|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Object not found
Pokušavala sam pronać rješenje problema kroz google, al bezuspješno, pa se nadam da će mi ovde netko pomoć ![]() Znači kad otvaram na netu bilo stranice ili da tražim kroz google javljase problem Object not found The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error. If you think this is a server error, please contact the webmaster. Error 404 Apache/2.0.54 (Linux/SUSE) ili pak piše Apache/2.0.40 Red hat Linux... Zna li netko zbog čega se javalja ovaj problem i kako ga rješiti? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ili koristiš stare linkove koji vode prema stranicama koje ne postoje / promjenile se, ili imaš nekog nametnika na kompu pa zbog njega imaš takav rezultat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
ne virujem da su stari linkovi..jer banalni primjer idem na stranicu DHMZ-meteo.hr i javlja mi taj problem, al opet kad imam virus (ako na njega misliš) vječito mi svira i očistila sam nema ništa.. Jeli može bit nešto treće :-/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisi napisala koji je browser u pitanju. Ako je IE, instaliraj FF (meni draži stari 2.0.0.20, stabilnije radi od novog) i vidi jeli se isto dešava. Također probaj očistit / obrisat browser cache. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Koristim FF, obrisala cache..očistila od virusa i opet ništa :-/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Code:
http://www.google.hr/search%3fq=object+not+found&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Rješenje? N/A Code:
http://www.lateinforum.de/roemer3.htm Zadnje izmijenjeno od: thopok. 24.03.2009. u 14:22. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|