|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
(riješeno) Spyware
Ovako, naisao sam na spyware koji mi Doctor spyware blokira al ćini mi se da nikako da ga ne makne, čak i kad dopustim tom spywareu pristup kompu ona ga ne nalazi scanom, imamo sam informaciju u History koja glasi :intelli guard sytem event blocked Full scan ne nalazi nis a on ga stalno bolikra il pokusava blokirati Threat name : Rootkit.TDSS!sd6 Details : Spyware doctore has blocked an application attempting to acces the file Risk level : HIGH Infection : C:WINDOWS/SYSTEM32/UACVGRYOEPU.DLL Pomozite firefox uopće ne sljaka, sve sporo e daj još se javlja ovo...vidi sliku i izbacuje google updater error [img=http://img504.imageshack.us/img504/1286/43590991.th.jpg] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stažista!!!
Datum registracije: Feb 2009
|
program ti treba zvani. TDS-3 Trojan defence, evo primjer
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Skini Malwarebytes i napravi full scan.. http://www.malwarebytes.org/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
OMG Ovo čudo ne samo da ne da instalirati te programe nego ne da spajati na neke stranice koje sadrze programe za download tipa combofix... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaA Čuvajte se ovog shita, zlo je pravo..ima netko u rijeci budan da ima windowse za posuditi, ja svoje posijao negdje.. Turnić,krnjevo, bliža okolica aaAAAAAA Help |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ne radi mi mreza u tom modu, evo skrpao sam od free verzije na drugom kompu od frenda u zgradi portable aplikaciju, i pokrenio ju je..ako uspijem očistiti javim vam detalje i cuvajte se ovog svarno gadna stvar..kako sam samo pokupio ovo!?!?!?!? Scanira,javim detalje, za sad 162 infekcije... ![]() ![]() POZZ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Riješeno!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Ovako ovo je shit koji ne zelite imati...nikako....dobio sam slom zivaca skoro.. Naime jedini način da ga se riješite, po mom iskustvu današnjem je posljednji malwarebytes-portable verzija i Combofix udruzeni.Iako mislim da je combofix presudan. Probao sam i HiJackThis al nula bodova, nakon micanja infekcija opet isto!! Možda sam nesto i propustio!! ![]() No tu se javljaju dva problema, kad imate ovo zlo od infekcije, ne da vam da skidate i instalirate ta dva programa(malwarebytes-portable verzija i Combofix) sa stranica gdje su free, nego morate imati nekog tko je drag i dobar da vam uploada te dvije stvari na Megaupload... HVALA Joke CARE!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala greenfly za ideju- Combofix. Zatim provrtite Malwarebytes i on nece riješiti sve al će puno toga očistiti, te combofix iza da ga dotuće ![]() ![]() Combofix nećete moći pokreniti dok ga ne preimenujete npr cf!!!!!! No i tad kad ga pokrenete pojavit ce vam se error prozor koji je uzrokovan rootkiom.Morat cete kliknuti nekoliko desetaka puta kombinaciju OK-a i onog X-ića za zatvaranje prozora da bi rootkit dozvolio na ne znam koji način combofixu da se pokrene.. Combofix učini sve sam i to je to.. E sad mene zanim kako se zastiti protiv ovog, imam NOD32 i doctor spyware nonstop aktivne i mislo sam do sad da nema sanse da nes ovako pokupim no gadno sam se prevario.. LP Bojan |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ako koristis XP SP2 X86 Kaspersky antivirus + Malwarebytes i nemas problema... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|