|
![]() |
#1291 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
ali morti bu kakva manja radnja recimo odo quark ili nekaj kaj bi nam moglo biti zanimljivo ![]()
![]() |
![]() |
#1292 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
ma totalno mi se zgadio ovaj DS9. ono nakraju ga gledam samo zato kaj volim zvjezdane a inace da nisam neki fan poslao bi ih sve u tri pic..e mat..ine. stvarn je totalno debilno. faking proroci (iliti papci) mi fakat vec idu na kitu. pa naj enterprise kaj svi pljucju je valjda pet puta zanimljiviji neg ovaj shit a ktome je tam jos i maca t'pol koja prede. pa kad stavim DS9 i Enterprise jedan pored drugoga pa DS9 nebi ni primjetil mislil bi da se dela o nekoj esmeraldi ili strastima po radnji, faking teski shit. ma totalno sam razocaran, evo stvarno jedva cekam da zavrsi jel mi je vec dosta ovog mucenja. jedino mi na kraju nije jasno kak su uspjeli snimiti 7 sezona takvig shita. pa d sam sam radil radnju bila bi bar dva puta zanimljivija. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1293 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
I vjerojatno bi uključivala Vulkansku ljubavnu robinju T'Pol ![]()
![]() |
#1294 |
Magister Mundi sum!
|
ratata TATaTaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bejk sam papkorns and get najs drink ( lajk frutek ) prepajr jour foteljas bikaz -------- ----- NOĆNI STARTREKRETVORIZOR: 02.05 Zvjezdane staze: Deep Space 9 (7.), serija 02.50 Zvjezdane staze: Deep Space 9 (7.), serija 03.35 Zvjezdane staze: Deep Space 9 (7.), serija 04.20 Zvjezdane staze: Deep Space 9 (7.), serija 05.05 Zvjezdane staze: Deep Space 9 (7.), serija mogli su je dati da počne od 1 ili 12 , ali bolje išta nego ništa ![]()
![]() |
#1295 |
Magister Mundi sum!
|
da počnem polahko 1. epizoda završila ocjena šus , top , kolac ... next please ![]() nelogičnost : ono sa komorom kad je otvoril vrata prema svemiru , ženska je trebala odleteti van smrznuti se u sekundi i onda raspuknuti ![]() ![]()
![]() |
#1297 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
sutra bum pak ribal ekran od krvi ![]()
![]() |
![]() |
#1299 |
Magister Mundi sum!
|
današnja epizoda
bi bila dobra , samo mi ju je kira ko i obično pokvarila da bar kira postane sporedni lik i onda prejde sa datom , worfom , picardom i jenvejicom na avej mišn ![]() ![]()
![]() |
#1300 |
Sannin
|
bilo mi je panika.... kako to snimit jer nisam doma i nisam pogledao nista tijekom tjedna i slucajno frend imao kazetu i ja se nakon 48h ne spavanja legao u ponoc probudio u 2 stavio snimat i opet legao i sad iman svih5 epizoda za gledat sutra kad se probudim... ![]()
![]() |
#1303 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Evo sad kad se blizi kraj toj ekipi iz 9-ke. Kao sto rekoh, gledao mozda dvije epizode u full trajanju svih proteklih, nesto polovio likove i to je to. Buduci da svaka druga ima drugog rezisera + obicno na kraju serijala i glumci dobiju mogucnost da reziraju svoju epizodu,... zasigurno je da je tu bilo zanimljivih epizoda. Kapetan (glumac koji ga utjelovljuje) je klasicno glumacki treniran, sa ociglednim stazom na daskama, ali malo pre teatralan. Picard je tu malo akademizirao sa vise substance nego ovaj iz 9-ke. No ono sto mi se jako svidjelo (pomozite koji je to pjevac/glumac) je hologram vlasnik bara/ pjevac. Vrlo elegantno, laksa verzija Tony Bennet-a, ali jako dobar glas i dao je bas sarma. Neznam koliko je cesto bio gost ali je jako dobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
sve kaj si ikad štel znati o star treku , ali baš sve ![]() lik se zove Vic Fontejn ili tak nekak , i sutra bu imal glavnu ulogu u epizodi , tj. sve se bu vrtelo oko njega tak da ga moreš gledati kroz celu epizodu ![]()
![]() |
![]() |
#1305 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Inace djeco mozda ne znate...Voyager ide iza ovoga ![]() Doduse to smo spomenuli u naj Voyager epizode. Doduse ako nesto ne pukne onim HTV-ovcima u glavu, pa skrenu sa plana. Ali mislim da 99% nece. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ma vojađer i keptn đejnvej suckaju jednako ko DS9...ona idiotska prenemaganja u holodreku su totalna pušiona....ok svaka 5 epizoda zna biti zanimljiva,ali je to jako malo u usporedbi s picardom...e to je pravi star trek |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
Never , never , but never inšult Đenvej and vojađer or ju vil pej. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1308 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
dobar je voayger ali slazem se sa mentalom da je enterprise najbolji. DS9 je stvarno postala sapunica. Jednostavno vise nisu znali sto da naprave. Jedine dobre serije su 1. i zadnja u svakoj sezoni jer se uvijek nastavljaju i uvijek je rat sa dominijem(jednom i sa klingoncima i kardasijancima...) btw. koliko sezona ima voyager i kada oni nadu 7od9? mislim u kojoj sezoni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
|
Re: ...
Citiraj:
Ima još pitanja?
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Premium
|
...
ok da se ispravim. najbolji mi je enterprise TNG |
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 | |
|
Citiraj:
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
Premium
|
...
ne mislim samo TNG ali je radnja 99% vremena na enterprisu pa zato kazem enterprise. ovaj najnoviji enterprise sa tpol mi se ne svida zato sto nije u toliko "dalekoj" buducnosti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Ta'ak je !!! Ovo ce biti i tvojoj bivsoj drago cuti ( Borg Queen) Kad vec Borg poginu bar zna da je od Katice...pa mu je nekako srcu lakse ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
Više nikad nebi s njom ***** , jer još sad se zmislim onog kratkog spoja koji je nastal prilikom pentracije. ![]()
![]() |
![]() |
#1315 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
gle ljudi TNG (ili "ono sa picardom ![]() ![]() daleko od toga da je yojađer loš...ima opakih epizoda (BORG!!!!) ,ali kompletno gledajući TNG rula kirk i spock su nekaj sasvim drugo....orginal se nikad nemože uspoređivati sa nastavcima jer je uvijek bolji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 | |
|
Citiraj:
TNG je TNG, a enterprise je enterprise.Ako baš želiš, u entu je NX01, a u TNGu je NCC-1701-D.Tako da postoji razlika.DS 9 je odlična serija, ali kao trekker(BIG TIME) mislim da je mnogo zaribano zbog vjersko-proročkih prenemaganja.Uglavnom serije nisu uhvatile ritam do negdje 4. ili 5. sezone, pa čak ni legendarni TNG nije bio super otpočetka(oni koji su gledali znaju što govorim).Mislim da najbolje mogu uspoređivati oni koji su sve vidjeli, a i onda je to stvar osobnog izbora.Samo da znate, zalaganjem je osigurano prikazivanje 1.,2. sezone enta, pa onda i 3., nakon što završi repriza kompletnog voya, koja počinje nakon ds9.It's not like i care, ja i tako imam drugih izvora, ali dok dođe 4. sezona na HRT, bude već bila 6. meni na skyu.Digitalna tehnika i widescreen, tak se gleda!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 | |
|
Citiraj:
dakle, onin koji poznaju cijelu franšizu znaju da je ENT baš ono što fali u ST vremenskoj liniji, i kao takav je odlična ideja.Nastajanje Federacije, prvi ljudski brzi warp pothvati, prvi odnosi s novim vrstama, ratovi s Romulancima?Pa gdje ćemo to vidjeti nego u entu?U budućnost možeš uvijek ići, ali treba popuniti ono što fali.ENT mi je odličan, i full stojim iza njega. Istina je da ima hit & miss, ali tako je to uvijek.Ljudima je uvijek teško prihvatiti nešto novo, ali msilim da tek nakon 7. sezona(ako je bude) i tek kad se sve završi-možemo raditi usporedbu takvog tipa.Nije fer jednu sezonu nečeg nedovršenog uspoređivati, ali već vidim emerging potential.Naravno, može biti da budale koje pišu sve unište-ali valjda neće.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Iskreno rečeno, ne kužim zašto ljudi toliko pljuju po ENT. Nije baš toliko loša da se ne da gledat. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|