|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
usb ladica?
bok ljudi! Imam jedno pitanje za vas: imam neku ladicu za HDD i zanima me mogu li s USB portom ju spojiti, tako da mi netreba onaj dobeli ata133 kabal. tj. za sta mi sluzi ovaj utor?(pogledajte sliku) unaprijed hvala! Zadnje izmijenjeno od: J@nos_Herc. 09.03.2006. u 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
sta, ni vi neznate? ak treba bolja slika, budem ju poslao? nigdje jos nisam vidio takav kabal(mislim za taj utor) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ako je externa usb ladica onda unurta imas kratki ide KABEL na koji spojis disk, a sa valjske strane usb izlaz koji spojis na usb port (2,0) nadam se. Ako nema kabela onda moras stavit svoj ata kabel, ali na slici vidim da pise i nesto SCSI. Moram prirnat da mi bas slika nije pregledna. Ili je to mozda nekakva interna ladica za ugradnju u kuciste?
__________________ |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Onaj veliki konektor dolje je klasični 40-pinski konektor za IDE kabel (pardon, ima jedan pin manje dolje u sredini, no ti je OK). Za onog gore s 5 pinova, pored kojeg piše USB port nisam siguran. Ovdje imaš mali milion različitih USB konektora, no svima je zajedničko jedno: imaju 4 pina. Na ovoj ladici se radi vjerojatno o nestandardnom USB konektoru kojeg moraš koristiti s kabelom koji dolazi uz ladicu. Mislim ![]() edit: tipfehlers
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|