|
![]() |
#2101 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2102 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
LOL ![]()
![]() |
![]() |
#2103 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Red Dwarf Šta reći. Par dana nisam gledao filmove, što zbog posla, što zbog potrebe za prekomjernim količinama alkohola, što zbog papučarenja na MSN-u sa curom koja mi studira u ZG, a upoznala je čari MSN-a... Ipak, odgledao sam sve epizode ove genijalne serije sa oduševljenjem. Istna, sa sezonama kvaliteta je pomalo opala, ali ali. Definitivno nakon Mućki serija koja me jednostavno oduševila. Mislim da je svima poznato o čemu se ovdje radi pa neću previše komplicirat nego čekati nove serije koje stižu. Ocjena 8.5/10
Zadnje izmijenjeno od: -POP-. 25.03.2009. u 13:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2104 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
vidi mi avatar ![]() nego, Red Dward. kad je d blizu f....... sto se tice serije, poprilicno sam siguran da se nece nastaviti snimati, ali sam nedavno procitao na par mjesta da se namjerava snimiti film Red Dwarf. inace je trebao biti snimljen jos '98-e, ali nisu imali financijera :S. budemo vidjeli ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2106 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2107 |
Eddie
|
Marley & Me Neko je spomenu ovaj film i šta reći, veliko iznenađenje. Nisam se dugo nasmijao ko' na jednu scenu iz ovog filma kad pas bježi iz auta kroz prozor. Sve bi bilo OK da se nisam smijao do suza u 2h ujutro dok mi svi doma spavaju. Istina, film se mogao i bolje režirati, manje više radi se i o već viđenom na filmu, no zanimljivo je koliko je kraj filma dirljiv. Eto, prilika za natjerati se da plačete. Sve u svemu ja sam zadovoljan. Ocjena 6.5/10 How To Lose Friends & Alienate People Na kraju jedno veliko razočaranje. Ima svojih svijetlih trenutaka no sve u svemu blijedo, sa ultra glupom temom za film i ultra glupom realnošću. Nakon 1h film postaje i prilično naporan, što je rezultiralo ustajanjem na 5min i gledanjem šta ima novog na forumu. Za kristalan vid se brine Megan Fox. :-) Ocjena 4.5/10
![]() |
#2108 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
The Escapist [2008] Moran priznat da san očekiva više... Nekako iman osjećaj da bi radnja bila uzbudljivija i napetija da priča ide u kontinuitetu, a ne ovako kroz cijeli film da mješaju prošlost-budućnost svako 10 minuta... Ne preporučujem...Ima dosta boljih zatvorskih bjegova ![]()
![]() |
#2109 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Tek sad skužih...Mr.Ex.President, pa gdje je Vatrogasac Sam? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2110 |
Torrent freek
|
![]() |
#2111 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Hehe, i odma na Kramera ![]() ![]() Nije moj podforum, bude Jelc pobrisao uz jutarnju kafu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2112 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
8MM Krenulo odlično, ali zadnjih pola sata, šteta, razvučeno, isforsirano, nezanimljivo. Odlična ideja za film, ali Joel Schumacher ipak nije dovoljno dobar redatelj da tu ideju pretvori u odličan film. 6/10
![]() |
#2113 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
Eddie
|
Flash Of Genius Uf, ajde ok istinit događaj, al brate mili zar ovakvi filmovi trebaju?! Ipak, kako god, zanimljiva priča i svakodnevna realnost. Moć, korupcija, mito. Ocjena 5/10 Yes Man Uf, film na koji sam se dugo nabrijavao, na žalost na kraju je i ostalo samo na tome jer je film kako god da okreneš prosjek. Par Jimijevih klasičnih faca, ni jednog trenutka puno smijeha sa moje strane. Al zaljubih se eto u Zooey Deschanel! Ocjena 5.5/10
![]() |
#2115 |
Hejter
|
9th Company Ruski ratni film , vezano uz rat u Afganistanu , stvarno dobar film , 9/10 Ennemi Public numero 1 Nastavak Instinct de mort i drugi dio price od J.Mesrineu , uglavnom kao i prvi dio , genijalno filmsko ostvarenje , 10/10 The Curious Case of Benjamin Buttom O ovom filmu sam cuo razne sudove , meni se film stvarno dopao , tema za film je genijalna , stvarno me se dojmio bez obzira na trajanje , 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2116 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
tell no one europljani definitivno rade bolje filmove od amerikanaca. izvrstan triler, usredištu priče je liječnik koji je - zbog nedostatka valjanih dokaza - oslobođen optužbe da je ubio svoju ženu. 8 god. kasnije, dobija zagonetan e-mail....8/10 9 e ovo je truly prehebeno, konačno sam se dočepa hi-def verzije ackerovog desetominutnog remek-djela...10/10 btw. čitam da ovu jesen ide i dugometražna verzija u kina. voice-casting je zvjezdan, a datum premijere je pažljivo odabran, 9.9.09... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2119 |
Hejter
|
Nije bilo u Hd formatu nazalost ![]() I dosla su vec oba nastavka ,Instinct de mort kao 1. i Ennemi Public numero 1 kao 2. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2120 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Sad ovaj drugi dio moram pogledati,ennemi ha? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2121 |
Torrent freek
|
Baš. jebeni francuzi ![]() Tog Public enemyija nisan gleda nikako, a tija bi. Pa može li koja dobra duša dat link sa IMDBa šta uopće treban pogledat da pogledam oba, jer se kurca ne snalazim ![]()
![]() |
#2122 |
Hejter
|
Evo : prvo ide ovo - http://www.imdb.com/title/tt1259014/ zatim ovo - http://www.imdb.com/title/tt0411272/ i za kraj procitati malo ovo : http://en.wikipedia.org/wiki/Jacques_Mesrine ili http://hr.wikipedia.org/wiki/Jacques_Mesrine |
![]() |
![]() |
![]() |
#2124 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: morph. 26.03.2009. u 17:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2125 |
Torrent freek
|
Router, morph, fala ![]() Inače pogleda Slumdog Millionaire i moran priznat da me oduševija. Obično mi se sere od tih filmova šta pokupe pola Oskara, al ovo očito nije jedan od tih, bar šta se mog ukusa tiče. Jako dobra priča, jako dobra gluma, odlični soundtrackovi, preporučam ![]()
![]() |
#2127 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni su to vrlo dragi filmovi. Iako nisu možda remek djela, imaju morbidnu i mučnu atmosferu kakva se rijetko susreće. Sinoć pogledah Feed 2005 - well... Ovo je prilično bolesno i poremećeno. Film obiluje degutantnim scenama kojima ukazuje kako razlika između "good guya" i "bad guya" i nije baš velika, ako uopće postoji. Me like ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Torrent freek
|
Moran priznat da me razvikani The Dark Knight [2008] jako razočara...Prethodnik Batman Begins [2005] je po meni dosta kvalitetniji uradak.
![]() |
#2129 |
Premium
|
Preporuka za stariji sf-horor ( meni jedan od najboljih) Event Horizon http://www.youtube.com/watch?v=ssgJ5ruuKH4 Brod mi je predobar, podsjeća me na Bird of Prey od Klingonaca Ovo se mora pogledati, predobro The Evil Dead 3 Army of Darkness http://www.youtube.com/watch?v=83yoBViKZfk
![]() |
|
|