|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Max Payne 3 najavljen!
Napokon je i službeno najavljen novi Max Payne. Nema puno detalja još: http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=3055&select=27 Šta mislite? ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
napokon! max payne mi je jedna od naj igara ikada |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Pošto nije navedeno kako je Remedy interactive uključen u razvitak ove igre-nemojte se džabe veselit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#8 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa drugi dio je isto radio Rockstar. Sada samo nastavljaju. Remedy je zapeo na Alan Wakeu, već nekoliko godina. Jel netko primijetio da Max sa svakim nastavkom ima novu facu ![]() Max 1 i problem sa zatvorom ![]() Max 2 Max 3
![]() |
#9 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() do zime ce izac 3 nove serije graficke, tak da hardware je nebitan, zasad! samo da igrivost bude na razini prvog ili jos boljeg drugog dijela, da nebu ko film! a neka kartica ce se vec naci na trznici ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Nisi u pravu.Drugi dio je radio Remedy,a Rockstar je bio publisher. http://en.wikipedia.org/wiki/Max_Pay...l_of_Max_Payne Analogijom se isto da doći do zaključka kako će netko tko nije originalni developer sa svojim fiks idejama do neke mjere upropastit igru. Uzmimo samo za primjer CoD5.Nakon cvileža lani kako je CoD4 igra za koju ne treba skill zbog automata,vratili smo se u drugi svjetski rat.Koji opet pod magičnom palicom Treyarcha nije ono što bi trebao bit,i nije niti upola dosegao popularnost CoD4,kako mi se čini.Daleko kako je to loša igra,ali jednostavno-nije to to. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Nek izađu kartice i što onda? Generalno je stvar samo optimiziranosti koda kod tih igara, što naravno nitko ne radi, samo bacaju linije i linije koda bez ikakvog pokušavanja smanjiti zahtjevnost igre... I onda kažu, ma budeju nam ati/amd i evidia složili novu grafu pa buju se igrali dečki tek kad kupe novu. Mislim, sve je bazirano na kapitalizmu i to je teški šit. No, dobro, možda si mislio, bude neki tukan kupio iber jaku grafulju pa će staru htjet utopit da mu ne stoji doma, to je onda oke, ali dajte se izjasnite kak treba.
![]() |
![]() |
#13 | |
Why so serious
|
Citiraj:
![]() Jbg, tak to ide....niko si tu nemre pomoći! Ak hoćeš igrat moraš imat s čime! Samo je žalosno kaj se s jednom poštenom karticom nemreš naigrat u godinu dana....(osim ULTRE/GTX, ona drži još dan danas) al zato velim samo da je priča i igra dobra, kartuše će se kad tad nabavit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Ne Bogohuli....bemti PS3 i X360 i sve konzole...kanta je kanta...nema boljega od misa, tipkovnice i one ugodne hebene buke koja dolazi od hardevraja... ![]() Nego, i ja sam svojom 8800GT igram sasvim ok igre.....nema nekoga zastekavanja i na dosta visokim postavkama i rezolucijama....jedina igra koju tu ne ubrajam je hebeni GTA IV i kojega cu nastaviti igrati dok si piknem novu grafu, a to ce malo sacekati jer ima malo vaznijih stvari sada od grafe.....hebiga, tako je to kada vise ne zivis sa mamom i tatom i sam placas stan i sve..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
max payene.. predobra igra!
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
http://www.pcgameshardware.com/aid,6...4-Engine/News/ Max payne sa GTA 4 engine,nisam bas odusevljen |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Bazinga
|
ne kužim.kakva im je sad to fora izbacivat polovne igre na tržište?pod polovne mislim da trebaš imat komp adekvatan onome koji radi simulacije nuklearnih reakcija
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
"...and is said to reach the graphics quality of Remedy's Max Payne 2." Nemoš vjerovat. Poslije ove izjave stvarno ne očekujem baš ništa od novog nastavka. Mislim, naglašavati kako će grafika dosegnuti ili premašiti onu sa 6 godina starog naslova čini mi se kao najava prilično loše igre. Ništa neočekivano.
![]() |
![]() |
#27 |
Bazinga
|
"...and is said to reach the graphics quality of Remedy's Max Payne 2." to je ko da se u današnje vrijeme hvališ sa 9800Pro katastrofa.po slikama ne izgleda loše(bar ne po pitanju grafike) , samo je pitanje kolko su slike ušminkane u fotošopu
![]() |
#28 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
NE, NE i NE!! Mater im usranu, ovo je stvarno prevršilo svaku mjeru. S ovim sranjem će uništit najbolju igru IKAD. Majku im...:autocenzura: Kao da Uwe Boll uzme Coppolinog Kuma i ide ga malo ''prepravit''... Smeća jedna kapitalistička, crkli dabogda svi.
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ipak više očekujem Alan Wake. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|