|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Preveliki prozori
Imam jedan problem koji se u biri odnosi na sve netbookove. Ponekad mi se u nekim programinam prilikom neke akcije (npr Print u Photoshopu) otvori prozor veci od 600 tocaka bez mogućnosti mijenjanja velicine prozora. Iz tog ga razloga ne mogu ni smanjiti ni pomaknuti dovoljno, pa ne vidim tipke "OK, Cancel" ili slicno. Imate li neki prijedlog za rjesenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ubacivanjem kartice u taj utor povećava se ukupan prostor na hard disku. Znači, ukoliko sam ja to dobro shvatio, ne vidiš zasebno tu karticu, nego se veličina c: particije poveća za kapacitet kartice (ili možda zadnje particije - ne mogu provjeriti, jer nemam aao).
![]() |
#337 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() |
#338 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Pozdrav...trebalo mi je dobra 4 sata da pročitam sve što ste pisali, heheheh Stvarno se čovjek može odlučiti za kupovinu ove turbo stvarčice nakon vaših postova! ![]() Sad imam ja par pitanja! ![]() 1. Kako vam se čini HP mini note 2133? U trgovinama mi je dečko koji prodaje "usporedio" Acer i HP...rekao mi je da je Acer plastični, da je HP puno bolji i fizički i "psihički"..kakvo je vaše mišljenje? Vidim da ste jaako zadovoljni acer-om 2. Izdržljivost? Može li tako mali laptop podržati neki jači program za ne baš dugo korištenje..tipa Autocad..ne bi se crtalo u njemu nego samo za prijenos crteža i pokazivanje na faksu i neke sitne prepravke? (vidim da photoshop se na veliko koristi kod vas) ![]() to je to...samo mi dajte odgovore i kupujem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
hp mini note da, acer ne, to moze svatko rec, glupost je da netko tko prodaje laptope kaze da je jedan laptop puno bolji od drugog, što u konačnici i nije točno asmo malo ... plasticniji, .. vecina laptopa je plasticna ... mislim da je taj aluminij nepotreban i... acer ima Atomsto je veliki plus, autocad na njemu radi.. Netko je kupio onu torbu za 330kn i rekao da ce stavit slike ako se nevaram, ako moze bio bi mu jako zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Registered User
|
Evo i ja sam naručio svoj primjerak: Acer Aspire One D 150 Saphire blue, Atom 280 (1.66MHz), 1GB RAM, 160GB, i sve ostalo osim bluetootha i jače baterije od 6ćelija. 2670KN Provizija Fina = 26KN Poštarina = cca 30KN Stiže mi u ponediljak (valjda). Neću reklamirat di sam kupio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo mene opet... Otkad sam stavila novu verziju biosa laptop mi se vec ne gasi ali mi zato sada ventilator šuška sve u šesnaest. Zvuči nekako ovako ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
http://www.computentsystems.de/aceraspireonefancontrol/ ili ovo http://nodadev.wordpress.com/pc-projects/a1ctl/ osobno koristim ovaj drugi zbog nekih djidja koje nema ovaj prvi, a vent mi cak i ne rosta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Premium
|
Citiraj:
Rješenje je jednostavno, ali privremeno, promijeniš rezoluciju monitora u recimo 1024*768 i onda i dalje vidiš onih 600, ali kada ideš mišom dolje ili gore (u rub monitora) on skrola gore ili dolje. Tako možeš "vidjeti" veće prozore i doći do onih "skrivenih" opcija. Naravno, poslje opet vratiš rezoluciju natrag i koristiš laptop normalno kao prije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Premium
|
Citiraj:
Instaliraš, i ja sam malo spustio zadanu temperaturu, pa se kod nezahtjevnih radnji uopće ne pali ventilator, procesor stoji na oko 50°C. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Registered User
|
što mislite o ovim 10,1 " ... iako imaju istu konfiguraciju kao ovi 8,9 " jel su ipak malo lakši za rad pošto imaju veci monitor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Registered User
|
Citiraj:
Iako su performanse ovog mog (D150) slicne onom prethodniku (A150), mislim da se isplati uzet tu razliku od 1 inča. Moram priznat da sam ugodno iznenađen izgledom i mogućnostima ovog "sitniša". ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako ti treba samo zato što je lakši, a moraš ga nositi za rijetke u slučaje potrebe, onda ti se ne isplati dati više od 100 kn za 10.1". Ako ga namjeravaš koristiti često, onda nema tih para zbog kojih bi uopće razmišljao o 8,9" monitoru, ali tad bi ipak razmislio i o HP-u, MSI Windu i drugima koji imaju tipkovnicu od ruba do ruba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ako nekoga zanima postoji i bolje rjesenje. Besplatni programcic Move Me http://www.damnsoft.org/cgi-bin/ghos...section=moveme omogucava radnje na svim prozorima (pomicanje, mijenjanje dimenzija...) pomocu kursorskih tipki. Radi super. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Premium
|
Bok, moze li mi netko reci koliko je zapravo ugodnije raditi na 10" negno an 8"9? Je li je i tipkovnica na 8"9 manja nego na 10"? Fora je u tome da sam nasao A-150 sa 3G modulom i 6cell baterijom, dok ovaj D-150 nema 3G modul. E sad, vjerojatno ce se i taj D-150 pojaviti sa 3G modulom i radije bih imao njega, no pitanje je kada ce se pojaviti... Ima li kod nas taj A-150 model sa 6 cell baterijom? I zadnje, ako ga hocu kupiti sada, mislim odmah sada odmah, tko ih prodaje, jer svi ostali (vecina) su preko weba pa moram narucivati, ovo, ono... ...znam da sam lud, no ne mogu si pomoci. Hvala Zadnje izmijenjeno od: mirek. 24.03.2009. u 10:53. Razlog: skuzio sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|