|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Sony 32W4000 i CI modul
Dakle, stavio sam origigi Conax CAM (s B.net karticom) u CI slot na Sony 32W4000, no čini se da TV uopće ne kuži CAM. Probao sam i druge CAM-ove (Aston, Magic...), no cijelo vrijeme mi je ona meni stavka "CA Module Setup" zasivljena i kaže "Available only when CA module is inserted", a zapravo je 'inserted'. Inače, svi CAM-ovi normalno rade u sat-receiveru i mogu ući u njihov meni (ako to uopće treba biti isto tako ne telki). Ipak primjećujem neku razliku kad je CAM ubačen i kad nije - kad ga nema, normalno imam EPG i mogu dobit i titlove (ali naravno bez slike i zvuka), a kad je ubačen, onda kaže 'Service is not available (tako slično)' i ne radi EPG niti ništa drugo... Ima netko neku ideju ? Software version tv-a je B.N-EJ-CS-C.T.GC-A.CY.T ... primjetio sam da USB Photo Viewer ima neke mušice, možda bi ga trebalo apgrejdati ? A možda je i neki hardverski problem ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
imam i ja sony-a 26E4000 koji podrzava CI,ali nisan ga do sad koristia.jesi proba reset tv tako da ga istekas iz struje? Nego,di si nabavia conax modul i za koliko se to moze nabavit polovno.vidia san jednog na netu kod nas za 800 kn.to mi je malo to much... btw meni photo viewer radi normalno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Conax se može nabavit za 550 kn novi na www.prejeftino.com, a ima i polovnih za cca 300-ak kn, registriraj se npr. na www.novisf.com pa pitaj ... Meni je photo viewer jednom totalno zblesirao tv da sam ga morao ištekati iz struje da bi sve proradilo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Da sad ne tražim specifikacije od obe spomenute telke, jedte li sigurni da imaju DVB-C tjuner? Pazi, razlika je od DVB-T. Za "otvaranje" Bnet - a treba: DVB-C tjuner + Conax CAM + B.net kartica. Šta se tiće blesiranja vidi jel možeš i kako (vjerojatno preko usb - a) napravit software update (ako to šta rješava). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
The following chart gives an overview of the technical specifications of the LCD TV. Support information for Integrated DVB-C - Cable without the set-top-box Valjda jednostavno nije podržano… ![]() Zadnje izmijenjeno od: thopok. 31.01.2009. u 16:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
ma cita san ja po drugim forumima da ekipi uredno radi sa sony-em tako da vjerovatno kod tebe bi treba upgrade fw.imas li garanciju?reklamiraj.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |