|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
Chat audio konferencija u troje pa naviše ???
Godinama koristim, po meni najbolji program za chat, Windows live messenger ali sad mi treba jedna mogućnost a to je da možemo istovremeno razgovarati nas troje ili četvoro. Koliko znam to nažalost nema MSN te bi molio da neko preporuči neki program koji to može. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
TeamSpeak bi ti možda odgovaral, možeš i passwordom lockati chat roomove... EDIT: nije mi jasno kako sam mogao skype zaboraviti, hvala njuškalo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
|
Sviđa mi se ovaj TeamSpeak ali jesi siguran da može razgovor utroje. Upisao sam svoj nickname a pod server adress: teamspeak.t-com.hr te se uspješno spojio. Kako sad da pokrenem razgovor utroje, ako nije problem da neko objasni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Za razgovore 2-3-4 ljudi ti je skype najbolji, ako imaš dsl vezu. Preko toga ti ubije skroz vezu te je teamspeak ili nešto slično bolje rješenje. Na teamspeaku su ti sobe, tko god uđe u sobu čuje sve i priča svima, tako da napravi svoju sobu, zaštiti šifrom i daj onima koji trebaju ući u sobu. Kod skypa je sistem kao i na telefonu, tj. samo ubacuješ ljude jednog po jednog u konferenciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
Izvini gdje su tu sobe, vidim samo imena korisnika. Zašto su neki označeni zelenim krugom a večina ne. Na kojega god da kliknem traži mi nekakav pasword.Ako kliknem na nekoga koje zelene boje samo mu mogu poslat tekst na kojega mi opet niko ne odgovara. Druga stvar prijatelj je kreirao svoj channel ali ja neznam kako da se spojim na njega jer mi je pod channels zasivljeno switch to channel. Daj pojasnite malo nama početnicima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
Dajte ljudi pomozite, zna li ko kako se radi sa TeamSpeak. Spojili smo se ja i prijatelj i klikčemo na nickname (zelene boje) ali se ništa ne događa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Hmm a imas li neki opravdan razlog zasto ignoriras Skype preoruku??? Mislim na njemu to radi stoga ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
nema tu previše mudrovanja, ti il frend napravite kanal, namjesti se kvaliteta zvuka i password po želji, pronađeš taj kanal na toj listi t-com servera, dvaput klikneš (upišeš pass u slučaju da ste ga stavili) i to je sva mudrost.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
zeleni krug ti stoji kraj svakog usera (kao što si i mogao sam primjetit), kad počneš pričat taj krug svijetli (da se može recimo lakše raspoznat ko priča kad vas je više u jednoj sobi), a ovo kad ti je sivi kvadratić i kad je recimo prekriženo, znači da je ta osoba sama sebe ugasila kako se nebi čula i smetala drugima dok pričaju i slično.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
Kako da stupim u kontakt sa bilo kim, jer vidim svi su stalno zasivljeni samo sam ja pod zelenim krugom. Čim se netko pojavi pod zelenim krugom ja mu počnem pisati poruku ali on odmah nakon par sekunda pređe u sivo i tako svaki. Nikako da nekoga uhvatim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
Misliš da trebam odmah da govorim na mikrofon ? Auuu pa to nisam znao, ja sam mislio da treba prvo da uđem u neku sobu (channel) pa tek onda da mogu pričati. Ok probat ču to danas čim vidim nekoga u zeleno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
Pa gle , nemoras ti "stajat" tamo i cekat da netko doleti. Vecinom ljudi imaju svoje kanale, pa se odmah prebace tamo dok se spoje na server. Pozoves neke od prijatelja da se spoje tamo, a ti u medjuvremenu napravis kanal. Desni klik unutar teamspeak-a, new channel ili kako vec, postavis ime kanala, password ako zelis te codec. Nemoj ostavljat na defaultnom vec stavi na 16.4 ili 25.nesto, vec sam zaboravio. Razlog tome je kvaliteta zvuka. Na defaultnom se nemoze prepoznat s kim pricas , a i cudno je ;D Mislim igraj se pa kako tebi odgovara... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
Ok, hvala na pomoći sad mi je puno toga jasnije probat ču sve to popodne sa prijateljima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
jel neko zna mail od admina za registraciju kanala na tcomu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|