
|
Bas me zanima taj mob... znaci ok ti je ? Kako ti je s obzirom na to da nema wifi? Da li ti je to veliki faktor ? Hacknuo si ga sa swismanagerom ? Razmisljam uzmeđu E63 i G700, (produzenje tele2 pretplate), pa sam u dilemi.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
Pa netreba mi Wifi jer niti nema nekakav ekran na kojem bi bilo priblizno ugodno surfat, nego ga koristim iskljucivo kao media player, sa xsilisoftom si konvertiram recimo sezonu Mucki i prebacim na mob ![]() Usput sam si stavio slick programcic u kojem mogu koristiti ICQ i Gtalk tako da sam non stop online ![]() Evo kako taj slick djeluje u praksi: http://www.lonelycatgames.com/?app=slick Samo ipak cu ici napasti neki mob tipa iphone ili njega samoga, da ima sve u jednome, znaci mjuza, filmici, serije, baciti oko na neku web stranicu i da mogu biti sa gtalkom online ili icq-om nis mi drugo netreba... Npr. kada ekipa napada mobitele za 5000 kuna jer ima kameru od 8.1mpix, kakav BS obican fotic od 3mpix pojede fotic na mobu sa 5mpix, kolegica mi na poslu ima G900 i igrao sam se sa njim malo, onak dode 1000 skuplje a mob je banana naspram G700... ali zato ima veci KUL faktor ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
marked one
Datum registracije: Feb 2009
|
Ma naletio sam na stranicama tipa imserba ili symbianfreek ili cafemobil da se mogu instalirati nepotpisane aplikacije, a onda swissmanager omogucava da se vide sakrivene datoteke, isto kao i Capsswitch. http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=56295 znaci tebi je mobitel super.. subjektivni dojam je odlican ? ![]() kako ti se tipke habaju? pogotovo OK tipka i one dvije sa strane u boji mobitela? nasao po forumima da se one dosta brzo ishabaju - rjesenje je alkoholni flomic ![]() subjektivni dojam baterije ? opet.. dosta brzo se prazni. Da li je to istina. Pise 2-3 dana umjerenog koristenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
Ha ono ja osobno nevolim nokiu pa bi i losiji SE uzeo nego neku bolju Nokiu ![]()
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|