|
|
Rezultati ankete: Anketa: Što vas budi ujutro? | |||
Klasični sat budilica (na baterije ili mehanička) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 3.91% |
Mobitel/SmartPhone/PDA |
157 | 87.71% |
Radio Budilica |
4 | 2.23% |
PC |
1 | 0.56% |
Ostalo (navedite u postu što) |
10 | 5.59% |
Glasači: 179. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#31 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Kad sam prva smjena budi me k610 s alarmima u 4:42, 4:48 i 4:52... Uvjek neka pjesma koja mi odsvira cijela... Kul... A kad sam druga smjena, negdje izmedju 8:30 i 10:30, budi me zenska... Odzvanja mi dok se ne probudim i dok joj natrag ne posaljem nesto... Preko vikenda... Sam nek se nest usudi probudit me... osim ak nije zov prirode...
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
#2 Nokia 6680 aka neuništiva cigla. Padala je budilica više puta, zorom je najgori tupi zvuk pri udaru u parket. ![]() Može prijedlog za melodiju - budilicu pošto sad je ista kao na zvonu neka Nokia stock melodija dosadna k'o proljev. Ovo mi dobro zvuči za početak dana, sutra ću da probam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
postao sam imun na mobitel ![]() zasto sam si napravio ovo za komp - link: budilica - pa to koristim jer moram upaliti monitor (cekat 5-6 sekundi da se upali) i misem ugasit to cudo, do tad sam koliko toliko budan. inace da se ne natjeram da se nekako dignem spavao bi cijeli dan -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() zato ga stavim na stolicu i okrenem ju tak da ju moram okretat da bi zgasil mob. ugl. nešto moram pomaknut ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
p1 verve bittersweet symphony http://www.youtube.com/watch?v=Zx3m4e45bTo fenomenalna stvar za jutarnje budjenje.. bio je i bach bethowen al ovo mi je onak najduze sta se zadrzalo... i vivalid fkors .http://www.youtube.com/watch?v=c-dHxJNsxJc
![]() |
#39 | |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 24.02.2009. u 22:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mob, stalno nalazim što iritantniju melodiju zbog koje svako jutro pizdim jer me baš ona probudi ![]() ![]() Jedan dan sam imao neku laganu ali kad sam se probudi i pogledao sat shvatio sam da to definitivno nije melodija za alarm ![]()
![]() |
#43 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Budi me stvar koju najvise mrzim ujutro - K550 na podu od laminata kraj kreveta. Dere se ko blesav i ne staje mrcina, najradije bi ga tresnuo u zid. Ali onda se sjetim koliko dodje novi koji mi je zapeo za oko pa se radije dignem ![]()
![]() |
#47 |
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
Mene obično budi Nokia N95, a ako ona zakaže onda SonyEricsson P910i.
![]() |
#48 | |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Iritantni zvuci su ti koji me "izbace" iz kreveta. A sad, ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Svi ti zvukovi kod mene ne pale, spavam ko kamen., ama baš ništa ne čujem i jedino buđenje je da me netko fizički baš zdrma, strese, uzme jorgan itd ![]() Par primjera: Prespavao udar granate u zgradu. Prepavao lom prozora i ulet šplitera u sobu, našo jedan na jastuku i gledam ono.. ![]() Prespavao početak akcije "bljesak", probudili me drugi vikajući: ajde oš ti pucat ![]() Prespavao jednu poplavu, probudio se sa guzicom u vodi i to jer mi je bilo zima, tražio s čim ću se pokrit ![]() Katastrofa za probudit se, mislim... za prvi maj prođe vatrogasni orkestar kraj otvorenog prozora, ja ni ne trepnem. edit: zaboravih još reć da sam jednom prespavao sudar u autobusu, svi izašli ja osto spavat na zadnjem sicu iako nije bilo ni stakala na pol busa... katastrofa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Odma pm toru da ti promjeni nick u flegma ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() A kak se budiš za posao? Ili da pitam, koliko crnca plačaš da te budi svako jutro? ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Mene je ujutro probudilo nis, ni zamzung ni stara kada me zvala, trznuo sam se tek oko 8...Brzo sam se spremio i trk na bus, potom sam se sjetio da mi je doma ostao mob, i kljuc od ormarica(bez kojeg nemrem u skolu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Mmmm...zvuk vibracije Nokie 6630(vec 3. primjerka) na laminatu i melodija Dexters labb(ili Oliver - Kad bi samo ljubit znala ![]() ![]() +utrnula ruka Sve u svemu jedno veselo iskustvo
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
k800 s nekom mp3com |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo kaj mene budi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
prije me budio k800 kraj kreveta s nekom mp3-com koji je znao poletit do susjedne sobe a sad iphone s onim "alarm"-om kaj se dobi s njim ali je u slikonskom kučištu jer polako i on počinje tražiti kartu za let po kući ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
ja stavim K 550i 2 metra od mene ( svih 5 alarma aktivnih) , D900i stavim u najdalji kut sobe ne jednu policu a X70 stavim na prozor i nit to nije dovoljno da se probudim....... :no2drug i još ponekad na fixnom telefonu stavim alarm al nit to ne pomaže... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
mene budi K800i indirektno, naime moj je mob, sa zvukom motora iz F1, ali pošto ja ipak imam takav san da sam i sam prespavao udarac tenkovske granate u zgradu,bez obzira što je završila na etaži iznad mog stana i što sam se probudio sam pokriven prašinom, mobitel prvo probudi moju dragu koja zatim mene drmusa u krevetu i hebe mi sve po spisku dok se ne ustanem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Također, mada mene budi ona lijepa alarm melodija ![]() Kada se moram dići za dnevnu smjenu na poslu (7-19h), svaki četvrti dan me diže navedeni mob... moram ga i pohvalit na tome jer je vrlo glasan Naime bivši k750 bi redovito prespavao jer ga uopće nebi čuo ![]() Ovako fino običnim danom, kad radim nočnu ili 2 dana kad sam slobodan poslije nočne dižem se sam ![]() ![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|
|