|
![]() |
#181 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
Daikatana - ako se malo stariji sjecaju :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Midtown madness, ajme majko...
![]() |
#184 |
ATI FOREVER
Datum registracije: Nov 2008
|
Far Cry 2- mislim ono vozanje po mapi gore-dole ne da je dosadno nego preeeeedosadno..uništili su igru, a da još ne spominjem da te iza svakog ugla čeka neprijatelj, pa izađi van iz auta, ubij protivnika, uđi nazad unutra i tako stalno! NFS ProStreet- počeli su uništavati NFS serijal sa Carbonom, a Prostreet je vrhunac uništavanja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() 2 odvratne igre |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
volveraš
|
Čitam i nebrem vjerovat. Naslov teme je najgora igra koju ste IKAD igrali a vi iznosite nebuloze kao GTA IV, Far Cry 2, Crysis, Carbon, sve-najnovije-igre... Dobro, ako ste igrali jednu od tih i nikaj više - onda se ispričavam. Ruku na srce al niti mene nisu impresionirale navedene igre al da su najgore - smiješno. Smiješno i žalosno izbacivanje flustracija.
![]() |
#188 | |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#190 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Big Rigs: Over the road racing uvjerljivo najgora igra koja postoji (ne šalim se, igra je sinonim za bugove i loš gameplay), i madboy može potvrditi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ee ona igra kaj je bila đabe (ili se morala plačati? ) uz novine, nešt mirko cro cop tak nešt ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
volveraš
|
![]() |
#193 | |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
WoW.. za mene najgora igra ikad ![]()
![]() |
![]() |
#194 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Mislim,ovo što iznosite su čiste bedastoće,ova bajina lista je komatozna-ako su ti najgore igre ikada! Iako sam taj fenomen već jednom primjetio da je igra hvaljena i dizana u nebesa samo zato jer vam je radila na nativnoj rezi 22 colnog monitora sa brdom nepotrebnog AA i AF,dok ja nisam ukazao na tu problematiku pa je krenula pljuvačnica ![]() I neizmjerno sam ponosan na to. ![]() Naravno radilo se o FC2. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Troll
|
Citiraj:
![]() pa oni koji su imali normalan PC znaci neki prosjecan PC nisu GTA IV mogli da vrte ![]()
![]() |
![]() |
#196 |
Banned
|
To igru,opet ti ponavljam,ne čini lošom! Bože moj,jel bruka smanjit detalje?Nije.Ako ti ni tada ne radi,znaš čega je došlo vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Troll
|
![]() |
#198 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
slazem se lega dejanbinladen, Daikatana je nesumljivo naj gore sta sam proba na PC-ju o igrama tipa mirko-crocop za 35 kn necu nista rec jer cjena govori sve (ako je tocna a sve vise od 35 kn je bezobrazluk) da na zalost sad se prvo isfura grafika a prica,zaplet i radnja se smisljaju nakon sta se napravi igra pa se selotejpom zaljepe oko grafickog engina i puste u prodaju ![]() pa se cude cinjenici da ekipa vise skida torente nego demo-e ![]() za kraj moran napomenit da se ukusi razlikuju i da se o njima ne da racjonalno pricat pa zato nemjte odma graknit na mene kad kazem da mi je Far Cray 2 cisto OK ![]() isto tako Mirror's Edge, ne znam dal bi dotican softverski proizvod nazvao igrom ili jednim velikim tehnoloskim demom nvidi-je (ali mjuza je mrak, je je malo sam sminker ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
volveraš
|
Lepo je Žile to sve napisal, nema kaj. Ja ne znam zbog čega je tema podignuta. Svaku lošu igru pokušavam bacit daleko u zaborav a ne se ovak prisječat 'bisera' iz prošlosti. Moral bi zapravo dobro razmislit koja je igra meni bila najgora - bilo ih je al trebalo bi to odvagat.
![]() |
#200 |
Banned
|
Evo ja se u ovom trenutku mogu sjetit samo jedne-full spectrum warrior. E to je stvarno ono,bilo loše.Čak i ne toliko tehničkom izvedbom,ali molio sam boga samo da hoće što prije završit.Sad sam još jednu imao na pameti,ali eto pobježe mi.Dopisat ću čim se sjetim. To je ono što igru čini lošom.Ako je toliko nezanimljiva da moliš boga samo da vidiš creditse.A dali radi na 25 ili 250fps,zaboli me ona stvar.Ako je to ono što igru čini lošom onda ajmo svi dogovorit jedan spontani događaj,kao ono da se nađemo na trgu i svi skočimo u isti čas.Samo nećemo skakat nego ćete vi kupovat konzole ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
devil may cry 3 - iskreno se divim svakom ko je uspio igrat na PC preko misa i tastature to se zove losa konverzija grafa 5, prica 5, ali mos je samo gledat i eventualno probat slomit koji prst prije nego bacis misa i tastaturu kroz prozor od frustracije ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Znam da su ukusi različiti, ali ne mogu vjerovati da ti je NFSU2 bio tako loš da si ga smjestio pod ovu temu? Meni je taj nastavak jaako dobar, nakon prvog Undergrounda, koji je donio nešto novo u serijal, dvojka je sjela još bolje sa slobodom kretanja (free roam) i svim onim izmjenjivim dijelovima vozila. Uz to još i lijepa grafika te odlično pogođena (za taj tip vožnje) upravljivost. Ukratko, jedan pravi adrenalinski nastavak potrebe za brzinom. Stvarno me zanima zašto ju smatraš tako lošom? Inaće, najgora igra koju sam ikad odigrao (možda ima i gorih ali ih se sad ne sjećam) je GTA IV. Najgora zato što sam puno očekivao od nje, a dobio izlomljene teksture, hodanje po zraku i neupravljivo vozilo. I sve to u dvije minute koliko sam ju "igrao". Ne znam...možda sam ja ipak za konzole ![]()
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 14.02.2009. u 01:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
eto da i ja napišem koji redak u temi nfs prošit i undercover zajedno bez trunke razmišljanja najgore ikada tron dijele sa juicedom i tu je Heroes of might and magic 4 dijelim mišljenje s vama da je nfs nakon ug2 otišao u k***c ali ak nikaj drugo most wanted mi je bil dobar zbog M3 gtr... carbon : ajd-bože-pomozi-zbog-ove-holivudsko-usrane-priče ,al nije ni toliko loš simsi -to igraju ženskice ![]() neko je spomenul daikatanu a ja dodajem još i red faction 2 prvi dio je bil relativno dobar ali dvojka je reciklirana i dosadna manje više pazim kaj "kupujem i nabavljam" ![]() ne palim se na hype (izuzev SC2 i Diabla 3) ,tako da ne igram sve i svašta,a bogami ,i nema se vremena ko prije (poso,kuća,birtija)
![]() |
#204 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() Mafia 2 je igra, a ne igrica....IMHO. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Banned
|
Jesu to fore Igora Sečena i Thea Valića iz PCPlaya?Kako su me nervirali sa tim sitničarenjem ![]() Igre su monopol,čovječe ne ljuti se,rizik,domine,žmirka,žace i lopova itd itd. To su igre. A ovo sve su video igrice.Tek tako,da ne bi bilo zabune ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
sve novije od NFS Hot pursuit 2 (u tom serijalu) ![]() doom3 - premracna igrica...perfect 4 goth & emo kidz ![]() crysis - nije to to...previse zakompliciraju i nije mi sjela heroes4, 5 itd - heroes3 legenda...ostalo je njesra aoe3 - igral dok je izasla...bio u igri 10min, i nakon toga uninstall i ostal vjeran aoe2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|