|
![]() |
#331 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Kako bilo,izdaja je kratko trajala vratio se ja kući,pasivna 3650,i to Asus. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
hm gledao sam malo hardware testove,ali bojim se da sam slabo razumio. Koliko cu ja ustvari napredovat sa flashanjem biosa?
![]() |
#333 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nećeš dobiti praktički ništa. Jedino ćeš BIOS-om od GTS250 dobiti "po defaultu" veće frekvencije. I na kraju krajeva drugi ID kartice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
No tnx onda ![]() Hvala na objasnjenju ![]()
![]() |
#335 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
POV 9800GTX+ EXO
Evo imam problem odkad sam kupio ovu graficku...nemogu nikako kontrolorat fan speed te je dosta bucan...twin turbo je na njemu...ne pomaze rivatuner,evga prec,expertool.. Ima ko koju ideju? kako smanjit rpm na fanu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Registered User
|
Da to sam i sam mislio...nego softverski ikako dali se da rijesit? koliko dodje pot koi link? |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Imal sam i ja na GTX+ twinturbo, i 0 bodova! Regulacija je koma, jedino ti preostaje skinut one dvije zujalice dole i stavit 2x100mm ili recimo 1x120mm! Makar to ružno izgleda, jer je hladnjak jako mali! A ako smanjivaš brzinu okr na twinturbo onda si napravil sranje jer ak se polagano vrte protok zraka je nikakav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Registered User
|
Dosta zuje,hladjenje je uredno i dosta se da clockat da...ako bi i kupio poten i smanjio okretaje samo bi kupilo prasinu i nebi ladilo.. :S I jos nema nigdje di mogu vidit rpm coolera :S Zadnje izmijenjeno od: test00. 27.04.2009. u 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
jel ima jos koji nacin ?
![]() |
![]() |
#341 |
.
|
Nema tu puno mudrosti...moraš imati bootabilan USB stick na kojeg staviš nvflash i BIOS od GTS250 u .rom formatu. Nakon što to napraviš, u BIOS-u odabereš stick kao 1st bootable device i nakon što uđeš u naredbeni redak upišeš naredbu: nvflash -4 -5 -6 bios.rom Pitat će te par puta jel to želiš napraviti, na što ti odgovoriš potvrdno i to je to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
.
|
Je, baš s tim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
ak nebu išlo s tim možeš i s hirenbootcd-a bootati i pokrenuti flash s bilo koje particije diska čak i ntfs. al ne vidim razloga zake nebi išlo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Premium
|
da li je netko od Vas sapajao ovakvu karticu na LCD ili Plasmu? http://www.xfxforce.com/en-us/produc...spx?lang=en-us spojio bih je preko svideo jer nemam kabel HDI od 5 metara koliko mi treba do telke. Koji je postupak? znam da je nvidia po tom pitanju malo kompliciranija od gospode iz ATI-ja... Edit: Os je Win7 64 bit |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a ako si dobio adapter s ovog njihovog izlaza na svideo to ti ne bi trebao biti neki problem. Nema tu sto biti komplicirano ili jednostavno, jednostavno je tako. Iako ipak moj glas za HDMI, nece te ubiti kupovina kabla od 5 metara (kaze nabava da krecu od 40kn), radi sigurno bez problema i slika je bolja. Mislim da vrijedi 40kn. Ja sam svoj svojevremeno platio 100 pa i dalje mislim da vrijedi svake kune ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ajde vidjet cu u paketu, mozda ima koji adapter, kabelcic... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Postupak je ovakav 1. odeš kupit DVI - HDMI kabel duljine koje trebaš 2. spojiš TV i VGA 3. odeš u izbornik TV-a i prebaciš na HDMI video ulaz 4. Desni klik -> screen resolutions i središ postavke rezolucije i oslalo ![]() Eto toliko je komplicirano.
![]() |
![]() |
#350 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
bolje samo hdmi kabel, ionako je dobio s grafom dvi2hdmi adapter. S obzirom da ce mu lako moguce iduca grafa vec imati hdmi na sebi s obzirom na to kako su stvari krenile....pametnija (i jeftinija) investicija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ak je dobio adapter neka uzme HDMI-HDMI žicu, ak nije ima DVI-HDMI U glavnom i jedna i druga opcija su bolje od forsiranja s-videa ![]()
![]() |
#352 |
Premium
|
Vidim dosta vas je iskazalo razočaranje kad je tema po prvi puta otvorena još 2008(na temelju statistika). Istu 9800gtx+ 512mb imam već godinu i tri mjeseca, otkako je kupljen novi kompjuter. Jako sam zadovoljan njom i evo sve do sada pokreće bilo koju komp. igru bez problema(high quality),...ujedno i najskuplja komponenta u komp. koja me izašla nešto više od 1300kn. Uzeo sam ju na preporuku jedne ljudine ![]() Istina, rijetko kad igram igrice ali primijetio sam prilikom svakog pokretanja igrice, znači onaj intro, zna proizvoditi čudne zvukove koji se, kada stisnem space(preskakanje nekih dijelova), izmjenjuju,..ono ćiu ćiu, cviljenje i tomu slično ![]() Inače, dok sam u igrici, dok igram, nema nikakvih zvukova, gotovo je nečujan ![]() I za kraj,...ne znam kakva je konkurencija ali grafa rastura :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
![]() pozz svim expertima,novi sam na forumu i ponesto znam o kompjuterima ali ne dovoljno za moj problem! nedavno sam kupio dfi p35 blood iron plocu,e 7400 ,chieftek 500w i xfx 9800gtx,sve navedene komponente osim napajanja su polovne.nakon sto sam flashao bios jer mi proc nije radio na toj ploci graf mi nije htio radit,onda sam izvadio bateriju sa ploce i vratio je nazad ....tad je graf proradio,zatim sam restartao komp,graf opet ne radi......onda opet ono sa baterijom(van pa unutra)upalim komp i graf opet radi.....koji je vrag ...neznam jel neko ikad bio u takvoj situaciji,molim za pomoc.....hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Ta grafa ima 2x6pin konektor, znaci moras sa napajanja spojiti dva 6pinska...a ako se dobro sjecam, to napajanje nema 2x6pin...pa ako nema i nije ti oboje spojeno na grafičkoj, trebaš nabaviti ovakav adapter http://virtuapin.net/index.php?main_...p_image&pID=54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Registered User
|
imam i 7800gt,radi bez problema......sve je bilo spojeno po ps-u simptomi su da mi na monitoru ostaje sve crno,sve dok ne izvadim bateriju pa je vratim,zatim upalim komp i graf radi sve dok ga ne isljucim il ne restartam...... jel ima kakva fora sa biosom tj,kakve postavke u njemu da se postimaju.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Registered User
|
ima napajanje ta dva 6 pinska konektora,jer prvo sam kupio graf,pa sam se prosetao u links i rekao mu da mi iskopa napajanje koje ce mi terat tu graficku |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
znaci sa 7800gt, svaki put upali iz prve? ne znam ako 7800 radi sve super, onda jedino moze biti da je napajanje preslabo za tu grafu...pa nekada upali,nekada ne...u biosu ne bi trebalo biti nesto posebno za riktanje toga tj grafe sto bi rijesilo taj problem... nemam pojma stvarno sto bi točno moglo biti, ali prvo probaj tu grafu na nekom drugom kompu po mogucnosti da ima slično ili jače,kvalitetnije, napajanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|