|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() Neznam jeste li čuli za ovo al ova trgovina prodaje "Alienware" konfiguracije u Hrvatskoj. Trenutno imaju "masno" skupe 3 konfiguracije desktop računala i isti broj laptopa. Pa ko voli nek izvoli. http://www.orsa-net.com/shop/index.p...id=6&Itemid=28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
alijen od 6k? teško...mislim da je neki mulj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
nije muljaža ali nisu ni prave cijene koliko vidim nisu još ni složili stranicu kako spada http://www.orsa-net.com/shop/index.p...-51-m9750.html Citiraj:
btw bilo je već više tema sa time, mogao si samo potražiti
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo da Vam dam update sad sam se čuo s čovjekom. Radi se znaci imaju tu ponudu, ili možete naručiti BILo šta s alienware stranice, a za gotovoe konfiguracije oni udare svoj dio od +1100kn na sastavljenu konfiguraciju (koju iz dolara prebacite u kune, i troškovi dostave su uračunati) i pred Vasim vratima konfiguracija je u roku tjedan do 5 maksimalno, ovisno o tome kolko toga naručite. Sad sam još pito jel može na rate možda pa Vam javim detalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
pogledajte samo broj za kontakt sve vam je jasno ![]() http://orsa-net.com/shop/index.php?o...ntact&Itemid=3 to opet ona neka navlakuša di skupljaju pare na 060 broj |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
al alienware je alienware, vrijedi svaku kunu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne vrijedi ni trećinu onoga kolko košta, jer u svim konfiguracijma pretjeruju s komponentama koje su sve samo ne vrijedne tih novci. Druga je stvar kaj je ta firma cijeli svoj asortiman podredila ljudima koji ne pitaju za cijenu (i često ni ne znaju kaj kupuju, jer im je u većini slučajeva bitno samo da je skupo), ali svako ko imalo zna kaj sve može kupiti za iste novce kolko Alienware naplaćuje svoje "kreacije", bude rađe te iste novce potrošil na nekolko boljiih mašina ili ih spiskal na nekom drugom područuju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
taj visak ti je pin koji unosis nakon poziva. Fora je da taj jedan 060 lik iznajmljuje svima free kako bi bilo tko mogao imati 060 broj bez ikakve veze s operaterom. Naravno kako svi imaju isti broj mora postojati neki nacin da se pozivatelj posalje pravom automatu/broju. Inace prilicno popularno na njuskalu, prvi put vidim da je netko stranicu cijelu napravio kako bi naveo ljude da zovu. Obicno stave samo u oglasnik da prodaju nekog quada za 200kn i da vidis sto se kune broje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
ma stranica je zakon... koje opise imaju ; "Virtualno uđite u svijet računalnih igara i postanite superhero, mafijaš ili vampir.Kristalno čista slika ATI tehnologije! " "Laptopi iz drugih svijetova" "Konfiguracije iz snova... snaga drugog svijeta... " o kojim on to drugim svijetovima priča, tip je totalni luđak... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko znam, Alienware ništa ne proizvodi već samo slaže konfe od raznih komponenti kao i bilo koji IT shop na ovim prostorima. Teoretski, svatko može složiti takvu konfu uz uvjet da zna točno o kojim se komponentama radi. Vjerojatno bi ga došlo jeftinije jer se i ime plaća. Isto tako znam da su laptopi zapravo brandirani od drugih firmi. Sjećam se da mi je frend pričao da su nekada bili c/p Fujitsu-Siemens ili bar dijelili dobar dio komponenti sa njima.
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Da, imaju fora kucista kojima mozes mjenjat boje i tako to, ali nisu bog zna sta, previse plasticna za moj ukus. Inace, mislim da ti Alieni vrijede svake kune ako se radi o high end konfiguracijama. Slagat konfiguraciju od 5000+$ kod nas nije bas tako jednostavno kako se na prvi pogled cini. Od tesko nabavljivih komponenata, npr. koliko firmi kod nas prodaje 1200W+ napajanja?... pa sve do velikih problema sa kompatibilnoscu komponenata/drivera, koji cesto ne rade jer je to ipak jako malo trziste (koliko ljudi ima triple/quad Crossfire/SLI konfiguracije?) pa nitko ne rjesava takve stvari jer se nitko ne zali. Uz to cijena svake slucajno unistene komponente prilikom sastavljanja takvog racunala je astronomska. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
kolko gluposti moze covjek procitati u jednoj temi? Kolko glup moras biti da nasjednes? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Ma kuciste ko kuciste moze se nabavit na ebayu, a i nekuzim sta svi svrsavate na to kuciste, alienware naplacuje xxx puta vise te komponente nego sto je njihova cjena u trgovini, a uvijek je bilo i uvijek ce biti budala koji ce na to nasjesti pa dat puno vise para za komp nego sto realno vrijedi samo jer je marka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Kućišta im radi Chieftec ili ga kupuju od njih, kak god vam paše. Ne treba ni spominjati da je organizacija kabela i komponenti Šuma Striborova zapakirna u kućište koje se sjaji i ništ više. Dok im je IMHO cijela ponuda orijentirana na one koji vole kič, Brze i Žestoke, Cecu na 160 decibela i tako dalje. Samo kaj se u Americi takvi vole nazivati studentima i "gamerima" ili pak imaju svoj fond odmalena, pa lagano troše. Sve u svemu Alienware je ko i Apple s dobrom većinom svoje ponude orijentiran više na studentsku populaciju koja svakodnevno gute reklame, nego na neku profesionanu klijentelu koja zna kaj hoće i spremna je to masno platiti. Samo se kod nas stvara pomama oko njihovih proizvoda, dok ih u matičnim državama ima svaki drugi. Za razliku od Alienware, Voodoo, Falcon i sl. firmi, ovo je nekaj kaj čak i vredi te pare, a nudi isto tak kvalitetne i donekle ekskluzivne komponente. Zadnje izmijenjeno od: McG. 07.02.2009. u 00:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Samo mu cijene baš nisu simpatične. Našao sam članak iz 03/08 gdje spominmju 6.200 zelembaća (US$). Tko voli, neka izvoli.
![]() |
#27 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Jucer sam sreo jednog koji mi je tu orsu spomenuo ali nisam obracao paznju Tip je narucio onaj lap od 12k kuna i dogovorili smo se da mi dodje pokazati to "cudo tehnike" kad mu stigne. Ako stigne, sad kad sam pogledao njihove stranice ![]() Nisam previse paznje obracao tome sto mi je govorio ali mi se cini da je platio unaprijed ![]() ![]()
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 07.02.2009. u 09:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |