|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
reset IP adrese
Kako živim u području koje nema ADSL imam problem sa spajanjem na internet. Sada koristim T-com Web and wakl pristup i htio sam napraviti mrežu da se više nas može koristiti istom karticom bez prebacivanja iz kompjutera u kompjuter. Postavio sam jedan komp. da glumi server, na njega spojio D-linkov Wirelles AP DWL-2100AP, postavio sve postavke i sve ok do trenutka kad trebam prekinuti internet vezu. Tada se resetiraju IP adrese i mreža postaje limitirana i neupotrebljiva do ponovnog ručnog postavljanja IP adrese. Ima li netko ideju što napraviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Na koji način prekidaš internet vezu? Što točno napraviš da se "IP adrese resetiraju"? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Spojim se na taj kompjuter preko Ultra VNC-a i preko Web 'n' Walk managera prekinem vezu. I onda se mreža resetira i pokuša sama pronaći IP adresu ali ne uspije i ostane limitirana a dijeljenje internet konekcije se isto pobriše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
To zvuči kao biser tog softvera. Rješenje? Neam blage. Jel ima možda negdi novija verzija tog softvera? Jel to slućajno USB verzija ili Express / Compact card verzija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
Verzija je Express / Compact card, nisam tražio novi softver, mogu pokušati Mogu zamisliti da se adrese pobrkaju kad resetiram komp. ali ovako nešto mogu samo windowsi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Nešto sam pokušao i sad mi prilikom aktivacije dijeljenja internet veze u postavkama WnW javlja da user name i pass nisu postavljeni za sve korisnike i da to obavim u Connect dialogu. Što to znači? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|