|
![]() |
#1382 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Huawei MT880 je dolazio prije 3 mjeseca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#1386 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1387 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1388 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Ekipa imate li vi česta pucanja veze na optimi? Jedan dan mi je sve ok, drugi dan svako malo puca veza i moram resetirati ruter da bi se opet spojila... ![]()
![]() |
#1389 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#1391 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1394 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Kakvo je stanje po pitanju kvalitete veze u Zagrebu? tresnjevka pomogucnosti?
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1395 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1396 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Svim Optima korisnicima!
Evo jedno veliko upozorenje, ne znam kako ovo da stavim,jednostavno zadnjih tjedan dana oko večernjih sati ping bude katastrofalno velik,100-250. Nekoliko puta sam zvao službe, da bih dobio odgovore da oni ne mogu tu ništa, da je infrastruktura kriva,ovo ono,dok mi je t-com savršeno radio... Ima li koji način da se ovo riješi,prijavi, nekim drugim mmadležnim službama, jer mislim raskinut ugovor ako se ovo nastavi.
![]() |
#1401 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
da, vidiš to mi je ful smješno kako se netko nervira i neznam šta sve ono oko toga šta mu je ping čitavih 100 ms, mislim ono. bmk koliki mi je ping dok god mi internet radi. dok sam bio na edge vezi imao sam ping 2 sekunde, je bilo je malo sporo ali ništa predrastično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1404 |
Premium
|
dobro i to što kažeš ![]() ali recimo na hrv serveru mi je 30 ping ali onda stranic neće igrati jer su njima veliki pingovi,,tak da ugl igramo na njemačkom serveru gdje su svima pingovi jednaki ili su strancima manji |
![]() |
![]() |
![]() |
#1410 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|