|
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Pravo pitanje nije koje od ta dva,jer je sasvim očito da je odgovor Corsair,nego je pravo pitanje za šta-jer ti 99,98% ne treba kilovatno napajanje,odnosno tako skupo napajanje jer ni CM nije baš jeftin. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ta dva napajanja nisu ni približno usporediva no ako ti stvarno treba 1kW onda definitivno Corsair no što će ono tjerat? za SLI / 3-way SLI slagan od kojih kartica uparen s kojim procesorom kolega Razer je vrtio 3way SLI od 3x 8800GTX sa četverojezgrenim procesorom na Corsair VX550W
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
3-way SLI gtx 280/790i ultra/q9550 oc 3.8ghz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Za to što tražiš Corsair 750TX(cca 950kn) če biti i više nego dovoljan i da nepofali snage ![]() ![]() Kada i ako sastaviš stroj bilo bi lijepo da nam poslikaš unutrašnjost jer se baš i neviđa svaki dan toliko hardwera na jednom mjestu(kanti). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
za to ti j dovoljan Corsair TX750 Thermaltake Toughpower 750W PC Power & Cooling Silencer 750W a mislim da bi i tvoj OCZ to mogao potjerat SLI od dve GTX280 bi ziher mogao a od treće ionako nećeš imat neke prevelike koristi naprotiv više ćeš izgubit nego dobit ako uuzmeš u obzir cijenu kartice i potrišnju u odnosu na dobitak u performansama
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Aug 2008
|
Najvjerojatnije da cu uzet ova corsair tak da ga nemoram mjenjat neki godinu dvije tri i da cu stavit samo 2-way sli kao sto kazete previse para za ono sta cu dobit slike ce naravno doci cim prefarbam kuciste i posloszim malo unutra sve |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
|
Citiraj:
bezveze bacaš novac no kako god te volja
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Poznam lika ![]() Do sada nisam imo pojma da ima takvu mašinu ![]() ![]() @Toncho: Pošto HX1000 nudi preko 1500w snage, mislim da je teški overkill za bilo što. No ako misliš da ti treba, uzimaj. Da sam na tvome mjestu, zadovoljio bi me novi Cors TX850. Toliko od mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
22" samsung (koji?) je preeeslab za 2 hajend kartice u sli. A Spominjes neku rezervu snage "za buducnost"... pa 280-tka je vec sad zastarjela, ja definitivno nebih kupovao jos takvih ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|