|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Cry Engine 3
Evo pvi video od Cry Engine 3: http://www.pcgameshardware.com/aid,6...n-action/News/ Za sada mi izgleda kao mala nadogradnja u usporedbi s crysisom |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Je, ubacili su zrcalni efekt na sve teksture tak da ,fala na pitanju, sada sve blješti. Ma divota od engine-a.
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Nije im proslo na PC platformi pa se bacaju na konzole ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
/
Datum registracije: Oct 2006
|
prodaja magle ja ne vidim neke razlike u odnosu na 2 ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Ja ionako ne igram nikad na ultra te Cry igre grafika mi nije na prvom mjestu ali kad se vec hvale neka naprave nesto neviđeno, iako ruku na srce ovo izgleda fenomenalno.P.S. vezano za cryengine, je li istina da je razvijen od Serious Engine-a? Ili tako nesto?
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|