Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.02.2009., 20:22   #31
Metamphetamine
Flaccitra
Moj komp

Metamphetamine's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Ja sam na Visti 64 pokrenuo neki dan Legacy of Kain Soulreaver 2, igru koja je dizajnirana za win98. Iskreno nisam naletio još na igru koja mi ne radi.
Staro 13.02.2009., 23:19   #32
noobinator
Premium
Moj komp

noobinator's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor win32 Pregled postova
Hmmm....ovih dana cu pogledati koje igre ne rade na Visti pa cu ti javit. Inace, nisam ljubitelj tih programa za "usminkavanje" OS-a, jer ne vidim smisao u tome. Ne vidim nikakvu prednost tih programa, osim sto mi zauzimaju prostor na disku i trose memoriju....
Izgled samoga OS-a mi i nije nesto vazan, radije bih da izgleda "losije" a radi kako spada.
Kao sto rekoh...imam dual boot....XP + SP3 32bit i Vistu Ultimate + SP1 64bit i uistinu rijetko kada dizem Vistu. Ne kazem da OS ne valja, ali.....
Krivo si me shvatio....nisam osoba koja ljude bilo gdje "svrstava".
Ok, reci mi onda sta radis na Visti, a da ona to radi bolje od XP-a?

Dual boot je zakon.....
for yor informejšn:
kad ne voliš fensi izgled, u visti imaš classic (win98) temu
iskljuci sljedece servise i vista ce dobit 10x ubrzanje: search indexer, automatic defrag, superfech.
SP1 donosi nova poboljšanja, i komptabilinost za "prastare" programe.

i da te pitam:
Sta ti radis na XP-u, da to bolje radi od viste?
Jel možda film od 2 sata pogledas za 1.5 il kaj?
Staro 14.02.2009., 20:56   #33
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor noobinator Pregled postova
for yor informejšn:
kad ne voliš fensi izgled, u visti imaš classic (win98) temu
iskljuci sljedece servise i vista ce dobit 10x ubrzanje: search indexer, automatic defrag, superfech.
SP1 donosi nova poboljšanja, i komptabilinost za "prastare" programe.

i da te pitam:
Sta ti radis na XP-u, da to bolje radi od viste?
Jel možda film od 2 sata pogledas za 1.5 il kaj?
Hoces reci da mogu mjenjati teme u Visti!? Prosvijetlio si me sada!
Gle.....ne moras mi govoriti sta moram pogasiti, a sta ne....jer kada realno gledamo dok sam se ja igrao sa kompovima ti si jos ceprkao po pijesku....bez uvrede. Ovo o 10x ubrzanju za tih par servisa je po meni malo neozbiljno.....ima tu malo vise toga za igrati se da ubrzas Vistu, ali ok....nema veze.

Jos nesto....nisam rekao da ovo radi brze ili bolje...ili ono...vec je XP trenutno daleko bolji OS od Viste...IMHO.
Kao sto sam rekao, imam dual boot.....na XP-u igram, a sa Vistom surfam netom i sve ostale bezvezne radnje.
Da, ne da ga pogledam za 1,5 h vec za 45 min mi ga XP "izvrti".
Vista je "poluproizvod" kojemu pod hitno treba sluzbeni SP2 ili nesto.
Ili ce jednostavno opet izbaciti na trziste takav poluporoizvod u obliku Win. 7....tko zna. Iskreno se nadam da nije tako i da ce napokon to biti dobar OS.

P.S.

Sto se mene tice EOD, nemam sta vise dodati.
I nauci se citat ako vec ides nesto komentirat.....a ne samo bezveze bubat i "nabijat" si postove jer ponekad je sutnja zlato.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2009., 09:08   #34
noobinator
Premium
Moj komp

noobinator's Avatar

poluproizvod po cemu?

zato jer imas 2 fpsa manje? hah,...a sorry, ti si strucnjak, imas ti pravo. idem si ponovno instalirati prastari os.
Staro 15.02.2009., 17:50   #35
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Citiraj:
Autor noobinator Pregled postova
poluproizvod po cemu?

zato jer imas 2 fpsa manje? hah,...a sorry, ti si strucnjak, imas ti pravo. idem si ponovno instalirati prastari os.
Ovo ti uopce necu komentirati....mnoge si zabavio sa svojim odgovorom.
U daljnju raspravu necu ulaziti, jer vidim da nema smisla......
XP nije nikako prastari OS....ne vidim od kuda si izvukao tu informaciju, stovise...vecina korisnika i dalje koristi dobro "ispolirani" XP.
Gle, ocito jos nisi skuzio....imam i Vistu i XP......ali kazem da mi XP bolje radi.
Ocito ti je taj "prastari" OS bio i jedini koji si od koristio.....

Uostalom, cemu dalje pricati tu o tome koji je OS "bolji", jer vidis naslov teme...."XP ili Vista za igranje".
Ne kuzim zasto onda ulazis u neke druge rasprave samnom ili sa nekim drugim u vezi samoga OS-a, a da nije direktno vezano uz igre!?

EOD....odem malo udarat po GTA IV....

Staro 15.02.2009., 18:06   #36
noobinator
Premium
Moj komp

noobinator's Avatar

pa dobro, koristis xp jer ti je bolji.
a cemu onda govorit da je vista poluproizvod?

svejedno je za igre, ako imas dobar komp radit ce na obadva osa.
ako imas slabu grafu stekat ce i na xp i na visti.
Staro 16.02.2009., 09:31   #37
MimiX
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Nije istina da Vista može pokrenuti sve programe i igre....
Nije u potpunosti usklađena kompatibilnost... ja sam recimo u Visti imao problema čak i s igrama kao Civilization i Colonization, koje je i 386ca mogla vrtiti i Win95...
U početnoj fazi je i WinXP imao te probleme, ali nakon peglanja vrti veliku većinu...
Najvjerojatnije je na to mislio kad je rekao da je Vista poluproizvod, nije ispolirana i nije usklađena sa starim sustavima i programima, i to joj je najveća mana mada ima još nekih sitnica...

p.s. čak i kod novih igara Vista često troši više resursa nego što je potrebno za dotične, dakle nije ni ekonomična, ni izbalansirana, ukratko još puno će morati raditi na njoj da bi sve išlo glatko i lagano...
Win 7 me zato donekle i zabrinjava, jer je moguće da će im to odvući pažnju od Viste...
Po meni su mogli napraviti Upgrade Viste umjesto novog OSa, koji je ustvari Vista kojoj su uklonjene neke mane...
MimiX je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2009., 10:15   #38
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Citiraj:
Autor MimiX Pregled postova
Nije istina da Vista može pokrenuti sve programe i igre....
Nije u potpunosti usklađena kompatibilnost... ja sam recimo u Visti imao problema čak i s igrama kao Civilization i Colonization, koje je i 386ca mogla vrtiti i Win95...
U početnoj fazi je i WinXP imao te probleme, ali nakon peglanja vrti veliku većinu...
Najvjerojatnije je na to mislio kad je rekao da je Vista poluproizvod, nije ispolirana i nije usklađena sa starim sustavima i programima, i to joj je najveća mana mada ima još nekih sitnica...

p.s. čak i kod novih igara Vista često troši više resursa nego što je potrebno za dotične, dakle nije ni ekonomična, ni izbalansirana, ukratko još puno će morati raditi na njoj da bi sve išlo glatko i lagano...
Win 7 me zato donekle i zabrinjava, jer je moguće da će im to odvući pažnju od Viste...
Po meni su mogli napraviti Upgrade Viste umjesto novog OSa, koji je ustvari Vista kojoj su uklonjene neke mane...
Upravo tako....

Samo, taj famozni Win 7 je mogao jednostavno bito neki sluzbeni, malo veci SP za Vistu. Od Viste su vjerojatno odustali (il ako nisu budu i to uskoro), kao sto je bio slucaj sa jos nekim njihovim operativnim sustavima. Tko jos koristi recimo ME!? Mene Vista recimo podsjeca na Millenium. A pogledajmo sta je ME donio novoga:
  • System Restore function
  • A new TCP/IP stack
  • Windows Media Player 7
  • Internet Explorer 5.5
  • Movie Maker application for recording, editing, publishing, and organizing audio and video content
  • No Real mode DOS
No, svi znamo kako je OS zavrsio (bar oni koji su onda koristili komp) i pitam se tko ga danas koristi!? I tko ga je uopce koristio malo duze?
Ok, zapravo ME se nije ni mogao nazivati "novim" OS-om, ali nema veze.....
Predvidam da ce na isti nacin zavrsiti i Vista, jer su skuzili da je ljudi nisu prihvatili, da je puna bug-ova i da nisu ispunili sa njom sve sto su obecavali...a najavljivali su je i kao razvijali godinama. Sjetimo se kada se jos najavljivala kao Longhorn (koje mi je cak i ljepse ime nego "Vista" ).
Mogu ljudi govoriti sto hoce, ali trenutno je XP i dalje "najispoliraniji" Microsoftov OS.

Staro 16.02.2009., 10:27   #39
noobinator
Premium
Moj komp

noobinator's Avatar

vista nije ni napravljena da vrti prastare programe, za to imaš win95 i dos.
mada neki i rade.

troši više resursa - to je istina. i xp troši više resursa od 98 (znam kad sam preso sa 98 na XP, pojelo mi je 128 rama sam tak). ram je danas barem jeftin, ubacis par giga i miran si.

jos malo ce sp2 za vistu, ipak nisu zaboravili
a win7 izlazi zato jer dosta njih ni ne zeli cut za vistu, ovak ce m$ jos dodatno zaradit $$.
Staro 16.02.2009., 11:23   #40
dario_cile
Troll
Moj komp

dario_cile's Avatar

win32 da te pitam nesto sto se ti smatras nekim strucnjakom???mene ljudi stalno zovu da im popravljam komp ili da im sastavim neku konfu,a ja se ne smatram nikakav strucnjakom vec to je za mene sad neko "osnovno obrazovanje"
Staro 16.02.2009., 11:55   #41
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Windows Vista preBETA, BETA, Final sve sam probao. Ostao sa na XPu. Jedan dan došao COD4 ja cijeli happy. Igram ja igru međutim jednostavno trza, a FPS je 40+ i ne pada ispod 35. Probao dosta mogućnosti i odustao. Stavio Vistu ono fore radi kad TDU i COD4 mi rade osjetno bolje. Od tada samo pičim Vistu i nemam problema. Što se tiče memorije i općenito resursa, nemam problema (8GB između ostalog dobro dođe sa igre i sve ostale gluposti). Što se mene tiče Vista je bolja, ali opet ovisi na svakom da isproba pa odluči.

BTW nisam naišao na igru koja mi neradi na Visti
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2009., 17:36   #42
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Citiraj:
Autor dario_cile Pregled postova
win32 da te pitam nesto sto se ti smatras nekim strucnjakom???mene ljudi stalno zovu da im popravljam komp ili da im sastavim neku konfu,a ja se ne smatram nikakav strucnjakom vec to je za mene sad neko "osnovno obrazovanje"
Hehehe...ne smatram ja sebe nikakvim "srucnjakom", a koliko mi je kompova proslo kroz ruke....sto ono sto sam sljakao po servisima, a sto ono sto sam radio privatno.....to ni ja vise ne znam.....
Uostalom, si vidio mozda neki moj post gdje se ja nazivam "strucnjakom"...makar ne znam sta bi u ovome kontekstu to uopce trebalo znaciti!? Strucnjak!? Strucnjak za sta!? Za popravit komp!? Nemoj me nasmijavat....
Kazes ljudima "popravljas komp"!? Pa i nije to bas neka mudrolija.....zar ne!?

P.S.

Citaj malo, ne bubaj gluposti bezveze.
Ili je cilj tvoga posta bio kako mi moramo znati da ti "popravljas" kompove! Hebeno!
Uostalom, ako su ti godine u profilu tocne tesko da si radio bas nesto previse na nekim starim operativnim sustavima ili da si radio na nesto puno strojeva.
Znaci, kada su recimo Win 2000 ili ME bili aktualni. ti si imao cca 7-8 god......a ne znam bas koliko si onda "popravljao".....
"Strucnjak"...eh.....naucio instalirat OS i sklopiti neki novi komp......a i ovo ti je vjerojatno prvi komp u zivotu......
No ok, ipak ti "popravljas"!? Bilo bi lijepo da to objasnis!? Kako ti nekome "popravis" komp!? Nekome se shebe CPU i ti ga "popravis"!? Ne, zamjenis ga....ne popravljas nista....

Zadnje izmijenjeno od: win32. 16.02.2009. u 18:36.
Staro 16.02.2009., 18:32   #43
dario_cile
Troll
Moj komp

dario_cile's Avatar

Citiraj:
Autor win32 Pregled postova
Hehehe...ne smatram ja sebe nikakvim "srucnjakom", a koliko mi je kompova proslo kroz ruke....sto ono sto sam sljakao po servisima, a sto ono sto sam radio privatno.....to ni ja vise ne znam.....
Uostalom, si vidio mozda neki moj post gdje se ja nazivam "strucnjakom"...makar ne znam sta bi u ovome kontekstu to uopce trebalo znaciti!? Strucnjak!? Strucnjak za sta!? Za popravit komp!? Nemoj me nasmijavat....
Kazes ljudima "popravljas komp"!? Pa i nije to bas neka mudrolija.....zar ne!?

P.S.

Citaj malo, ne bubaj gluposti bezveze.
Ili je cilj tvoga posta bio kako mi moramo znati da ti "popravljas" kompove! Hebeno!
dobro izvini nisi se ti nazvao strucnjakom neko drugi ali opet da vratim.......evo ja iskreno iznosim svoje misljenje i ne svidja mi se taj nacin na koji se ti prezentujes na ovom forumu(ne mislim nista lose imas svoj stav i znanje koje opavdavas)ali brate po kontekstu tvojih recenica mogu zakljuciti da se neki umisljen baja sad dignutim nosom

i jos nesto nisam se htio pohvaliti kako "popravljam" kompove, sigurno da je to svako od nas na forumu uradio....malo smo skrenuli sa teme ali.......
Staro 16.02.2009., 18:42   #44
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Eh, daleko sam ja od nekog "umisljenog baje".......ili bilo vcega slicnoga.
Ocito je netko nesto krivo shvatio.....malo pronjuskaj po mojim starim postovima pa onda zakljuci sta i kako.
A daleko sam ja od bilo kakvog "strucnjaka". Strucnjak jesam, ali za neke druge stvari...za kompove sam prosjecni korisnik koji se voli igrat i malo "prckat" po njima....i nista drugo.

P.S.

Ovo ide debelo u OT, pa je bolje tu stati.

Staro 17.02.2009., 13:27   #45
MimiX
Premium

"vista nije ni napravljena da vrti prastare programe, za to imaš win95 i dos.
mada neki i rade."

Kakav je to komentar, pa znam da nije, a mogla bi biti....

Tu je netko spomenuo da nije našao igru koja mu ne radi na Visti...
Tu je smješna izjava, jer ako igraš nove igre normalno da će raditi, ja sam nalazio igre koje ne rade ni na XPu, a kamoli na Visti...

Igre se ne biraju po vremenu izlaska nego po kvaliteti....
Ja želim operativni sustav koji će vrtiti sve igre, a ne samo nove... mislim da to nije previše zahtjevno...

A što se resursa tiče, normalno je da novi sustav troši nešto više od staroga, no ja sam rekao da Vista bezveze troši resurse... IQ joj i nije baš neki iako Microsoft baš to hvali kod Viste...

Ako je skrpaju i poprave da sama uključuje samo procese koji joj trenutno trebaju, a ne sve, onda bi to mogao i biti solidan OS...
Staro 17.02.2009., 22:10   #46
noobinator
Premium
Moj komp

noobinator's Avatar

Citiraj:
Ako je skrpaju i poprave da sama uključuje samo procese koji joj trenutno trebaju, a ne sve,..
zašto stavljaš ultimate verziju a znas da ti pola toga nece trebat? i jos se bunis zasto ima tolko procesa? LOL!
Staro 18.02.2009., 09:10   #47
MimiX
Premium

Kako zašto, ti kao da nikad Vistu nisi koristio... Velik broj procesa dovodi do nestabilnosti u radu... Često zna izbacivati iz igara, pa čak povremeno dolazi i do zamrzavanja internet preglednika...
Kad bi se procesi palili po potrebi postigla bi se puno veća stabilnost... Doduše smanjila bi se reakcija za koju sekundu, al bitnija mi je stabilnost...
Staro 19.02.2009., 22:45   #48
Chuby
Premium
Moj komp

Chuby's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Vistu instaliras samo iz jednog jedinog razloga a to je DX10, ako ikako mozes zivjet bez DX10 instaliras XP. XP radi bez pitanja, Vista zajebava kad god ima priliku.
Chuby je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2009., 09:14   #49
MimiX
Premium

Istina, zato i kažem da je stabiliziraju bila bo odlična, ovako zna stvarati probleme...
Staro 01.03.2009., 04:23   #50
miro123
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
ako imate high end mašine onda definitivno vista, ostali xp
miro123 je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2009., 07:46   #51
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

dobro sad, ne bas high end. meni vrti sve na visti sasvim pristojno, a nije bas neki "high end"...

@mimix: koje ti to igre ne rade na xp? ni na visti?
imenuj ih pa da vidimo hoce li meni radit... samo se treba malo potrudit.

inace sam misljenja da su xp i vista jednako (ne)stabilni, na kraju se sve svede na to sto ti se vise svidja. za godinu dvije ce se raspravljat jel bolja vista ili win 7, i nikome nece padat na pamet da drzi xp, kao sto sad samo rijetki endemi imaju win2000 ili 98, a i to je vjerojatno zbog starosti doticnog racunala...
rodney je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2009., 02:41   #52
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Izbor izmedju Windows Viste i XP-a je prvenstveno subjektivna odluka, ako vam komp moze podnijet Vistu, probajte i jedno i drugo pa sto vam vise pase. XP je definitivno najuglancanija inacica doticnog OS-a, ali uzmimo u obzir da je izasao vec SP3 za XP, dok je Vista tek na SP1, tko zna, mozda ce i ona biti bolja, ma da cisto sumnjam jer je Windows 7 na pomolu, pa ce vjerovatno sve ruke programera i developera biti na toj temi, zaboravljajuci na Vistu.

Osobno sam koristio Vistu SP1 oko 3-4 mjeseca u komadu, mogu reci da mi je radilo sve uredno. Radile mi sve igre i aplikacije koje sam stavio pred nju. Koristio bi mozda i duze, no mojom krivnjom sam nesta shebo i onda stavio XP. I na kraju dajem bod XP-u, radi brze, bolji odziv ima da tako kazem, a o stabilnosti necu jer ovisi od konfe do konfe, a i pojam stabilnosti je subjektivne prirode.

BTW, ako netko cvrsto stojeci na svojim nogama iznosi svoje stavove koje podupire argumentima, ne znaci odmah da je umisljen. Cesto sam vidjeo takve situacije, jer pratim dosta forum, ali malo sudjelujem u raspravama, da su ljudi optuzivani bez opravdanih razloga.

Ispeci pa reci, ili kompjuteraski, sprzi cd pa napisi
Staro 05.03.2009., 02:57   #53
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
bla bla bla ... meni vista x64 radi već godinu i pol i to ista instalacija bez greške,nikad nikakvih problema,apsolutno nikakvih problema...zahtjevan sam korisnik i sve odradjuje fantastično...nebi se vratio na xp-a nikad više,neke stvari su u visti puno jednostavnije (svakodnevne sitnice),estetski je ljepša i radi baš kao što mi je radio xp - bez problema

no,ja mislim da mnoge stvari po pitanju problema nisu toliko ni pitanje OS-a već korisnika ... iako,šalu na stranu,ako neka vista nije preporučljiva onda je to 32 bitna...na x64 se nikada nisu odnosili toliki problemi koliko na x32

eto,dakle sve 5,nikad zamrzavanja,rušenja,nekompatibilnosti itd ... a komp je i zvjerski oc-an,ne štedim ga,dakle hardware je još i pod overdose-om
Staro 06.03.2009., 22:11   #54
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
bla bla bla ... meni vista x64 radi već godinu i pol i to ista instalacija bez greške,nikad nikakvih problema,apsolutno nikakvih problema...zahtjevan sam korisnik i sve odradjuje fantastično...nebi se vratio na xp-a nikad više,neke stvari su u visti puno jednostavnije (svakodnevne sitnice),estetski je ljepša i radi baš kao što mi je radio xp - bez problema

no,ja mislim da mnoge stvari po pitanju problema nisu toliko ni pitanje OS-a već korisnika ... iako,šalu na stranu,ako neka vista nije preporučljiva onda je to 32 bitna...na x64 se nikada nisu odnosili toliki problemi koliko na x32

eto,dakle sve 5,nikad zamrzavanja,rušenja,nekompatibilnosti itd ... a komp je i zvjerski oc-an,ne štedim ga,dakle hardware je još i pod overdose-om
Da i neki kažu da ima usporenja kod X64 verzije, a ja sam sa identičnom konfom imao iste rezultate što se mene tiče X64 je čak i bolja. Sa 8GB RAMa ona meni u IDLEu cuca 2GB

Vozim je oko 4mjeseca i za sada nisam primjetio nedostataka
Staro 10.03.2009., 13:49   #55
MimiX
Premium

Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
dobro sad, ne bas high end. meni vrti sve na visti sasvim pristojno, a nije bas neki "high end"...

@mimix: koje ti to igre ne rade na xp? ni na visti?
imenuj ih pa da vidimo hoce li meni radit... samo se treba malo potrudit.

inace sam misljenja da su xp i vista jednako (ne)stabilni, na kraju se sve svede na to sto ti se vise svidja. za godinu dvije ce se raspravljat jel bolja vista ili win 7, i nikome nece padat na pamet da drzi xp, kao sto sad samo rijetki endemi imaju win2000 ili 98, a i to je vjerojatno zbog starosti doticnog racunala...
Evo recimo primjer nove igre kojoj Vista stvara probleme:
FIFA Manager 2009... kicka non stop iz igre, tj igra puca iako je orginal... već sam na jednom topicu pisao o tome...
Kad sam instalirao Win XP SP3 na drugu particiju i FIFA Manager 2009 isto tamo, igra je radila puno bolje iako i sada s vremena na vrijeme izabacuje...
Ne znam koji je razlog... pisao sam i EA i Nvidiji, nismo uspjeli pronaći rješenje....
Igra je orginal, ima upisan kod i sve... Ako tko može pomoći nek javi?

btw. Sto se tiče tvoga pitanja vazanog uz starije igre koje nerade, to su uglavnom igre(ne sjećam se sad konkretno koje određeno) iz 90ih godina, tipa nekih verzija Civilizationa, Colonizationa i sl.
Staro 21.03.2009., 17:38   #56
Red Worm
Plasticni kirurg
Moj komp

Red Worm's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Pitanje: kako i gdje pogledati na XP windowsima na kojem Bitu rade?
Red Worm je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2009., 18:11   #57
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Red Worm Pregled postova
Pitanje: kako i gdje pogledati na XP windowsima na kojem Bitu rade?
Evo.

Za pojedini program ti ima u Task Manageru pod Procesima
EDIT:

Tek sada vidio da je za XP traženo, a valjda opet isto.Tuci Win + R, pa upiši winver
Staro 21.03.2009., 18:15   #58
thopok
Guest

Datum registracije: Jun 2008
thopok je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2009., 18:18   #59
Wozniak jR.
humanware
Moj komp

Wozniak jR.'s Avatar

Datum registracije: Mar 2009