|
![]() |
#1058 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
hehe, pravi se javlja :P ma dobro, kazem nije nis strasno...do 1.5v je podnosljivo, al nije sad bas da ih nemres ubit, ja uspio ne brini ![]() @alfa115, hebiga nemres i ovce i novce...ok je ovako ako te ne brine malo vise voltaze, naravno ako zelis manje voltaze treba i smanjit frekvenciju ![]() moj prijedlog, odes lijepo na 3.5ghz direkt i smanjis malo volte, razliku izmedu 3.56 i 3.5 bome neces osjetit ![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1060 |
Forewer Young
Datum registracije: Oct 2008
|
ma nije frka,pre zadovoljan,dao bi ja njemu jos vise voltaze i frekvencije ali izgleda da je to plafon,ince komp leti...sa Crucial Ballistix 2x2 GB DDR2-800 @ 1113,2.24 V. ako prdne,probat cemo nesto drugo,nije mu to nista ![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
Forewer Young
Datum registracije: Oct 2008
|
tnx,ma neka tako stoji,bio je on na 3.62 i 1.53 V,i radio sam sa njim dosta vremena tako,dok nisam probao orthos koji ga je nako par minuta srusio,i sada pustio tako ![]() Prije bigtyp imao freezer pro 7,dobar je bio ali ali bibtyp je spustio temp procu za 5 a plocu za oko 10,12 mozda,za isti oc(ploca na full load ili gaming) |
![]() |
![]() |
#1062 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1063 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Probao sam ja tog Zalamnjerosa staviti na svog naklokanog E6850 davnih dana i rezultati su bili katastrofa spram ZEROtherma i Frizerke... |
|
![]() |
![]() |
#1064 | |
Premium
|
Citiraj:
Netreba mi za zvijerku kao sto je E6850. ![]() Kad vec imam zalmanceka mislio sam ga stavit na Pentium 531. ![]() Ali preskonja je i sa stock coolerom iznenadjujuce hladan al eto, bar da hladi chipset. ![]() btw. Kolika je otprilike razlika naspram frizera? |
|
![]() |
![]() |
#1065 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Da li je netko probao nekako staviti 12cm ventilator na Katanu 2? Recimo Glacialtech Silent Blade i nekako ga učvrstiti, baš me zanima kakv bio onda bio odnos buka/temperatura. |
![]() |
![]() |
#1066 |
Premium
|
Nisam našao taj adapter za kupiti, napravio sam doma sam. Imam doma metalsku radionu pa sam si sam pomogao. U 4 rupe oko socketa sam prvo zašarafio stupiće visine mislim oko 13mm. Nešto poput originalnih zalmanovih ali sam ih potokario nove. Zašarafio od ispod, na to stavio od plexia nosače u koje se zalman sa obrnuto okrenutom kopčom zašarafi. Nemam doma još ni jedan tako čvrst cooler, mogu cijelu ploču nositi a da držim samo za njega ![]() Evo i slika tek toliko da se vidi kako je ispalo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Premium
|
Citiraj:
Odlicno napravljeno. ![]() btw. Jesi gledao u Formela? Mislio sam danas svratit vidit ima li, al nije mi se dalo. ![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Sto mislite o novom Big Typhoon-u Big Typ 14PRO? Dali se isplati dati 500 kuna, koliko kosta u Vemilu, za njega? |
![]() |
![]() |
#1069 |
Premium
|
Mislim da ima i jeftinijih hladnjaka, šta je previše previše je, barem po meni Zvao sam Formel i kažu da nema, zvao sam i optimum isto nemaju. Ovi u Formelu su rekli da bude toga bilo opet ali ne znaju kad a to može značiti i za 6 mjeseci ili nikad, sve je moguće a ja sam kupio taj hladnjak zato jer svijetli, a pošto cijeli komp bude svijetlio plavo onda se savršeno uklapa Više o tome na drugom mjestu i kad posao privedem kraju. |
![]() |
![]() |
#1070 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
mislim da ne.... uzmi cooler master hyper z600... kosta oko 350kn, je velik, al super hladi... mog q6600 na 3,5/1,48V sa 12 cm ventom na 1000o/min temp su mi 33 na idle i 60 pod opterecenjem u primeu... svakako preporucam |
|
![]() |
![]() |
#1071 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Nije ga problem stavit jer je org. cooler iste dubine - 25 mm! budem probao pa javim! |
|
![]() |
![]() |
#1072 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Možda bi bilo zgodno s nečime zatvoriti bočne strane Katane, 12cm vent je širi i dosta će zraka ići oko hladnjaka, a ne kroz njega. Mislio sam staviti komad plastike koji bi išao s venta do stražnjeg kraja Katane (s bočne strane) tako da sav zrak iz venta ide preko hladnjaka. Stvarno imam previše vremena... |
![]() |
![]() |
#1074 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislio sam te svejedno PM-at neki dan posto sam vidio da si trazio ZM-CS1. No dobro, necemo vise chatat. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1076 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Ajde nek mi netko kaže iz osobnog iskustva ako je probo! KATANA2 vs Hyper TX2 KATANA2 vs Frižider 7Pro....jel je katana slabija od navedenih, znam da je F 7pro slabiji od TX2 jer sam ima oba, i igrom slučaja ih podjelio i sad meni fali ...pa me zanima ta KATANA za 200ćuna...jel vrijedi ili ne! |
![]() |
![]() |
#1078 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1079 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1080 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() Samo da ti dam jednu onak, malu predodžbu oko temperatura. TR HR-01 @ E8600 na P5K sa 3.33GHz sa 1.1V = 17/26°C idle/load TR HR-01 @ E8600 na Marsici sa 3GHz sa 1.0V = 22/31°C idle/load Pasta jednako razmazana u oba slučaja. Znaš možda do čega je? Nemožeš na osnovu toga pričat takve gluposti. Uzmi isti proc na istoj ploči pa mjenjaj coolere i gledaj rezultate ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|