|
![]() |
#1 |
digi-media.org
Datum registracije: Aug 2008
|
veliki problem s PC-em ..pls help
Dakle ovako..da počnem Danas prilikom igranja warcrafta 3,odjednom mi je slika počela treperiti i nakon minutu,dvije vidio sam samo ispremijesane boje,bijela i mnogo drugih boja i nisam vidio nista osim tih boja...kasnije sam restartao pc,i onda je radilo nekih 10 min..i nakon toga vise nikad ...u windows ne mogu oci nikako osim u safe mode i safe mode with networking i tamo je slika takva da su preko nje tockane crtice (kopirat cu ss) ....isprobao sam novi konektor za grafu..uštekao sam zamjenski monitor ..i opet je isto ... sad sumnjam na 3 stvari ....ili je do grafe,ili do napajanja ili do nekog worma. btw...sad u safe modu vidim da su "nestali" svi driveri.....od drivera za zvuk,za grafiku...nema direct x-a..... manualno sam skinuo s neta driver za grafu i restartirao pc,...ali opet je isto ...isao sam u dxdiag.....i nemam cak ni sekciju display.... sad..da li bi format windowsa to rijesio?..da li je netko imao sličan problem .... dobrodošla je svaka pomoč.. btw..evo slike .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
svašta je moguće, ak su na screenshootu crte onda vjerojatno nije do grafie moguće je da je neki virus ak ti nije problem reinstaliraj windowse pa budeš vidio |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
To ti je grafička. Napiši kakav komp imaš i kakvo ti je napajanje?
![]() |
#5 |
digi-media.org
Datum registracije: Aug 2008
|
ovako....nije oca-na,ventilator se vrti,provjerio sam. imam tagan 420W ixeye.... osim njega imam: 8800 GTS 640 mb 2 GB rama intel core 2 duo e6300 gigabyte 965p s3 320 GB hard 1 DVD pržu ... jos cu malo sacekati sa odgovorima pa cu vidjeti kako dalje....kad bih bio gotovo siguran da je to zbog virusa isao bih odmah na format ..jer imam ccc-a 60 gb stvari koje ne bih zelio brisati.. meni to najvise liči na virus,worn svejedno zato jer,nije mi jasno na koji drugi način se driveri mogu automatski obrisati .. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|