|
![]() |
#2044 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jel netko čuo ove Mission MV-4'? Skoro nikakav review od njih na netu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2046 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nisam ih nikad čuo, ali sam ih gledao u vemilu i neizgledaju mi ko ništa pametno, možda za drugi sistem. Prednja strana im je od plastike i djeluje upravo kao što je kolega rekao od mini linije neke, vjerojatno ipak svira nešto bolje od njih. Moja preporuka bi ipak bila m3 serija, pa od njih koliko para toliko muzike |
![]() |
![]() |
![]() |
#2048 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Posto nema jamahe u vemulja i tm i nisam htio papkane izlozbene proizvode uzeo sam denona 700.. znam da ga neki ne cijene, ali izgled mi je odlican, nemre biti toliko los... uglavno nista od partija za 80 ljudi ![]() Uglavnom, sad samo da ugrabim missione m34i.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2051 | |
Registered User
|
Citiraj:
Iz zga mogu, iz drugih poslovnica nemogu proizvode povlaciti.. sta, od zg-a voze opremu, nazad cement i pijesak za gradjevinske tvrtke? Nadam se.. ![]() Otao je u cijenovnoj kalsi isti marantz 6002.. ne zbog izgleda (iako mi ne pase, ali potrpio bi) nego zbog toga sto je opet bio izlozbeni u pitanju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2053 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2055 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
u PM covjek jedan prodaje moje zvucnike snova i dao mi je takvu ponudu da se smrznes i to bas sad kad sam imao tolko neplaniranih troskova u par mjeseci. U pm. U PM... Joooooooooooooooooooooooooj. Idem u depresiju... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2056 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2058 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2060 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#2061 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Kakvi su cambridge Audio S30? Navodno su jako dobri zvučnici po testovima a i cijena im je dosta povoljna pa me zanima da li ih je netko imao prilike čuti ili ih ima pa da mi kaže svoje mišljenje. Bili bi korišteni kao stereo i prednji u surroundu spojeni na Yamahu 557 + imam sub u sistemu pa nije problem ako su malo kratki "dole". Zamijenio bih svoje Mission m33i jel su ipak dosta preveliki za to kolko ih slušam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2062 |
JDM
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2063 |
aka Edo, aka Syncros
|
1290 kuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#2064 |
aka Edo, aka Syncros
|
Evo ljudi, nabavio Cambridge Audio S30 i mogu reći samo jedno, P R E H E B E N O. Zvučnici su mrak, Wharfedale Diamond 9.1 su drek prema ovima. Ako netko želi nove zvučnike ili mjenja u toj klasi obavezno poslušati. Meni su spojeni na Yamahu pa sviraju ludo, kamoli tek na nekaj ozbiljnijem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2065 | |
JDM
|
Citiraj:
Uostalom 9.1 je po mnogima the zvucnik do 500 funti i pokupio je nagrada i nagrada... Tako da nije stvar samo u meni. s30 je SUPER zvucnik, ali napisati da je 9.1 drek u odnosu na njega, je malo smijesno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2066 |
aka Edo, aka Syncros
|
Samo da napomenem da sam 9.1 imao 2 godine tak da ne pričam bezveze. Po meni, znači moje osobno mišljenje, je da su S30 bolji zvučnici od 9.1 a i Mission m33i koje sam imao. Nije sve u testovima već u tvojem i mojem uhu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2067 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Vjerojatno je u pitanju "placebo" efekt, navikao si na 9.1 i dopizdili su ti, u tom slucaju ce ti i sony od 500kn bolje svirati... Mozda pojacalo koje imas nije "pasalo" diamondima ![]() Ja sam isto slusao oboje, imo 9.1 bolje sviraju od s30, iako me s30 iznenadio kako je dobro svirao ![]() Jedina zamjerka diamondima je sto su malo kratki kad dođe do niskih frekvi, ali što ocekivati od bookshelfa.Morao bi si neki sub piknuti tek tolko za filmove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2068 |
Premium
|
S30 su genijalni zvucnici za smjesno male pare. 9.1 su takoder strava zvucnici , a mislim da ni jedni nisu sranje naspram drugih. 9.1 ne mogu biti best buy u do 500 funti kategoriji (jos ako je to racunato kad je funta biola jaka to je 4500-5000 kn!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2069 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
imam jedno glupo pitanje...za vas...nerazumijem se u hi-fi a htio bih znati nesto o tome jer uzivam u slusanju muzike na dobrim zvucnicima....ovako ja sam kupio neke polovne hi-fi zvucnike tj sada tek dolaze...zelim ici postepeno sa kupovinom ne odmah jer trenutno bas novaca nemam...i zanima me jeli ja mogu te zvucnike spojiti na liniju philips?i na sto bih trebao te zvucnike spojiti?htio bih da zvuk ide sa kompa...pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2070 | |
Guest
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
ali neće pokazat što mogu...... i nemoj ih ni pomislit ganjat na veće glasnoće, jer je pojačalo u liniji vjerojatno slabo, pa bi ti mogli zvučnici crknut..... kupi što prije integrirano stereo pojačalo..... spojit ga na komp možeš, ali bilo bi najbolje nabavit eksterni DAC ili neku bolju zvučnu karticu........ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|