|
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
koje drivere, od zucne? ja stavio najnovije odma (X-Fi PCIe audio extr.). na lapu nemam tih problema. bo. isto tako tek sam neki dan saznao da je preporuceno NE koristiti ffdshow za zuk sto sam ja radio naravno. probat cu ga iskljucit na kompu doma kad dodem pa mozda pomogne, al sumnjam. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo da nadodam ako ikog zanima. Izasao je prvi od 3 DLCa za ovaj "rpg", mislim na "Fallout" 3 naravno. Operation Anchorage: http://www.gamesforwindows.com/en-US...anchorage.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Malo vise o njemu (ima spoilera): http://fallout.wikia.com/wiki/Operation:_Anchorage |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Preša sam OP: Anchorage, ali iz nekog razloga nemogu dobiti više XP-a, kad sam je instalira lik mi je bio level 20, a sad iako ubijam i rješavam questove, ne dobijam XP (barem mi ništa ne piše)... koji vrag? Nije li Anchorage trebao dozvoliti levelanje do levela 30?
![]() |
#606 | |
woot!!!
|
Ne, nego tek treci dio. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
woot!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ljudi ja ne mogu igrat...svakih par minuta mi se smrzne igra...a zvuk ide Gledo sam malo rjesenja na netu, ali nis nije pomoglo..smanjivo grafiku, novi driveri i opet nis..nekad se ne smrzne igra uopce...nek tek jedno nakon pola sata igranja kod loadanja me shebe ![]() sta da radim,sta,sta? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 | |
muimerP
|
Citiraj:
![]() Jel pošteno? ![]()
![]() |
![]() |
#615 |
Premium
|
Kad bauljam dolje po metrou, zar moram ubiti svakog zombija koji mi se nađe na putu ili mogu pobjeći nekako od njega. Naime, previše municije trošim na pusto ubijanje... ![]() I da, Fallout 3 mi se krši malo-malo na desktop. Probao sam ffdshow opcije podesiti kako ljudi predlažu, ali ne pomaže. Gore su najnoviji driveri 9.1 od ATI-a i Fallout 3 1.1 patch. Ideje?
![]() |
#617 |
Premium
|
Daklem, podesio sam postavke u ffdshow-u kako je rečeno jer ffdshow zna nekada rušiti Fallout 3, dodao sam igru kao exception unutar ffdshow-a i ne pomaže. Opet se ruši. ![]()
![]() |
#619 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
@warrior.... nabavi si masku od zombia pa ih nećeš morat ubijat.... ![]() a dobit ćeš ju tamo kad kod tempenny tower obaviš quest al u korist zombia.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
koja je fora s expanzijom, instaliram al ništ, frend mi je reko da nakon 10 min igre dobiješ poziv na pip boy... ne sječam se jel sam tolko dugo opče igrao, pobriso sam sejvove lika s kojim sam prešo sad sam iz zajebancije složio nekog debila kaj ima inteligenciju 1 a tabadžijske sposobnosti 10, ima li lvl karaktera utjecaj na expanziju, ili ju mogu igrat i sa lvl3 npr |
![]() |
![]() |
![]() |
#621 | |
woot!!!
|
Citiraj:
Nego jel si ti uopce ukljucil taj data file? (fallout launcher -> data files i tam stavis kvacice) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Kada je izasla ekspanzija!? To za Windoze!? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
woot!!!
|
Nije ekspanzija nego oni to nazivaju downloadable content ili ti DLC, 1. dio je izasel prije mjesec i pol, 2. dio prije dva dana i 3. dio izlazi negdi u cetvrtom mjesecu. Da za windose i xbox je, imas gore na onom wiki linku vise o tome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
a kak funkcionira ova nova ekspanzija. Jel se mora ima instalirana i ova prva (Operation E nekaj) koju sam btw prosao, al neznam dali sam sejve spremio. EDIT: kao sto sam i sumnjao sejve od operation anchorage nemam jer su ocito bili negdje drugdje spremljeni u odnosu na stari save?!?!? Jel to moguce? Jer sam si napravio backup od sejva sa documents/my games/fallotu3/ i samo su mi ovi od prije, tj prije prve ekspanzije... Gdje se opce nalazi sad taj pit iz novog nastavka? EDIT2: ipak se radilo o krivom sejvu, pronasao ovaj s kojim sam zavrsio operation anchorage ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Problem. 26.03.2009. u 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
http://feature.mmosite.com/content/2...03931100.shtml Tek sam danas skuzio da je ovo kao zivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
|
|