|
![]() |
#2 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Pa za početak imaš EXPERTool pa probaj za početak 475/850 i odvrti 3dmark i odigraj jednu tekmu PES3(vrlo osjetljiv na oc grafe)ak je sve uredu idi dalje sve dok ti se ne pojave artefakti ja sam svoju nasvirao na 540/960 s vmodom na 1.6V(ali ti to ne preporučam bez posebnog hlađenja mislim da bi ta trebala stabilno raditi u SVIM igrama na 485/880 s ventom na njoj 500/900MHz uglavnom probaj(Rivatuner ti je za kasniji OC je EXPERTool ti ide do sam 500/850MHz) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Head Of The Radio
|
Evo u atachu ti je "mjesto" gdje to radiš označeno dakle uđeš tu i podesiš frekvenciju koju hoćeš ili za tebe jednostavnije preporučam ipak EXPERTool |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
evo instalira san EXPERTool i isa san pod performance ,sad ima core clock seting i memory core seting ali doli ima 3D clock i 2D clock.3D mi radi na 390 i 700mhz,a 2D na 300 i 700mhz.Sta od toga OC 3D ili 2D |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Ja sam svoju clockao sa rivom i sa nekim drogim tweakovima ali se ne isplati ako oćeš stavit neke novije drivere jer se kod novijih drivera takt automatski spušta kad se kartica malo zagrije.Zato sam maknuo sve te bedastoće i skinuo sam sa neta cool bits,to je file cca 150 kb koji se instalira za dvije sekunde.Nakon toga odeš u propertis i tamo će ti bit nova opcija za overclock i nemaš brige takt je uvijelk onakav kako si postavio |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Golden Sample bi trebala raditi na 450/780... EDIT: Bas sam naso ovo na netu: Gainward 1100XT golden sample is not clocked 450/780 on its bios. It comes with reference clock of 390/700.You will have to install a enhancing program that has been provided on driver cd to activate the 450/780. However, I will use Cool bit, because I am use to this program. Znaci da je ipak sve u redu.... ![]() Zadnje izmijenjeno od: munst0r. 11.07.2004. u 19:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Head Of The Radio
|
Slobodno stavi na 475/850 trebala bi(i hoće) raditi bez problema i bez ikakvog dodatnog venta(i više može ona ali stavi 475/850 i miran si tj 100% će ti sve raditi bez problema i grafa se neće previše grijati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
@Stipe Nisam baš ziher, ali provjerit ću kad dođem doma, čini mi se da se u XPERT toolu može dignuti do 450/800 a ne 500/800. Ja ju non-stop držim tako i nije do sad nikakve probleme radila. @staza Kao što je rekao i Stipe, drž' se EXPERTtoola rađe, jer je jednostavan i radi svoj posao čist ok. a i ne možeš ništa gadno zabrljati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Stvarno ne razumijem ljude koji uspiju dobro klokati procesor i imaju "zvujer" konfu", a ne znaju koristiti ni dodatni softver od hardvera koji je sučeljem napravljen za djecu od 3 do 5 godina :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Ma samo prebaciš na enhensd mod i zaboravi, a kad dođe jesen, dodaš registryju coolbits i ožeži do 550/950 ako možeš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Nitko se nije rodio pametan i da sve zna tak da nemoj. Ak hočeš pomoči OK. AK ne-nikom ništa. Dobijem tjedno na desetke PM poruka kako nešto ovo ili ono. AKo znam, rado pomognem, to ti mogu svi potvrditi. Ak ne, preusmjerim na nekog drugog... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Pardon ako je tako zvučalo, al nije bilo upućeno kao loša riječ! Dakako, forum i postoji da jedni pomognu drugima! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|