Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.03.2009., 16:23   #31
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Danas sam isprobao PC demo na jednom drugom kompu..igra je jako zabavna, mada je izraz simulacija previse za tu igru
Ono sto je meni odlicno, osim igrivosti, je dobra grafika koja je izvanredno optimizirana. Na medium-high postavkama radi na 1280x1024 na stroju sa 1GB RAM-a, GF8500GT 512MB i PentiumD procesorom na 3,2GHz. Bez AA, naravno. Po meni je to izvrsno, vidjet cu jos danas kako radi na mom kompu.
JC Denton je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2009., 22:42   #32
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Hm Lockon je dosta bolji u kontekstu teme o kojoj pričamo. Hawx je čista arkada... i to dosadna nakon kratkog vremena.. tipa demo je uspio dosadit prije prelaska.....
Staro 04.03.2009., 00:09   #33
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Citiraj:
Autor Michel Pregled postova
Hm Lockon je dosta bolji u kontekstu teme o kojoj pričamo. Hawx je čista arkada... i to dosadna nakon kratkog vremena.. tipa demo je uspio dosadit prije prelaska.....
Da, HAWX je u biti pucacina.... ali eto, dobra je za razbiti dosadu dana (i ima dobar grafički engine ).

Ono sto je meni osobno glupo je da i sa F-16 i sa Harrierom možeš napraviti onaj "premet", nazovimo to 360° cobra manevar... glupo mi je, unisti prednost modernijih aviona koji to mozda i stvarno mogu napraviti u stvarnosti... fali mi malo raznovrsnosti karakteristika aviona(u kontekstu arkade sa mlaznim avionima)...
Staro 04.03.2009., 00:53   #34
windfucker
Guest

Probao.
Razočaran.
Debelo.
  Reply With Quote
Staro 04.03.2009., 19:48   #35
McT.
Premium
Moj komp

McT.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Moram priznat da sam i ja očekivao nešt više od igre(demoa)..no, evo, što je tu je. Btw, ako nekog zanima, dečki su uspjeli otključati cijeli demo a i co-op navodno radi preko hamachija pa bi to trebalo isprobati

McT. je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2009., 19:54   #36
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Nadao sam se da ne će biti konzolaška igra
MIK je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2009., 22:17   #37
xEnomania
Premium
Moj komp

xEnomania's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor JC Denton Pregled postova
Ono sto je meni osobno glupo je da i sa F-16 i sa Harrierom možeš napraviti onaj "premet", nazovimo to 360° cobra manevar... glupo mi je, unisti prednost modernijih aviona koji to mozda i stvarno mogu napraviti u stvarnosti... fali mi malo raznovrsnosti karakteristika aviona(u kontekstu arkade sa mlaznim avionima)...
Potpuno se slažem, jer čemu imat u igri 50 aviona koji samo se razlikuju po izgledu, a ne po karakteristikama? To je otprilike ko da u nekoj racing igri Peugeot 206 i Bugatti Veyron mogu istu brzinu dostić.

You called down the thunder.
xEnomania je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2009., 22:54   #38
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Citiraj:
Autor xEnomania Pregled postova
Potpuno se slažem, jer čemu imat u igri 50 aviona koji samo se razlikuju po izgledu, a ne po karakteristikama? To je otprilike ko da u nekoj racing igri Peugeot 206 i Bugatti Veyron mogu istu brzinu dostić.
Jedino sto sam primjetio je da se razliciti avioni razlikuju po brzini i ubrzanju..i nesto malo po radiusu okretanja... ali mi je debilno malo da sa F-16 mogu izvest Cobru...i koliko god to bilo zabavno, malo je glupo... meni je osobno igra zabavna, ali malo veca raznolikost izmedju aviona bi doprinjela zanimljivosti igre (ili bar DEMO-a, buduci da cijelu igru nisam igrao).
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na