|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Problem hp1010 molim vas pomoc
imam printer hp1010 laserski i printa mi stranicu sa sjenom znaci ima dvostruki print na stranici sa nekakvim razmakom i ovaj drugi je kao sjena isprintan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
1. Kupiti novi toner == 450 kn i probati 2. Odnjeti printer na servis == 350 kn 3. Zamjeniti ga ispravno za neispravno sa punim tonerom vas dođe isto kao i novi toner 4. Prodati ga za 50 kn 5. Staviti ga pred vrata i kupiti novi printer za 650 kn Na vama je teška odluka |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam 1020 koji je prljao/razmazivao lijevi rub stranice. Odnio sam ga na servis gdje su mi rekli da se odlijepila nekakva folija sa bubnja i da nova košta x kn + njihova satnica od y kn za 2h rada bi me došlo 100kn manje nego da kupim novi. Pogodi šta sam odlučio?
![]() |
#4 |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
najčešće ti je to toner, zamjenis ga i gotovo. ako je grijač neisplativ popravak i novi pisač si uzmi. stavi si ta di printa i kada ti uvuče stranicu toliko da ti taman nestane iz ladice podigni poklopac i pogledaj da li ti ostavlja sjenu tada. ako ne onda je grijač.
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Otišel nož na bubnju. U biti na tner cartridgeu se nalaze te obje stvari. Kupi zamjenski toner negdje cca 180 kn. Ja ih imam.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|