|
![]() |
#2041 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo pogledal sam Far Cry film i po meni bas nema neke pretjerane veze s igrom, sve je nekak nabacano. Ajde radnja se dogada na otoku (meni je izgledalo vise ko neki otok na jezeru u nekom planinskom kraju, dok je igra "Set around 2020 on a set of beautiful tropical islands in the pacific") di se vrse geneticka testiranja na vojnicima...bla bla bla Jack Carver upada na otok i sve krece po zlu. Film je recimo onog tipa kaj prikazuju RTL i Nova dok ne znaju kaj da prikazu pa puknu neke nisko budetne akcijske filmove, makar mogu reci da je ovo cak ok ispalo, ali definitivno ne zasluzuje nositi ime Far Cry. Da btw jel mi moze tko prepruciti neke dobre dokumentarne filmove o NLOima, paranormalnim dogadajima i sl. ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2042 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Van Wilder - kako je ovo neduhovit izgovor od komedije dobio ocjenu preko 6 na IMDB, nije mi jasno. Valjda je dosta prikazivan po ustanovama za mentalno hendikepiranu djecu koje imaju pristup internetu. Priča je nudila solidne osnove za dobru komedijicu, nažalost ništa od toga. 1/10 Balls of fury - katastrofalno loša komedija/parodija, ali puno blaži oblik katastrofe od Van Wildera. Glupa priča do bola. 3/10 You don`t mess with Zohan - evo primjera dobre komedijice. Na par mjesta sam se doista pokidao od smijeha. Inventivno, zabavno i duhovito. A nije za odbaciti ni divna, iako pomalo utopijska, poruka o potrebi mirnog suživota raznih rasa, narodnosti i vjeroispovjesti. Nisam mislio da u takvom filmu može proći promicanje dijaloga i tolerancije, ali po mom mišljenju to im je pošlo za rukom više nego većini ozbiljnih filmovima. 8/10 Lord of war - obično nisam baš lud za ovakvim ploudokumentarističkim dramama, ali ovo je izvrstan film. Odlična uloga Nicholasa Cagea, vjerojatno njegova najbolja uz onu u Face offu i Leaving Las Vegas. 8/10 Citiraj:
![]() ![]() Što se tiče dokumentaraca u NLO-ima, slučajno sam ulovio jučer par minuta "Na rubu znanosti" i preporučili su dokumentarac pod nazivom "Out of the blue" Nisam ga sam gledao jer mi tematika i nije nešto interesantna. Ako "oni" dođu, valjda će netko otvorit topic u svaštari. Ili će pisat na Google newsima ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 10.03.2009. u 15:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2043 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Cleaner Hm.. Eva Mendes=NJAM! Sve u svemu, prosječan film sa ništa posebnom temom, sve u svemu prosječan krimić koji je bio još bolji kad sam otvorio čips. Što se tiče posla "čistaća" u americi postoji nekoliko tisuća privatnika, a pojedinci su zaradili milijune na dotičnom poslu. Gledao sam prije koji mjesec dokumentarac. Ocjena 6/10
![]() |
#2044 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
da vas pitam ovdje, jel zna netko kak se zove film, radi se o nekom liku kao predstavlja se da je sa drugog planeta, izgleda isto ko čovjek i kao ispituju ga tamo odakle je i on objašnjava i ispostavi se da zna u biti cijelu galaksiju gdje se šta nalazi i to sve, to mi je jedina scena koja mi je ostala u sječanju jer sam ga davno gledo a i nisam do kraja, jel možda nekom poznato?
![]() |
![]() |
#2045 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2046 | |
Eddie
|
Citiraj:
Odličan film!
![]() |
![]() |
#2047 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
eeeee to to brate, i mislio sam da se tak nekak zove XD fala puno
![]() |
![]() |
#2048 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ajde neka mi da neko preporuku... filma malo starijeg.. dobar redatelj.. dobar triler ili krimic... ili hmmm nesto opaljeno ko paklena naranda... ove sve novo... ima dobrih ali fali mi nesto...ili nestu u diru Sin Citya.. neki film di nemogu znati kraj kad nakon pola sata i manje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2049 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#2050 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
To je odličan horor. Tko voli horore, preporučujem Martyrs!
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2051 | |
Eddie
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2052 | |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0062138/ One flew over the cukoos nest ? http://www.imdb.com/title/tt0073486/ il neš drugo od kubricka... Full metal jacket, recimo... http://www.imdb.com/title/tt0093058/ Yoyimbo od kurosawe http://www.imdb.com/title/tt0055630/ ma ima filmova kolko oš.... ak ti se sviđa neki glumac il redatelj, potraži njegovu filmografiju pa udri po nečem što još nisi gledao... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2053 | |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Jako ste nezadovoljni Boll-ovim radom, k'o da se čovjek primio ekraniziranja Krležinih izabranih djela ![]() Lik radi filmove prema igrama, koje su tak inovativne ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2054 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Watchmen - Motion Comic - dobra priprema za Watchmena The Quiet Earth - kako je biti sam na svijetu? Nema ljudi, nema zivotinja, nigdje nikoga... Vrlo dobar |
![]() |
![]() |
![]() |
#2055 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 11.03.2009. u 20:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2056 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2057 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Bravo Pizz!!! Super preporuka. Ja bih još u tom stilu dodao: - cijeli opus Kubricka - opet redatelj Boorman + Lee Marvin, ali ovaj put "Hell in the Pacific" - briljantno - redatelj Terence Malick - cijeli opus - Mike Nicholsov "Catch-22" Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 12.03.2009. u 11:42. Razlog: Dodao sam 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2058 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
friško pogledano Max Payne http://www.imdb.com/title/tt0467197/ nisam se mogao nagovoriti da gledam film a da uspredbe s igrom stavim na stranu(jer je ipak rađen po igri) ali nakon pogledanih 50 min ,filmu dajem ocjenu 1/100!i to samo zbog imena likova prema igri! ostalo je sve strava ,al neke stvari me stvrano živciraju ,npr. jim bravura je u igri bijelac a u filmu crnac ![]() V-droga je plave boje a ne zelene ![]() nekakva nadnaravna bića ![]() mislim da bi ovaj film mogao preporučiti samo onima koji nisu igrali igru! neovisan film o maxu http://www.youtube.com/watch?v=nZF2ApxX2eE nadam se da bu bil bolji
![]() |
#2059 |
Registered Abuser
|
catch 22 jel ? gledao... do jaja.... ak misliš da si lud onda si normalan... hehe dodao bi i ja bilo koji film di se pojavljuju Marvin i Bronson.... (ili samo sa čarlijem) recimo Death Hunt, taj je odličan, sa takvim bajama se nemre fulat... hh http://www.imdb.com/title/tt0082247/ Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 12.03.2009. u 10:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2060 |
Eddie
|
The Visitor Vrlo dobra drama, vrlo dobar glavni glumac, lagan film prije spavanja, malo ljubavi i ljudske samoće. Jako dobar film koji definitivno nije za svakog. Ocjena 6.5/10 The Breakfast Club Početak filma-Simple Minds - Don't You. JAO! Snimali su se jako dobri filmovi prije 20-30 godina, a ovaj je jedan od njih. Za sve vas u pubertetu definitivno preporuka. A Ally Sheedy bih i ja ljubio da sam se rodio prije 40 godina. 5 različitih ljudi za kaznu subotom u školi sami zajedno, a opet imaju toliko zajedničkog. Preporuka poslijepodne poslije ručka. Ocjena 6.5/10
![]() |
#2062 |
Registered Abuser
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2063 |
Drone
|
Nije film al' je South Park - počela nova sezona, besplatno i legalno gledanje (i smijanje) na http://www.southparkstudios.com/ A/V stream quality: 10/10 Episode quality: impetuous Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 12.03.2009. u 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2064 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
To se čekalo! Zabava počinje ![]() Kak obožavam ovaj crtić ![]()
![]() |
![]() |
#2065 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
let the right one in ovo je ogledni primjer kako je zapravo trebao ''izgledat'' twilight, al je prilično podbacio u odnosu na ovaj švedski film.... blindness triler f. meirellesa (božji grad) sa juliane moore (boogie nights) u gl. ulozi. uglavnom za one koji nisu čitali vrlo cijenjen literarni predložak j. saramaga, u gl. ulozi je žena koja želi pomoći svom suprugu liječniku, inficiranom od čudne epidemije sljepila, i grupi ljudi da se izvuku iz karantene u koju su smješteni i gdje im budućnost nije sasvim izvjesna. počastio sam se hd snimkom, pa sam odmah primjetio da je j. moore i pjegavija nego što sam mislio ![]() za par postova iznad: ''orphanage'' je izvrstan horror, a opće je poznato da se najbolji filmovi ovog žanra ne snimaju u americi zadnjih godina...rec, descent, orphanage, frontieres....i naravno, wolf creek, one to rule 'em all ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2066 | |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() ...wolf creek, one to rule 'em all - u potpunosti se slažem, australci znaju napraviti stvarno jezive filmove |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2067 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
O DA,O DA,O DA ![]() Novi F&F dolazi ove godine,evo trailer... http://www.blog.automotiveaddicts.co...furious-begins OMFG nemogu docekat,prevelik sam fan F&F-a...Po traileru ce bit PREJEBEN,a posto je to stara glumacka postava,film ce bit vrhunski,dam se kladit!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2069 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Pogleda san nahvaljenog RocknRolla [2008] I moran priznat da bezvezniji i dosadniji film odavno nisan pogleda, 2 ure totalnog mučenja i umiranja od dosade... Al dobro, za neke klasik, za mene pizdarija, slično je bilo i sa ona 2 drogirana luđaka u Vegasu koje su mi svi nahvalili, a ja san od istog ima par dana noćne more ![]()
![]() |
#2070 |
Premium
|
[QUOTE]The Fog Po meni jako loš film, mogu misliti kakav je remake iz 2005. Ideja samog filma OK, realizacija užas. B produkcija. Ocjena 2/10 /QUOTE] Remake je jedan od jačih SF horora u zadnje vrijeme i mislim da baš i nema neke veze sa originalom.
![]() |
|
|