|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Gigabyte EP45-DS3 - problem sa zvučnom
Da li je netko imao problema sa instaliranjem zvučne kartice??? Nakon instalacije Windowsa XP SP3, uopće ne prepoznaje zvučnu već sam za postupak intalacije slijedio upute: 1.8. instalacija grafičke i sično... ... Nakon ovoga zvuk proradi, međutim imam ! na Audio Devices i uopće mi ne funkcionira Firewire... Ima li netko sličnih iskustava?? Zadnje izmijenjeno od: vatrogasac. 25.02.2009. u 21:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
imao sam problem sa Audio Device on High Definition Audio Bus i zuti upitnik! to je zato sto Audio Device on High Definition Audio Bus nije podrzan u sp3. kad instaliras negdje pise da je samo za sp1 i sp2
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
gornji postupak bi trebao vrijediti za sve ploče ili......ima netko jednostavnije rješenje meni poslije instalacije sp3 ne radi samo desni kanal,kako to najbezbolnije riješiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za SP3 po tisućiti puta ne treba nikakav MS UAA patch jer isti ni ne postoji za SP3 - već je integriran. Treba instalirati samo driver i gotovo.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Pozdrav! Evo i ja imam isti problem sa istom pločom. Stavljen je bios F9, ali niti s njim zvučna kartica ne radi, prijavljuje je u Device manageru kao 2 PCI devicea, ali ne instalira drivere. Probao sam sa ručnom instalacijom, ali ne ide. Windowsi su XP SP3. HELP!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|