|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2004
|
Neugdno mi vise postaviti ovako pitanje
Lol,vase misljenje(ajd jos samo moje i nicije vise ![]() P4 3.0 ht Abit ic7 2*512 ddr 500 kingmax hardcore 120 gb seagate barracuda GF6 GT SyncMaster 757 NF DVD ROM I CD RW TEAC modem,tipkovnica,miš,zvučnici(2.1) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Super komp. Ali mogao si umjesto tog 3,0Ghz uzeti neki 2,4C ili 2,6C i klokati ga ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Oš se mijenjat za konfu? Pliz. ![]() Sad ozbiljno - odlična konfa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
zakon konfa, ali i ja bih slabiji proc jer je po mome mišljenju (ne kažem da ostali ne znaju, nego jednostavno imam takav feeling po kriteriju uloženo/dobiveno) 3,0 overkill. 2,6 bi bio moj izbor. kažem, to je samo moje mišljenje. u današnje vrijeme dati toliko više para za tako mali dobitak koji možeš pokriti OCanjem je meni besmisleno. ali i ako odlučiš 3.0 dobro razmisli prescott ili northwood. na stranu zagrijavanje i to sve... prescott u nekim slučajevima može biti dobar izbor. i ne bih uzeo tagana jer je to novi enermax - kvalitetno napajanje, ali ipak precijenjeno. meni je fortron još uvijek No1 mainstream PSU. opet kažem, to je sve stvar ukusa, a o ukusima se ne raspravlja.
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: May 2004
|
hvakla svima na mišljenju zaboravio sam da ću staviti enermax 460w i nemogu uzeti p4 2.6(znam da se divljački clocka) zato jer mi je slab a nesmijem clockati novi proc barem godinu dana (nepitaj) ovaj što sam izabro nije prescot |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Također preporucan 2.4 ili 2.6 a za razliku uzmi bolje hlađenje. "Neznan kolike su tocne cujene". u brzini ti i nema neke razlike a razlika je samo u 400-500 kn
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|