|
![]() |
#4292 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
I? Jel to čemu? Vrijedno daunlouda?
![]() |
![]() |
#4293 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4294 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Knjiga je izdana prije 50 godina, 1959-e. Vrijeme nakon drugog svjetskog rata a u jeku hladnog, korejskog, kad su ameri kopali skloništa u strahu od ruskih nuklearki, pola knjige se bavi laprdanjem o moralnosti nekog tko će preuzeti odgovornost i "veličanjem" vojske i rata.. Dobri stari USA kritičari su Heinleina proglašavali militaristom i desničarom (kaj je fakat smiješno za njih koji imaju jednu stranku sa dvije frakcije ![]() ![]() Film se nije prodao ni ovak, bez obzira kaj nema veze sa knjigom, bolje bi se prodalo da su napravili dobru staru space-operu na temu Citizen of the Galaxy-današnjoj publici bi to ipak bolje leglo ![]()
![]() |
![]() |
#4295 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo neznam da li ste gledali, ali definitivno preporuka za Jeremiah Pogleda sam je prije jedno pola godine, ima nažalost samo 2 sezone i glumi Luke Perry ( ![]() Scenarij potpisuje J. Michael Straczynski - oni koji su gledali Babylon 5 znaju ![]() Atmosfera je dosta "Falloutovska". Još jedna serija, nažalost naprasno prekinuta prošle godine je i Jericho Dvije odlične serije ubijene zbog gluposti većine. ![]()
![]() |
#4296 | |
NITKOV
|
Možda to što glorificira društvo u kojem pravo glasa ima samo vojna manjina koja je odslužila vojni rok. Civili i aktivni vojnici - nula bodova. Ja znam da su ga prozivali ekstremnim desničarom i fašistom, ovo za ljevicu je - LOL. Citiraj:
Izvor ČUJ, '97. su zaradili preko 120 milja dolara, nije za bacit...
![]() |
![]() |
#4297 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
Citiraj:
Počevši od onakvog društvenog uređenja koje je opisano, spika o javnom šibanju djece za primjer i slično...sve su to stvari koje nebi legle a produžilo bi i razvodnilo-film ![]() Kaj se tiče same knjige-cijela ta spika sa glasanjem ljudi koji su odslužili rok je čista utopija, pogotovo nema smisla u miru, kao što sam rekao ja knjigu gledam isključivo u kontekstu vremena kad je autor pisao. Takvi stavovi nisu prolazili baš nikad u povijesti a u sadašnje vrijeme pogotovo. Ljudi koji će dobrovoljno otići u rat su svakoj državi potrebni samo u tom trenutku, nakon toga bi svakom vlastodržcu bilo najdraže da takvi ljudi jednostavno-nestanu ![]()
![]() |
![]() |
#4298 |
NITKOV
|
Luna je okrutna ljubavnica sam pročitao davno, više se ne sjećam radnje. Ovo drugo nisam uopće. Pa neću komentirat. Film bi prošao da ga jebeš. Počevši od brutalne obuke pa do toga da je svaki vojnik praktički one man army te da je fajt za opstanak, ili mi ili oni. A fajta ima poprilično. Kaj oćeš više? ![]() O stavovima bi se dalo raspravljat, al ovo nije mjesto za to. Samo sam konstatirao da bi ispao puno bolji SF akcić da su pratili radnju knjige a ne da samo naslov veže knjigu i film.
![]() |
#4299 |
Super Moderators
|
Pa, pol knjige je obuka, trećina o društvenom uređenju a ostatak šora ![]()
![]() |
#4301 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#4304 |
-------
|
Je, sad samo preostaje pričekati službeni početak prve sezone, pa da vidimo kak su zamislili i realizirali pad Caprice. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4306 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Meni isto navecer nije nis bilo jasno koji je k....neko se napil na poslu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4309 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4310 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ukusi su razliciti, meni su se recimo gadile te return to past epke iz TNG-a...pogotovo s Worfom u kaubojskim rolama ![]() Dominion i Jem'haddari mi zato rulaju otkad sam prvi puta gledao DS9 davnih godina... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4311 |
Treba kaj skurit??
|
DS9 valja zadnja sezona, pola predzadnje i svaka treca epizoda iz ostalih sezona.... ostalo gore od sapunica...bemti i bajorance i njihove proroke |
![]() |
![]() |
![]() |
#4313 | |
NITKOV
|
Citiraj:
Idem skinut.
![]() |
![]() |
#4316 |
-------
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4319 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Pogledal HEROES;LOST;BLACK ADDER(najbrutalnija ![]() Jel može ko reći o čem se radi u 4400 i Frings ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4320 |
Treba kaj skurit??
|
Gotov DS9...po teletekstu danas pocinje Voyager jeeeeeej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|