|
![]() |
#3931 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
imam original cod 4, jel mogu napravit u igri svoj server, pa ga dodat u xfire, jelm moguce da ga prijatelji dodaju i connectuju se na mene, i jel moguce netko koji nema orig kljuc da se spoji..?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3933 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Pardoncek ako je vec bilo a sigurno je. Kako ubaciti mape jer skinio sam neke s gamespota i po njima kaze da se sve iskopira u cod4/usermaps i sta jesam i s ime mape da je folder i direkt u usermaps ali kada idem pokretati onda nevidim mape na listi. Edit: Nasao sam sam kako to napraviti. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 08.02.2009. u 03:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3935 |
Hurr durr
|
Morati cu to malo bolje onda pogledati da mi radi bez moda jer ako stavim sve u usermaps i ukucam preko konzole onda mi izbaci error. Malo sam prckao po netu i vidio da se mora .ff staviti u cod4\zone\english a .iwd u cod4\Mods\ModWarfare (ja sam svejedno sve ostavio jos u usermaps\mp_imemape) i pokrenuti ModWarfare mod pa onda preko konzole mapu ucitati. Ako netko zna tocno gdje sve sta staviti i da nemoram koristiti ModWarfare mod neka mi javi jer mi je malo kasno za razmisljati kako gdje. ![]()
![]() |
#3936 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
neznam o cem pricas,stavis mape u usermaps/mp_imemape (najbolje ostaviti kako ga i extractas) i onda je svejedno pod kojim modom ti pokrenuo mapu,bio on promod,modwarfare,pam,ili stock game,on mapu mora dignut iz konzole. druga stvar je ako u modwarfare ili nekom drugom mod folderu imas previse razlicitih modova pomjesano,pa se oni kolju.
![]() |
#3937 |
Hurr durr
|
Ovako, modova nemam osim onog sta dolazi vec u igrici ( ModWarfare ). Evo recimo hocu pokrenuti mp_oldschool i evo gdje se nalazi sve to i sta sve je unutra. I kada pokrenem cod 4 mp i otvorim konzolu pa ukucam map mp_oldschool i nakon toga izbaci mi error kojeg nemrem vidjeti sta je nego vidim dole da je ikona od cod 4 i pise error.
![]() |
#3938 |
Premium
|
meni obicno to pise za dxerror kad alttabam kad se zbrejka igra. neznam,ja normalno pokrecem istu tu mapu u bilokojem drugom modu
![]() |
#3939 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
1. moraju imati originale kao i ti 2. digneš internet server, ali da bi se server pojavio na XFireu prvo se netko mora spojiti na server preko xfirea, a to će napraviti tako da mu posaljes IP adresu i da je on onda ručno doda u favoritse i onda se spoji. Tek tada se server pojavi na xfireu. Ti se lokalno neces moci spojiti preko xfirea (ako uspijes javi i meni kako). Problem je što nemaš (ako imaš običan ADSL) stalnu IP adresu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3941 | |
Premium
|
Citiraj:
@naravno da mozes,postavljas dedicated na YES,tada ti se igra spusti u konzolu i napravio si server,das svima ip sa defaultnim portom(ako si taj podesio,28960) i mogu se spojit na tebe.Ako radis sa originalnim iw3mp.exe onda ce samo ekipa sa originalima se spojit,ako radis preko modificiranog (PM za link) onda ce moc i ostala ekipa spajat. Dedicated na Yes rjesava i tvoje pitanje i pitanje pogija,jer se moras kroz igru/hlsw/xfire spojit na svoj dedicated server iako je dignut lokalno.Stalnu ip adresu vjerujem nemas pa je rjesenje preko no-ip.com gdje ces za adresu servera dobit domenu,i neovisno o tvom ipu uvijek ce bit ista domena.
![]() |
![]() |
#3942 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Koliko upload treba imati za recimo 6 igraca? Tj vise me zanima za dvojku...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3943 |
Premium
|
Auf nebih znao tocno reci,sve ovisi o postavkama.U pocecima cod4 serijala,ja sam mojim klanovcima drzao server na kojem smo medusobno igrali 5on5,ping 60,ali uz ugasen punkbuster.Tako da ako vjerujes drugim igracima s kojima igras,slobodno ga ubij posto ti veliki dio veze on guta. Najbolje je probat ![]()
![]() |
#3944 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ajde amdejac.. napisi koji ip server di igras.. nisan igra call vise od po godine bija se malo uvatija countera...ali i dosadija... pa napisi koji ip.. dobrog servera i reci jeli origigi ili... nevirujen da se men sicas... ali ja se tebe sican i na par servera smo igrali i igra je bila dobra ..samo... san izgubija sve ip adrese pa ono..ako nije bad... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3946 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Onda odi na http://www.xfire.com/?username=amdejac1 i tamo ćeš vidjeti servere na kojima igram. A možeš se učlaniti i u PCE Guilde.
![]() |
![]() |
#3947 | |
Premium
|
Citiraj:
localized_english_iw00 localized_english_iw01 localized_english_iw02 localized_english_iw03 localized_english_iw04 localized_english_iw05 localized_english_iw06 i staviti u main.Moj savjet ti je poslan na PM
![]() |
![]() |
#3949 |
Premium
|
sitija san se xfire accounta.. pa san nasa neke servere..ajme jedva cekan.. jos ce mi tribati tjedan da se uigran a i igran s novin mison.. moze neko reci koliki je stavija dpi iako je top osobne prirode ali dpi.. na mx 518.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3952 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Nema na cemu. A i ja sam prije volio igrati na nesto vecem sensitivitiju...igrao sam na oko 6...ali sam shvatio da mi je lakse na sto manjem sensu kojeg sam smanjivao za pola svakih par dana...znaci sa 6,na 5.5 i tako igram 3-4 dana dok se malo ne upraksam..i danas igram na 1...bas sam mislio danas na 0.7 staviti i to ce biti konacno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3953 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Meni mislim da je bilo 2000 na mišu i 14 ingame ako se dobro sjećam.Definitivno stvar osobne prirode i podloge na koncu.Zato je meni 5L bio sranje i bačen novac,a moj brat neće da pogleda moj func1030 koji je meni odličan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3955 |
Banned
|
Kad stavim komp u funkciju,pogledat cu,to ostaje u player folderu.Sjecam se da je cimer bio imao onu whoa reakciju,ti nisi normalan,kada je to vidio. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3956 |
Premium
|
da sta nije malo previse 14 sensitivija jesi mora trcati glavon za mison, tresla ti se glava bice ko da si na speedu... ![]() btw apacer jeli kempas ili....jer hmmm proba san ja biti kamikaza sa tako malin sensitivien i nije mi bas uspilo dok kod kempa.. to je to ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3957 |
Banned
|
Kažem vam,komp mi je malo u disfunkciji pa nemogu ovaj čas pogledat,ali znam da je taj gorespomenuti cimi igrao,i stavio na 5 preko konzole,i da sam ja poslije išao povećavat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3958 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
@sysyphus Zavisno od mape i na kojoj strani igram...ako sam u attacku,na svakoj mapi rusham ko telac ^^ osim na strajku gdje polako idem na B dok ostali idu na A. A sto se tice obrane,tu samo na Crashu rusham kroz middle...dok na ostalim mapama uvijek imam neku tocku gdje sam i oko nje se vrtim citavo vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|